• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk siftahı yapalım , 2 yaka buluşalım haydi bakalım...

kızlar biz de geliyürük
amazon
kuzularım
aşkbuya
bable a da söyleriz gecerken alırız o da gelir :)

gelenlerin listesi
1-şeyma
2.seherjik
3-alyaduanınannes
4-cicibisi
5-amozon
6-kuzularım
7-askbuya
8-bable
9-solstice
10engidi
11-armağan..meltem
12-seydahancer
13-sezin
14-esra
15............

solıctıce cnm bende beylıkduzunden gelıyorum hatta buyukcekmece sayılır kayaramada otelın o taraftayım taa outlet park varya sende gelırsın ne olcak

neden öyle dedin ama küstük bak siz geçen buluştunuzda bana haber verdinizmi biz sana arda'yla küsüz tamammı :çok üzgünüm:

sizin adınıza o kadar sevindim ki... görmeden hepinizi çok seviyorum zaten.. keşke yanınızda olsammmmmmmmafoldumben

solıctıce cnm bende beylıkduzunden gelıyorum hatta buyukcekmece sayılır kayaramada otelın o taraftayım taa outlet park varya sende gelırsın ne olcak

Cnm gelmeye çalışıcammm ama kocik biraz sorun yaratıyo kandırmaya çalışıyorum çocuk hastalanırmış die havalar tam düzelmedi die ama haber vericem ben sana mutlaka bugün yarın
Çok ii olur cnm ya tek başıma çıkmamış olurum bende ama nasıl gitcez kucaktamı bu kuzularla ben kanguru falan almamıştım böyle uzağa gitmiyoz die

aybıkım canım sensiz olurmu heççç geliyon canım tmm relax canımcım...

kızlar cuma diye düşündüm uygunmudur...

lan aybik ne diyon sen ne demek gelmiyom dağıtırım lennnnnnnnnnn bak rüzgar'da ağlıyor aybikim gelsin çok özledim onu diyor o günkü halini unutamadım diyor paşam

Back
X