Çıkmaza girdim resmen ne yapacağımı bilmiyorum bana destek olun nolur hatunlar darlanıyorum ben bu durumdan.
Eşimle çok severek evlendik ben daha fazla seven tarafdım "dım" diyorum çünkü gerçekten çok yoruldum ben. Sevgi yetmiyormuş evlilikte maalesef çok üzülüyorum. Eşimin fevriligi beni artık çileden çıkarıyor en ufak bir tartışmada bana sürekli bağırıyor önceden sadece susardım ağlardım, sonra susamadim ağlamaya devam ettim şimdi ise bende bağırıyorum ulaşamıyorum ona evde resmen savaş çıkıyor.
Küçük kızım var onun da psikolojisi bozulmaya başladı. Bugün ilk defa boşanmayı konuştuk ciddi ciddi eşimin ailesine açtık babası hariç şok oldular çünkü hiç bir yansıtma olmamıştı ailelere önceden eşim için herşeyi yapabilecek ben şimdi boşanmayı düşünür oldum içimden isteyerek değil ama tek çözüm bu gibi geliyor.
En ufak kavgada sesimi yükselttiğim için eşim bana saygısız demeye başladı her lafımı her hareketimi yanlış algılıyor dün en son sabrı taşıran olay kızımın çorba yerken komple tabağı üstüne dökmesi oldu ve annesinin yanında benim anneligime laf etti yerin dibine girdim resmen. Babası seviyor beni Allah ondan razı olsun beni çekti kenara oğlum sana birşey mi dedi söyle kızım dedi söyleyemedim

bugün akşam aradı beni dün sinirle madem iyi bir anne değilim ikinci çocuğu Allah nasip etmesin dediğimi duymuş kapıyı bir açtı ben tabi ağladığım için içeri kaçtım bu konuyu sordu anlattım tövbe et kızım bunlar gelir geçer üzmeyin birbirinizi dedi offf Allahım offf.
Hatunlar ben eşimi çok seviyorum ama bu sevgi yetmiyor aramızda ki saygıyı yitiriyoruz bana yardım edin ne yapayım gerçekten boşanmak istemiyorum ama elim kolum bağlandı artık kavga edince hissizlesiyorum ve kontrolü kaybediyoruz ne yapmalıyız ki evliligimiz tekrar rayına girsin tekrar mutlu olalım eşimin gözünün içine aşkla bakayım yardım edin nolur ;(