• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk sezeryanın kızlar bı bakarmısınız

Yok daha neler ya. Ben hic duymadım bunu eğer başına gelen varsa ekstra özel bir durum vardır belki hastayla alakalı. Rutinde böyle birşey yok
Tesekurler ıcım rahatladı valla bende pamuk atak var daha çok korktum normel doğumumda var benım ama bunda mecbur sezeryan olmam gerekıo ıste endıse ettım bende

Uyandirma odasini (reanimasyon) kastediyorsunuz, bunun icin tam anestezili sezaryen olmaniz gerekiyor, oyle mi olacaksiniz?

Velev ki oyle olun, uyandirma odalari kotu yerler degil, korkulacak birsey yok.
Ayrıca 2 saat de sürmüyor diye biliyorum defalarca genel anestezi aldım hicbir zaman 2 saat sürmedi

Genel anestezinden mi bahsediyorsunuz? Ben spinal oldum. Bir yerde bekletilmedim direk odaya alındım.
Merhaba, konudan bağımsız ama spinalden sonra uzun süre ayakta kaldığımda, iş yaptığımda, bir şey taşıdığımda vs belim ve sırtım çok ağrıyor. Spinal öncesi böyle bir şikayetim yoktu. Sizde de oldu mu bu acaba?

Spinal anestezi olmadım ama olma ihtimalime karsin doktorum ilk 40 gunun cok bel ve sirt agrisiyla geçeceğini anlatmisti bana. D dnz8977 anesteziyi atmak icin sakiz cignemek ve neskafe tuketmek zorundasiniz diye biliyorum.

Ayrica buradan bilgi almak yerine mutlaka doktor kontrolune gidin beklenmedik bir komplikasyon olusmus olabilir, gecmis olsun, saglicakla buyutun kuzuyu💕

Merhaba, konudan bağımsız ama spinalden sonra uzun süre ayakta kaldığımda, iş yaptığımda, bir şey taşıdığımda vs belim ve sırtım çok ağrıyor. Spinal öncesi böyle bir şikayetim yoktu. Sizde de oldu mu bu acaba?
Merhaba, yani benim göğüslerim vücuduma göre büyükler. Ben doğum öncesi sonrası hep sırt boyun ağrısı çektiğim için bunu göğüslerime yorumluyorum. O yüzden evet spinal sonrası oldu veya olmadı diyemiyorum 🥹

Back
X