Daha öncede söyledim..
Videoyu izledim..
Videoda benim gördügüm ;
Basbakan bir kisiye " ne kaciyorsun ulan istifa et diyordun" diyor ve ensesinden kavriyor..
Tekme, tokat ne bileyim cikan habelerde ki gibi koltugunun altina alip yumruklama falan filan görmedim..
Hea yinede diyorum, o kisi, bircok terbiyesizin yaptigi gibi ölmüs anasina küfretse dahi " ya sabir" demeli ve sukunetini korumaliydi..
Benim olaylara bakisim tek tek kendi icinde nasil oldugu ve birbirleri ile baglantisi sonucu nasil oldugudur..
Bu olayi tek olarak ele alirsam böyle düsüncem..
Sag eli ile armut topluyormus:))
Videoyu izledim o nedenle kisilerin videodan cikardigi yorum ve videoda gördükleri beni ilgilendirmiyor..
O videoyu izleyen bazi kisilerde Basbakanin 14 yasinda bir kizi koltugunun altina alip yumrukladigini görmüs..
Yani kimin ne gördügü umrumda degil..
Ben ne gördügümü biliyorum..
Daha önce adamin verdigi ifadede umrumda degildi..
Zira bir gün sonra ifadesini yine degistirmisti..
Ilk ifadesini kaale aldim ama 3. kez ifade degisince pek birsey ifade etmiyot bana..
Ayrica neden " 3. kez ifade degistiriyor, artik birsey ifade etmiyor" demem zorunuza gidiyor.
Daha önceki ifadeleri icinde " kimbilir neler yedirdiler, neler vaad ettiler, nelerle tehdit ettiler" diyen sizlerdiniz..
Demek ki tehdit edilmemis zira tehditten korkan iki gün sonra ifade degistirmezz.
Ama iki günde bir " vurmadi, vurdu, vurmadi, yok vurdu buda son ifadem" falan diyorsa, bende " bi git Allah ini seversen" derim, zorunuza gitmesin..
Basbakanim niye beni tokatlamadı , acep beni dovulmeye deger bulmuyor mu diye uzulenler bile vardir, bu ülke de.
Olayın dışında bir şey söylemek istiyorum
Sözcü güvenilirlik açısından pek de kayda alınacak bir gazete değil
Amacı da ortalığı karıştırmak oldu her zaman
Bu arada artık bu olayın da suyu çıktı doğru olanı nasıl öğrenicez
Bu adam neden sürekli ifade değiştiriyor
Olayın dışında bir şey söylemek istiyorum
Sözcü güvenilirlik açısından pek de kayda alınacak bir gazete değil
Amacı da ortalığı karıştırmak oldu her zaman
Bu arada artık bu olayın da suyu çıktı doğru olanı nasıl öğrenicez
Bu adam neden sürekli ifade değiştiriyor
İyi de bu olay için söylüyorum ortada görülerek anlaşılacak bir şey yokNasıl mı öğreneceksiniz?
Birilerinin size söylediklerine değil, gördüklerinize inanmayı deneyin.
İyi de bu olay için söylüyorum ortada görülerek anlaşılacak bir şey yok
Olayı yasayan da farklı farklı ifade veriyor
siz ciddi misiniz?
son görüntüleri izlediniz mi?
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-s...ip-erdogan-vatandasi-yumrukluyor-haberi-92468
T.C. başbakanı bir markette adamı kolunun altına alıp hırpalıyor,bağırıyor.
Tokat atması bişey değiştirirmi?
bu görüntülere rağmen tokat atmış mı atmamış mı münakaşasına giriyorsanız istediğiniz cevap atmamış olması heralde.
İstediğiniz olsun,atmamış...
siz ciddi misiniz?
son görüntüleri izlediniz mi?
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-s...ip-erdogan-vatandasi-yumrukluyor-haberi-92468
T.C. başbakanı bir markette adamı kolunun altına alıp hırpalıyor,bağırıyor.
Tokat atması bişey değiştirirmi?
bu görüntülere rağmen tokat atmış mı atmamış mı münakaşasına giriyorsanız istediğiniz cevap atmamış olması heralde.
İstediğiniz olsun,atmamış...
boşver canım ne ikna edeceksin.olmayan kabataş görüntülerine bile ikna olmadılar.şimdi de olan görüntülere inanmıyorlar.başbakanın her dediğine inanırken şimdi ne hikmetse yuhalarsan tokatı yersin sözüne bile inanmıyorlar
Sözcü yerine bir tavsiyeniz var mı? Ne okuyalım mesela neye inanalım?
Akit? Yeni Şafak? Akşam? Hürriyet? Cumhuriyet? Star? Zaman?
Bu hükümet güvenilir gazete bıraktı mı ya da televizyon?
Bu ülke koskoca gezi olaylarını CNN International'dan BBC'den takip etmek zorunda kaldı, hatırlatırım. Uydusu olanlar. Olmayanlar yemek tarifi izliyordu o sırada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?