• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle yaşadığımız sorunlar

canım yaa :KK43: aldatma, şiddet yoksa boşanma kelimesini almayın ağzınıza.
hele ailelere karşı hiç konuşmayın..
senin koca terapiste merapiste gitmez, umuda yolculuk demişti dersin ..
eşin maddi anlamda yetişemiyor ve asabileşiyor, erkekler annelerinin yanında daha bi ali kıran baş kesen oluyorlar, nedense..
daha bi bağıran çağıran, evrim geçiriyolar resmen..

biraz uzaklaşsan evden, ailenin yanına gitsen 10 15 gün, sakin kafayla düşünüp, özleseniz birbirinizi..
umarım herşey yoluna girer..
Ben isterim aslında ama eşim kizima bağımlı onu görmeden duramıyor 1 geceri bile annemde kalmama müsaade etmiyor kızımdan sebep..
Aile terapistini kabul eder inşaAllah çünkü ben çok istiyorum eşimin hakkından gelecek babası ama onu çok seviyorum kendi babam kadar seviyorum üzmek istemiyorum bugün kaç defa aradı beni nasılsınız diye iyiyiz dedim yalan soyledim

Bir sekilde ikna yoluna gidin kızınızı hafta sonu annenize bırakın başbaşa kalın anılarınizi tazeleyin konuşun sevdiğinizi anlatın Allah yuvanizi sevgi dolu mutlu huzurlu etsin inşaallah
Amin inşaAllah canım bol bol dua ediyorum Rabbim kimsenin yuvasını yikmasin herkes mutlu mesut evlatlarıyız yaşasın diye.. Amin

Hayatınıza renk katcak bseler yapmayı deneyın.. Basbasa bıyerlere gdın ilgi gosterın bırbırnze surprizler hazrlayablrsn esıne herseyı unutup bugun farklı bı gece gecırelm dıyeblrsn..
Bnce romantık anlara ıhtycz var
Aslında bu da güzel fikir yanliz şöyle bir durum var kızım kimsede durmuyor küçük olduğu için hani 3 4 yaşında olsa bir gece kalsın dicem de kızım maalesef işi bozuyor

Uyuyor canım ama işte bunu eşime anlatamıyorum olmaz kimsede kalmaz diyor hem çocuk durmadigi için hem de kendi istemiyor

Bence siz bosanmazsiniz zaten bosanmayinda.Yani cok buyuk sorunlar yok gibi sadece esinin biraz sakinlesmeye ihtiyaci var.Terapiste kesin gidin bak ucuncu kisiden bi seyler duymak etkiliyor cunku.Kaynanan ne diyor peki .Hakli haksiz diye yorum yapiyor mu? Ogluna kiziyor mu?

Bence siz bosanmazsiniz zaten bosanmayinda.Yani cok buyuk sorunlar yok gibi sadece esinin biraz sakinlesmeye ihtiyaci var.Terapiste kesin gidin bak ucuncu kisiden bi seyler duymak etkiliyor cunku.Kaynanan ne diyor peki .Hakli haksiz diye yorum yapiyor mu? Ogluna kiziyor mu?
Oğluna kızan bir kv daha dünyaya gelmedi canın oğlunu haklı çıkarmak için elinden geleni yaptı maalesef diyor ki bak biz kocalarimizdan çok çektik işte bizim kocalarimiz bizi hiç biryere götürmedi işte sonra sen çok inatsin diyor bana kocana çok bağırıyorsun o bagirsada sen cevap verme geri diyor

Oğluna kızan bir kv daha dünyaya gelmedi canın oğlunu haklı çıkarmak için elinden geleni yaptı maalesef diyor ki bak biz kocalarimizdan çok çektik işte bizim kocalarimiz bizi hiç biryere götürmedi işte sonra sen çok inatsin diyor bana kocana çok bağırıyorsun o bagirsada sen cevap verme geri diyor
Acaba esin bunlari duyunca gaza geliyir olabilit mi?Kadin dedigin biraz susmali ama benimki zobur susmuyor,bagiriyor diye.Bence az gorusmek icin elinden geleni yap.

Canım işte sevgiyi yitirmeden saygı tekrar oluşur mu eşime ulaşamıyorum katlıyor kendini kavga ederken gözü dönüyor 2 saat sonra gelip normal konuşuyor bu durum arada ki saygıyı öldürüyor bu durumu düzeltmemiz lazım işte tek taraflı çabaliyorum gibi hissediyorum

Belki öyle değildir ama kendi fikrimi söylüyorum. Saygı bir kere gittimi geri gelmiyor. Daha da kötüsü bunun için tek taraflı çabalıyorsunuz sizce ne kadar uğraşabileceksiniz?

Belki öyle değildir ama kendi fikrimi söylüyorum. Saygı bir kere gittimi geri gelmiyor. Daha da kötüsü bunun için tek taraflı çabalıyorsunuz sizce ne kadar uğraşabileceksiniz?
İşte bende maalesef boşanmayı tek çözüm görüyorum :(

Acaba esin bunlari duyunca gaza geliyir olabilit mi?Kadin dedigin biraz susmali ama benimki zobur susmuyor,bagiriyor diye.Bence az gorusmek icin elinden geleni yap.
Keşke hiç görüşmesem de neyse KB var ona üzülüyorum :( kızım bile birtek babama gidiyor kv ye hiç gitmiyor

Sevgi varsa umutta vardir iliski terapisti evlilik terapisti hangisi dogruysa ona basvurun derim bu devirde evlilikleri bitirmek kolay cozum kurtarmak onemli olan bu kadar severken boyle kolay vazgecmeyin arada coxuk var esinizin cok buyuk bir sorunu yok ofke kontrolu disinda uzman yardimiyla bence evliluginiz kurtarabilirsiniz

Önceden de vardı ama ben karşılık vermediğim için uzamiyordu 1 yıldır ufak tefek sorunlar dışında hiç tartışmadıkları şu 1 aydır bende karşılık verdiğim ve bağırdığı için baya sert ve yoğun tartisiyoruz sabrım kalmadı artık kızım 20 aylik
Allah sanir versin bacim ne diyeyim. Ustune bi ton konusuldu yazildi cizildi. Ne yaxildi okumadim hicbirini. Diyecegim su; Sabret gardas sabret! Ayni bi tane bende de var bir bilsen bu evde ne kiyametler koptu. Ana gibi yar olmaz derler fakat sen kocansiz yapabilir misin onu bi dusun. Evlilik terapistini bir dusun. Benim imkanim olsa ben giderdim esimle hicbir iletisimimiz kalmadi benimde 2 yasinda bi kizim var.

Çıkmaza girdim resmen ne yapacağımı bilmiyorum bana destek olun nolur hatunlar darlanıyorum ben bu durumdan.

Eşimle çok severek evlendik ben daha fazla seven tarafdım "dım" diyorum çünkü gerçekten çok yoruldum ben. Sevgi yetmiyormuş evlilikte maalesef çok üzülüyorum. Eşimin fevriligi beni artık çileden çıkarıyor en ufak bir tartışmada bana sürekli bağırıyor önceden sadece susardım ağlardım, sonra susamadim ağlamaya devam ettim şimdi ise bende bağırıyorum ulaşamıyorum ona evde resmen savaş çıkıyor.

Küçük kızım var onun da psikolojisi bozulmaya başladı. Bugün ilk defa boşanmayı konuştuk ciddi ciddi eşimin ailesine açtık babası hariç şok oldular çünkü hiç bir yansıtma olmamıştı ailelere önceden eşim için herşeyi yapabilecek ben şimdi boşanmayı düşünür oldum içimden isteyerek değil ama tek çözüm bu gibi geliyor.

En ufak kavgada sesimi yükselttiğim için eşim bana saygısız demeye başladı her lafımı her hareketimi yanlış algılıyor dün en son sabrı taşıran olay kızımın çorba yerken komple tabağı üstüne dökmesi oldu ve annesinin yanında benim anneligime laf etti yerin dibine girdim resmen. Babası seviyor beni Allah ondan razı olsun beni çekti kenara oğlum sana birşey mi dedi söyle kızım dedi söyleyemedim :KK43: bugün akşam aradı beni dün sinirle madem iyi bir anne değilim ikinci çocuğu Allah nasip etmesin dediğimi duymuş kapıyı bir açtı ben tabi ağladığım için içeri kaçtım bu konuyu sordu anlattım tövbe et kızım bunlar gelir geçer üzmeyin birbirinizi dedi offf Allahım offf.

Hatunlar ben eşimi çok seviyorum ama bu sevgi yetmiyor aramızda ki saygıyı yitiriyoruz bana yardım edin ne yapayım gerçekten boşanmak istemiyorum ama elim kolum bağlandı artık kavga edince hissizlesiyorum ve kontrolü kaybediyoruz ne yapmalıyız ki evliligimiz tekrar rayına girsin tekrar mutlu olalım eşimin gözünün içine aşkla bakayım yardım edin nolur ;(
Kayınbaban haklı . Bir aile terapistinden destek almanızı öneririm.
Sevdiğim bir çift e büyük destek oldu.Çok şükür iyiler.
Destek alırsanız bu süreçte ikiniz de tedavi sonuçlanana kadar ayrı kalın örneğin siz annenize gidin eşiniz evde kalsın.
Sizin yokluğunuzu hissettikçe kıymetinizi daha iyi anlar.Sizde evinizi ,düzeniniz özlersiniz ..Böylelikle karşılıklı herşeyi sorun etmezsiniz.

Allah sanir versin bacim ne diyeyim. Ustune bi ton konusuldu yazildi cizildi. Ne yaxildi okumadim hicbirini. Diyecegim su; Sabret gardas sabret! Ayni bi tane bende de var bir bilsen bu evde ne kiyametler koptu. Ana gibi yar olmaz derler fakat sen kocansiz yapabilir misin onu bi dusun. Evlilik terapistini bir dusun. Benim imkanim olsa ben giderdim esimle hicbir iletisimimiz kalmadi benimde 2 yasinda bi kizim var.
Allah sana da yardım etsin canım amin sabır diliyorum zaten Rabbim den. Benim eşim tarafı erkeğe önem verir erkek üstün taraf der benim tarafım tam tersiydi özellikle kendi babamı örnek vereyim bir karar alınacağı zaman hep anneme biz çocuklarına danışırdı şimdi eşim kendi sülalesi gibi değil ama bekarken çok poh pohlandigi için ve ben o tavizi hiç vermediğim için suçlu oluyorum. Ya kv mi anlamıyorum ben bunu bunu yapardım işte hiç sesim çıkmaz di diyor oğlu için. Diyorum iyide anne sen onun annesisin ben de senin dediklerini yapsam senden ne farkım var biz eşiz karı kocayiz neden ben taviz veriyorum tek taraflı onunda vermesi lazım diyince dün baya tartışma çıktı. Aile terapistini niye istiyorum biliyormusun dediğin gibi eşimin tarafı onu tutuyor benim tarafımdan beni bu 3. kişi dışarıdan biri olsun tarafsız olsun istiyorum inşaAllah ikna olur da gideriz

Kayınbaban haklı . Bir aile terapistinden destek almanızı öneririm.
Sevdiğim bir çift e büyük destek oldu.Çok şükür iyiler.
Destek alırsanız bu süreçte ikiniz de tedavi sonuçlanana kadar ayrı kalın örneğin siz annenize gidin eşiniz evde kalsın.
Sizin yokluğunuzu hissettikçe kıymetinizi daha iyi anlar.Sizde evinizi ,düzeniniz özlersiniz ..Böylelikle karşılıklı herşeyi sorun etmezsiniz.
İnşaAllah canım ben düzeltmeyi istiyorum tıkanıyorum çünkü eşim beni suçluyor niye sürekli ben suçluyum ya hayır bende suçluyum kabul ediyorum ama tek taraflı değil bu eşim hiç mi suçlu değil bunu kabul etmiyor kendini hatasız görüyor maalesef evlilik için ben çabaliyorum gibi hissediyorum artık :(

Öfke kontrolü için psikiyatriste gidin ikinizde, geçmiyor ilaçsız öfke patlaması illeti geçmiyor maalesef. Umarım eşiniz doktora sıcak bakar. Kp niz anlayışlı ise ona söyleyin doktor konusunu oğlunu ikna etsin.

Bunu eşinizin yanında mı söylüyor

Öfke kontrolü için psikiyatriste gidin ikinizde, geçmiyor ilaçsız öfke patlaması illeti geçmiyor maalesef. Umarım eşiniz doktora sıcak bakar. Kp niz anlayışlı ise ona söyleyin doktor konusunu oğlunu ikna etsin.
KP anlayışlı ama bana karşı oğluna karşı olur mu bilmiyorum o gün baya sinirlenmişti bana sordu sana ne dedi birşey mi yaptı diye

Back
X