ilk Tanışma

Herkese merhaba öncelikle, araniza yeni katıldım. . Daha once sessiz okuyanlardandım simdi size danışmak için yazmaya karar verdim.. hanımlar ben 34 yaşındayım ve 6 aylık bir birlikteligim var erkek arkadaşım 35 yaşında ve artik bir şekilde ailelerle tanismak tanistirmak istedigini söyledi.. Neyse ben ablam ve enistemle tanıştırdım herşey gayet guzel ilerliyor, bana beni ailesiyle tanistirmak istedigini soyledi benim verdigim cevapsa dur daha erken oldu ☺ neden erken neyi bekliyoruz onlar seni cok merak ediyor ve tanismak istiyor dedi ve haliyle tavir yapti biraz.. ya hanımlar bana yardim edin edin bana bi akil verin yol gosterin heyecandan dedim ben daha erken diye ve onada bunu sadece erken diyerek belirttim. . Ya bana ilk aileyle tanismalarnizi ve yapmam gerekenler ianlatirmisiniz.. gidicem ailesiyle tanismaya ama once biraz sizlerinde yardimini almak istedim .. Nebilim yazmak okumak ve biraz olsun rahatlamak istedim.
yaşınıza göre hicte erken değil...

Ay plan yapmadan git, tanisalim tamam de ve gun belirleyip git ne panik oluyosun kuzum otur sohbet et iste :)

Ne kadar çok beklersen o kadar çok heyecanlanıp ertelersin, en iyisi sade ve şık giyin, güzelce sohbet edersin sonra da tanışma bitince bumuymuş dersin bunun için mi bekledim heyecan yaptım deyip rahatlarsın :)

Tesekkur ederim dun aksam sen neden Benin ailemle tanismak istemiyorsun onlarda seni merak ediyorlar ben senin ablan ve enistenle tanistim .. baban ve annen beni tanimak istese olmaz simdi erken desem, sence nekadar dogru dedi ve bende o an deli cesaretiyle tamam tanisicam ailenle dedim☺

Bence erken sayılmaz.
Doğal olun,kendiniz gibi davranın.
Hiçbir şeyi abartmayın .Ne makyajı,ne kıyafetlerinizi,ne konuşmalarınızı,ne de heyecanınızı.

Herkese merhaba öncelikle, araniza yeni katıldım. . Daha once sessiz okuyanlardandım simdi size danışmak için yazmaya karar verdim.. hanımlar ben 34 yaşındayım ve 6 aylık bir birlikteligim var erkek arkadaşım 35 yaşında ve artik bir şekilde ailelerle tanismak tanistirmak istedigini söyledi.. Neyse ben ablam ve enistemle tanıştırdım herşey gayet guzel ilerliyor, bana beni ailesiyle tanistirmak istedigini soyledi benim verdigim cevapsa dur daha erken oldu ☺ neden erken neyi bekliyoruz onlar seni cok merak ediyor ve tanismak istiyor dedi ve haliyle tavir yapti biraz.. ya hanımlar bana yardim edin edin bana bi akil verin yol gosterin heyecandan dedim ben daha erken diye ve onada bunu sadece erken diyerek belirttim. . Ya bana ilk aileyle tanismalarnizi ve yapmam gerekenler ianlatirmisiniz.. gidicem ailesiyle tanismaya ama once biraz sizlerinde yardimini almak istedim .. Nebilim yazmak okumak ve biraz olsun rahatlamak istedim.
Kendimi okudum resmen. İlk tanışacağımızda çok heyecanlandım. Utandım. Tanışmaya giderken çok fena oldum. Yemeğe çıkarmıştılar beni. Annesi, babası, kız kardeşi, kızkardeşinin eşi... Tüm gece ağzımı açamadım resmen. Görümcem ortamı ısıtmaya, benim gerginliğimi almaya çalıştı sağolsun. Şimdi tatlı bir hatıra.. 6 yıldan fazla oldu. O zaman henuz 22 bile değildim.. (çok küçüktü yaşım, kabul ediyorum.)
Elbet yaşanacak bu tanışma. Heyecanlanmakta haklısın ama, bir an evvel bunu da yap ki, aradan çıkmış olsun bu tanışma faslı.. Allah mesut etsin, sonu güzel olsun.. :)

Kendimi okudum resmen. İlk tanışacağımızda çok heyecanlandım. Utandım. Tanışmaya giderken çok fena oldum. Yemeğe çıkarmıştılar beni. Annesi, babası, kız kardeşi, kızkardeşinin eşi... Tüm gece ağzımı açamadım resmen. Görümcem ortamı ısıtmaya, benim gerginliğimi almaya çalıştı sağolsun. Şimdi tatlı bir hatıra.. 6 yıldan fazla oldu. O zaman henuz 22 bile değildim.. (çok küçüktü yaşım, kabul ediyorum.)
Elbet yaşanacak bu tanışma. Heyecanlanmakta haklısın ama, bir an evvel bunu da yap ki, aradan çıkmış olsun bu tanışma faslı.. Allah mesut etsin, sonu güzel olsun.. :)
Amiiin diyorum nede guzel anlatmissiniz. Benimde annesi babasi ve kizkardesi olucak, ya evlerine gidicem yada yeni dogum yapan ablasi gibi gordugu amcasinin kizi var belkide ona ziyarete gittigimde anne ve babasida orda olur ikisi bir aradan cikmis olur ☺

Gitmeden once ve gidince yazarim zaten☺ bu arada ilk tanisma olucak ve ne gorursem sizce? O ablama aksam yemegine gelirkenn enisteme ablama ve cocuklara ayri ayri hediyeler almisti ☺

Ay bence bir sey almayin. En fazla anneye küçük bir cicek alınabilir. Zaten bu kadar büyük bir mesele degil. Oturup sohbet edeceksiniz, annen nereli, baban calisiyor mu, kac kardessiniz gibi.
Bence bir de evde degil de disarda tanışın. Evde simdi bir de hizmet etmek/etmemek derdi oluyor. Gereksiz bence. :kahve:

Annesi ve kizkardesi ile disarda bir yerde 1 kahve icmelik tanisma olabilir.evlerine gitme.gelininizim modeline burunmus gibi gorebilirler.hic tanimadiginiz insanlar sonucta.
Babası istemeye geldiğinde tanismali derim

Çok haklisiniz ama annesi 65 70 kusur yaslarinda ben onu nasil ayagima getirim gelsin disarda goruselim diyim:110:

Back
X