İlk sevgili kafa karışıklığı

booksistt

Hayat ne beklerken ne getirir
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
370
182
33
28
Herkese merhaba ben 18 yaşında üni giden ilk defa sevgilisi olan bi kızım sürekli sevgilimi düşünüyorum ondan bahsediyorum herşeyi geri plana attım bunu farkındayım ama engel olamıyorum kendime başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum belli etmiyorum ama bu kadar düşünmekten kurmaktan çok sıkıldım ne önerirsiniz saplantı falan mı oldu yoksa benmi abartıyorum sonuçta hiç sevgilim olmadı olunca böylemi oluyor

Son düzenleme:
Herkese merhaba ben 18 yaşında üni giden ilk defa sevgilisi olan bi kızım sürekli sevgilimi düşünüyorum ondan bahsediyorum herşeyi geri plana attım bunu farkındayım ama engel olamıyorum kendime başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum belli etmiyorum ama bu kadar düşünmekten kurmaktan çok sıkıldım ne önerirsiniz saplantı falan mı oldu yoksa benmi abartıyorum sonuçta hiç sevgilim olmadı olunca böylemi oluyor
Ayakların bir süre yere basmaz bana da öyle oldu, bir süre sonra geciyor.
Ama dikkatli ol derslerine sıkı calıs, yoksa sert zemine düsersin mazallah :KK66:

:KK36: ne güzel bir dert :KK37:

evet tatlım öyle oluyo tadını cıkart ve günlük tut tüm duygularını yazıya dök yıllar sonra okudugunda çok iyi gelir :KK68:, ben de ilk aşkımı yazmıştım gün gün ahh ne güzel ne masummuş diye okudum üzerinden yıllar geçmiş tabi hiç bişey öyle olmadı bir sonrakinde :KK16:

o sana neler yaşatıyo gerçekten karşılıklı mı duygularınız ve seninle aynı yaşta mı :KK25:

Yaaa benimde öyle bende 18 yaşındayım ama 4 yıl oldu bizim ilişkimiz her an her saniye düşünüyorum sürekli aklımda kendimden çok onu düşünüyorum hicbiseye kendimi veremiyorum

:KK36: ne güzel bir dert :KK37:

evet tatlım öyle oluyo tadını cıkart ve günlük tut tüm duygularını yazıya dök yıllar sonra okudugunda çok iyi gelir :KK68:, ben de ilk aşkımı yazmıştım gün gün ahh ne güzel ne masummuş diye okudum üzerinden yıllar geçmiş tabi hiç bişey öyle olmadı bir sonrakinde :KK16:

o sana neler yaşatıyo gerçekten karşılıklı mı duygularınız ve seninle aynı yaşta mı :KK25:
Aynı okul aynı bölümdeyiz ama ben 18 o 25 yaşında 4 ay oldu işte

Bence gaayet romantik. Güzel bi dert hoş yani.Tabi sürekli onu düşünmekten okula pek gitmiyorum bütün güz dönemi derslerinden kaldım filan dersen o ayrı. Sevgilin kurtarmicak senin hayatını derim.Ama öyle değilse, düşün kıııııız aşk güzel şey:))

Güncellemeden sonra yaşananlar ağır olmuş.
Şimdi hala takiliyorlar mi?
Sen nasılsın?

Boş bir adama 5 ay vermişsin ama olsun, hepsi tecrübe... Bundan sonra ince elemeden hayatına almazsın, böyle ergenlerle uğraşmaman dileğiyle...

O ergen, o kızla da olmaz, hiç üzülme. Hayatına devam et, okuluna yönel, başarılı ol, mesleğinde yüksel. Hayat karşına seni seveni, el üstünde tutanı, olgun birini çıkaracaktır ;)

G Ü N C E L L E M E

Bu konunun yazıldıktan 1/2 ay sonrası
İlişkimizin tam 5 ayı dolduğu sıralar mantığım çalışmaya başladı yaptıklarını yaptıklarımı ve olanları çok düşündün başta peşimden koşan kibar hep buluşmak vakit geçirmek isteyen çocuk gitti biranda zaten yavaş yavaş oldu bunlar 2 kere ayrıldık 1 cisinde ben aradım buluşup konuştuk devam ettik 2 ayrılığımız da kendisi geldi
Sebepler : Kesinlikle okul dışında görüşememiz

Gezdiği arkadaşlarıyla anlaşamamam ve hiç bir zaman çağırılmamam

Kafenin ortasında bağırması

İlgisizlik

Kızlarla samimiyeti

Vb. gibi

Çok şey yaşandı 3 kavgamız bile demiyorum sadece konuşarak ayrıldık çok uzun konuştuk ama benim aklımda şu satırlar kaldı

Sen çok iyi masum güzel bidaha berki arasamda bulamayacağım evlenilecek gibi bir kızsın ama ben geleceği düşünerek hareket edecek bi insan değilim
Olaylarda aslında bundan sonra başladı benimle ayrıldığının akşamı kardeşim dediği kızla sarmaş dolaş bara gidip arkadaşlarla içiyorlar kız o kadar sapıtıyoki mikrofonu alıp aşk ilanı yapıyo benimkine gitme vakti geliyo işte sen beni sevmiyosun diye ağlıyo kız oda seviyorum bende seni diyip arabaya binip kızın evine gidiyolar akşam orda kalınıyo
2 /3 gün sonra bu çok gezmesine sebep olan arabayla 4 kişi kaza yapıyo ve araba haşat oluyo ve eski sevgilim evde tek kalamıyacak kadar korktuğu için tam 1 ay bu kızın evinde kalıyo ve bu kızda tam çapraz dairemde oturuyo hergün bunları sarmaş dolaş görüyorum
Anlıyacağınız ebemi tersten gördüm

Ayy beladan kurtuldum diye düşün boşver dicem ama insan zor hazmeder ne kadar berbat bir durum...dayan boşver elbet güzel günler grlecek sana layık olamamış o hiç..

Back
X