• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk sevgili nasıl unutulur

belki ilk sevgilin kim dediklerinde onu hep hatırlıycam ama en azından kaldığım yerden ondan onceki hayatımadamı dönemicem:(

Sadece ilk sevgilin kim denildiğinde aklına gelicek onun dışında pekte gelmez.
Bendeki tek etkisi güvende sorunlarım oluyo zaman zaman hiç kimseye güvenemiyorum

İlk aşklar unutulmaz derler.. Gerçekten de ilklerin yeri ayrı oluyor.. Kabullenirsin yokluğunu, alışırsın.. Ama her zaman aklının, kalbinin bi köşesinde durur..

İlk aşkımla evlilik yolundayım.. Allah bana bu günleri görmeyi nasip etti. Çok şükür.. İnşallah seninde hakkında hayırlı olan neyse Allah onu nasip etsin canım :(

malesefff zor...hem niye herşeyi unutmaya çalışıyosunuz ki? iyi-kötü yaşanan anılar size ders vermiştir, olgunlaştırmıştır...çok kötü şeyleri evet unutmak isteriz, ama bana göre unutmamak en güzeli, unutma ki bir daha aynı hataları yapma..daha temkinli ol...

bence kişiden kişiye değişir bu. ben ilk aşkımla evliyim şuan çok şükür Rabbime... bizimde ayrılıklarımız oldu bi ara 1 ay ama gün gittikçe daha çok bağlandım ve unutamadım hiç bi şekilde.. yinede karamsarlığa düşme güçlü olmaya çalış. yaşlarınızı öğrenebilirmiyim?

İlk aşklar unutulmaz derler.. Gerçekten de ilklerin yeri ayrı oluyor.. Kabullenirsin yokluğunu, alışırsın.. Ama her zaman aklının, kalbinin bi köşesinde durur..

İlk aşkımla evlilik yolundayım.. Allah bana bu günleri görmeyi nasip etti. Çok şükür.. İnşallah seninde hakkında hayırlı olan neyse Allah onu nasip etsin canım :(
umarım hep mutlu olursunuz tesekkurler

bence kişiden kişiye değişir bu. ben ilk aşkımla evliyim şuan çok şükür Rabbime... bizimde ayrılıklarımız oldu bi ara 1 ay ama gün gittikçe daha çok bağlandım ve unutamadım hiç bi şekilde.. yinede karamsarlığa düşme güçlü olmaya çalış. yaşlarınızı öğrenebilirmiyim?

ben 21 o 23 ben svıyorum cok sevıyorum

ben 21 o 23 ben svıyorum cok sevıyorum
aslında yaşın bana göre daha olgun ben 18 yaşında evlendim yeni 19a girdim. belki unutursun ne bilim ya unutursun diyemiyorum kendim unutamadığımdan ama unutanlarıda gördüm:44: Allah yardımcın olsun inşallah hatasını anlarda geri döner bırak kafasını dinlesin sakın mesaj felan atma:34:

aslında yaşın bana göre daha olgun ben 18 yaşında evlendim yeni 19a girdim. belki unutursun ne bilim ya unutursun diyemiyorum kendim unutamadığımdan ama unutanlarıda gördüm:44: Allah yardımcın olsun inşallah hatasını anlarda geri döner bırak kafasını dinlesin sakın mesaj felan atma:34:

tesekkurler mutluluklar dılerım

1- Bağdaş kur.
2- Baş ve işaret parmaklarını birleştirerek dizlerinin üzerine koy.
3- Gözlerini kapa ve yaklaşık 10 saniye "Ommmmm" de.
4- Kalk ve önüne bak.
5- Geçmiş olsun.

ilk sevgili unutulmaz sadece yaşanmışlıklar canını acıtmamaya başlar. bunun için de zaman gerek.

Back
X