• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk siftahı yapalım , 2 yaka buluşalım haydi bakalım...

:oklava:
Arkadaşlar 23 mart salı cevahir uygunmudur ...eğer avrupadan gelen pek olmassa anadoluda buluşucaz ona göre heeee

bi liste yapsak kimin nerden geliceğini gösteren ona göre mekanı bidaha gözden geririz olamamıııı şeymaa

Şeyma nan karşı filan deme şimdi :D
ilk buluşmada benim kocayı tırstırmaa kaydirigubbakcemile3

Bende çok istiyorum ama çok uzağım ben yaaaa...
Nasıl gelcem çocukla taaa oralara
Eşimde zaten vıdı vıdı yapıp duruyooo...
Bakıcam bakalım artıkk bi çağresine umarım...bilmiyorumkismile

Bende çok istiyorum ama çok uzağım ben yaaaa...
Nasıl gelcem çocukla taaa oralara
Eşimde zaten vıdı vıdı yapıp duruyooo...
Bakıcam bakalım artıkk bi çağresine umarım...bilmiyorumkismile

bize yollar mı engell yaaawww:asigim::asigim: ben taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabiha gökçen hava alanının ordan gelicem hemde otobüsle :lepi:

şeymacım sen topiğe gell demşsin ama ben hala kıızlarla knşmadım yarn haber verirm kızlar gelrse gelirim bendee yarn haber veririm sana canm.benmiçin farketmes yer ve zaman yani şimdilk bi programım yok!!

tmm cnm buraya yazılsınkı herkes görsün kımın geleceğini o yüzden buraya yazın diyorum..

Onlar gelırse gelırım derken gelmezlerse gelmıcenmı aaaaa gelırsınız umarım taaaa karşıda yapıyoruz yanı..

aybık zaten seherjik alıfle bıze gelen arkıdiş varya o işte kızı olan birl,ikte gelırler sanırım ama bazıları artık topıce girmiyo o yüzden haberlerı yok duyan duymayana haber etsın.

Back
X