ilk tanışma

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
96
36
Ankara
sizlere daha öncede anlatmıştım birisini beğendiğimi facebooka eklediğimi ve onun kabul ettiğini dün gece ilk defa konuştuk,ama ben çok kastım kendimi ne konuşacağımı bilemedim bna yardım edin nasıl muhabbet açabilirim siz olsanız ne sorar ne konuşurdunuz?

peki daha sonra aradımı seni hiç...
nasıldı sana kartşı...

peki daha sonra aradımı seni hiç...
nasıldı sana kartşı...

dün gece konuştuk,gayet resmiydik ikimizde, sıradan şeyler nerede yaşıyosunuz,ne iş yapıyorsunuz gibi... çok fazla konuşamadık geç olmuştu çıkması gerektiğini söyledi sonra konuşmak dileğiyle hoşçakalın dedi ve çıktı açıkcası bnde çok rahat konuşamadım ekleyen bn olduğum için yalnış anlaşılmaktan korkttum.

O nasıl konuşursa öyle devam et..
İlk adımı sen atma, zaten ekleyen senmişsin..
Selam naber filan der herhalde ne bileyim, fazla beklentiye girme..
O da senin gibi hissetse belli eder zaten, ona o zaman bakarsın..

bence bu ilişki iletişimsizlik yüzünden başlamadan biter. :44:

çünkü ilk konuşmadaki elektrik önemlidir. bi konu uydursaydın neden eklediğine dair. onunla ilgili konuşsaydınız bi süre.

Önceki konunu biliyorum şu doktor meselesi.
Madem ekledin adamı konuyu da senin bulman gerekir.
senin içinden geçirdiklerini biz bilemeyiz.
Merak ettiklerini sor devamı gelir zaten
Ama çok kaptırma derim kendini.
Pek öyle olabilitesi yüksek bir ilişki gibi gelmedi bana...

yıllardır bu siteye üyeyim.çok adetim değildir yazmak.
ancak bişey dikkatimi çekti kendimi yazmaktan alıkoyamadım.
konu sahibi arkadaşım yeni iye toplam 22 mesajı var ama bu açtığı 12.konu.

Yorumunuzu görünce bende baktım ama yeni üye değil ki 2008 üyelik tarihi
Belki mesaj çok yazmamıştır, o kadar..

Yorumunuzu görünce bende baktım ama yeni üye değil ki 2008 üyelik tarihi
Belki mesaj çok yazmamıştır, o kadar..

yeni üye değilim 2008 üyelik girişim iyi baksaydınız görürdünüz. Sadece fazla takılmıyordum o kadar rahasız oluyorsanız okumazsınız.

yeni üye değilim 2008 üyelik girişim iyi baksaydınız görürdünüz. Sadece fazla takılmıyordum o kadar rahasız oluyorsanız okumazsınız.

Rahatsız oluyorum dememiş hemen gaza gelmeyin..
Yanlış anlamış 22 mesaj görünce yeni sanmış ve yeni olmanıza rağmen 12 konu açtığınızı sanıp şaşırmış sadece..

insalarla yüzyüze konuşmakla sanal alemde konuşmak arasında dağlar kadar fark var böle ilişkiler gelip gecici olur kendini fazla kaptırma çocugu önceden tanıyor muydun huyunu suyunu face de göremezsin

ben sunu anlamiyorum. Neden konu acan birinin sanki gbt sini sorgular gibi once profiline bakilir? Cok enterasan. Ne kadar supheciyiz...Sana gelince arkadasim bence konusmaya onun baslamasini bekle. Facede resimlerini gormusse ve olumluysa zaten doner konusur.

ekleyen sensin zaten
şimdi kendini biraz geri çek onun konuşmasını bekle bence

yukarıdaki arkadaşlarım doğru söylemiş, eklemişse seni fotoğraflarını ne bilim paylaşımlarını zaten görmüştür, bi beğeni olmuşsa döner sana...bekle....

dediğiniz gibi oldu doğru tahmin ilk gün konuştuk 2.gün profil resmimi değiştirmişdim sadece onu beğenmiş şu an açık ama yazmıyor daha doğrusu gerek duymuyor bni beğenmedi zaten baştan yalnıştı o kim ben kim...

Beğenmediğini nerden çıkardın?
Fotoğrafını beğenmiş yani bi 'beğeni olduğu kesin.
Bence muhabbeti ilerletemediniz, sıkıcı geldi o yüzden çıktı konuşurken..
İletişim çok önemli. Kim sıkıcı bir muhabbete saatlerini ayırır ki?
Sohbet sarsaydı gideceği varsa da gitmezdi.
Ben mesela arkadaşlarımla sohbet ederken sabahlayıp uykusuz okula gittiğimi bilirim..
Sohbet sarınca kaçınılmaz oluyor.
Tamamen aranızdaki elektriğe bağlı..
Belki karakterleriniz farklı ama umut var.
Dikkatini çekecek bir şeyler paylaşın.
Ya da sohbeti başlatıp kasmayın, mesafeyi koruyun ama fazla resmi olmayın. Espri vs. yapın.
Benden bu kadar. İyi şanslar..

işte aynen dediğiniz gibi bütün sorunda bu kendimi çok kasıyorum konuşucak bişey bulamıyorum

Profiline göz at, hoşlandığı şeylerden birkaç tanesini kap, onlar hakkında konu aç..
Açık mı şu an?

dediğin gibi konuştum hala daha konuşuyoruz sizi bizi kestik ama beni deniyor gibi geliyor bana evlilik düşünmediğini ona göre olmadığını fln söylüyor böyleleri hepmi bana denk geliyor anlamıorum yada tepkimi ölçüyor bnmle grşmek istese grşüp grümyceğimi bni merak ettiğini falan sordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…