İlk tokat Başbakan’dan…

Korkmayin o kadar :) sonuct konu ile alakali kon usuyoruz..
Konu saptirilmadigi sürece birsey denilecegini zannetmiyorum:))
Bu arada madem tehdit edilmis simdi nasil o kadar büyük tehdit ve korku yok olmus ( hani aile falan)
Ayrica diyorum ya, yarin tekrar ifade degisince söylerim ben size:))
Bugün ki ifadenin nedeninide söyleyecektir eminim..
Ama sebep kesinlikle ne basbakan ne kabine ne devlet olacak adiniz gibi emin olun, yine ifadesini degistirecek:)

Persembenin gelisi carsambadan bellidir..

Son düzenleme:
Adamın ne dediğinin bi önemi yok zaten artık.Görüntüler açıkça ortada.

Yok adam ifade vermiş,sonrada değiştirmiş.
Adam dövdü dese ne?dövmedi dese ne?
Gözümüz görüyor,kulağımız duyuyor çok şükür.
Bir başbakan ''yuhlarsan tokadı yersin '' diye acılı insanları uyarıyor.
Markette adamı kolunun altına almış hırpalıyor,sonrada korumalar evire çevire dövüyor.
Yok tokadı atmış mı atmamış mı.?
Atmamışsa aklanacak mı sayın başbakan.
Sen kimsin ki orda acılı insanları tehdit ediyorsun tokat atmakla',istifa et'' dedi diye vatandaşı hırpalıyorsun,onların anası mısın babası mı?
Başbakanlık yetkilerinin içinde ne zamandır ''tehdit etmek,adam hırpalamak '' var?
Kapatın gözlerinizi,türkü çığırmaya devam edin...
Ergenekon davasında dediğimiz gibi ''keser döner sap döner gün gelir hesap döner''
Paralelcilerin döndüğü gibi bir gün buda döner sırtını size,çok ağlamayın tamam mı

Basbakanin adami ensesinden kavradigini da gormussunuzdur oyleyse. Basbakan'in sol eli adamin ensesinde, sag eliyse adamin yuzune dogru uzaniyor. O sag el o an ne yapiyor acaba ? Ayrica Basbakan'in yuh cekersin tokati yersin dedigi videoyu da izlediniz degil mi? Bir kizi dovdugu iddia edildi ona bende inanmıyorum. Zaten ne bir goruntusu cikti ne de o kisi. Bakin Basbakan boyle bir facianin yasandigi yere takimlarini cekip yanina onca korumasini alip gidiyorsa ben o kisinin samimiyetine inanmam. Basbakan o takimi uzerinden cikartip, halkin icinden biri gibi bir halk adami gibi o kadar korumayi yanina almadan gidip acili ailelerin elinden tutsaydi, yaslarini silseydi, acimiz acimizdir deseydi helal olsun derdim. Ama o orda tamamen gorevi geregi bulundu, gorevi geregi orada göründü ve gitti. Bu durum kim ne derse desin benim gozumde samimi gelmiyor. Oysaki zor birsey degildi. Boyle bir faciayi bile dogru yonetmesini bilmedi. Hem kendi hem yanindakiler tum ulkenin hassas oldugu , dunyanin izledigi bu yerde siddetle hareket etti. Basindan sonuna yaptigi aciklamalar, hareketler yanlıştı. O aciklamada fii tarihlerinden bahsetmeyip evet ihmaller olmustur ama gereken yapilacaktir. Hukumetim adina sorumlulugum varsa ozur dilerim halkimdan gerekeni yapacagiz deseydi millet suan bunlari konusuyor olmazdi. Kazalari ornek gosterdi ama o kazalardan sonra o ulke liderlerinin sergiledigi tavirlari ornek alamadi malesef.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sag eli ile armut topluyormus:))

Videoyu izledim o nedenle kisilerin videodan cikardigi yorum ve videoda gördükleri beni ilgilendirmiyor..
O videoyu izleyen bazi kisilerde Basbakanin 14 yasinda bir kizi koltugunun altina alip yumrukladigini görmüs..
Yani kimin ne gördügü umrumda degil..
Ben ne gördügümü biliyorum..

Diğer görüntüler için diyecek birşeyiniz yok tabi ondan bahsetmemişsiniz. Başbakan' ın tokat attığını kabul ettiği video gibi. Adamı yalancı çıkarıyorsunuz.

Adamın ifadelerini takip etmenize gerek yok. Video kayıtlarını izleyip göremiyorsnız göz doktoruna gidin. Yine göremezseniz, yüz gözünüzde sorun yoktur, o körleşen gönül gözünüzdür.

Bu durumda yapacak bir şey yok, ömrünüz karaya ak aka kara demekle tükenecek.

Durumun yan etkileri vardır. Ömür boyu kavga ederek yaşarsınız, yüzünüz gülmez, vbg.

Bir en önce tedavi olmanızda fayda var.

Bu adamın ne dediğinin bir önemi yok ortada kanıt var zaten gözümüzle gördük göreceğimizi.

bu adam başbakan beni korudu derken bakın adam kendi ağzıyla söylüyor başbakan ona vurmamış korumuş diyorlardı

dürüst buluyorlardı bir nevi şimdi ne oldu.

Artık o ne dedi bu ne dediyi bırakıp gerçekleri kabullenmeniz gerek herşey gün gibi ortada zaten.

Olayın dışında bir şey söylemek istiyorum
Sözcü güvenilirlik açısından pek de kayda alınacak bir gazete değil
Amacı da ortalığı karıştırmak oldu her zaman
Bu arada artık bu olayın da suyu çıktı doğru olanı nasıl öğrenicez
Bu adam neden sürekli ifade değiştiriyor

Sözcü yerine bir tavsiyeniz var mı? Ne okuyalım mesela neye inanalım?

Akit? Yeni Şafak? Akşam? Hürriyet? Cumhuriyet? Star? Zaman?

Bu hükümet güvenilir gazete bıraktı mı ya da televizyon?

Bu ülke koskoca gezi olaylarını CNN International'dan BBC'den takip etmek zorunda kaldı, hatırlatırım. Uydusu olanlar. Olmayanlar yemek tarifi izliyordu o sırada.

Nasıl mı öğreneceksiniz?
Birilerinin size söylediklerine değil, gördüklerinize inanmayı deneyin.

Nasıl mı öğreneceksiniz?
Birilerinin size söylediklerine değil, gördüklerinize inanmayı deneyin.
İyi de bu olay için söylüyorum ortada görülerek anlaşılacak bir şey yok
Olayı yasayan da farklı farklı ifade veriyor

İyi de bu olay için söylüyorum ortada görülerek anlaşılacak bir şey yok
Olayı yasayan da farklı farklı ifade veriyor

siz ciddi misiniz?
son görüntüleri izlediniz mi?
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-s...ip-erdogan-vatandasi-yumrukluyor-haberi-92468
T.C. başbakanı bir markette adamı kolunun altına alıp hırpalıyor,bağırıyor.
Tokat atması bişey değiştirirmi?
bu görüntülere rağmen tokat atmış mı atmamış mı münakaşasına giriyorsanız istediğiniz cevap atmamış olması heralde.
İstediğiniz olsun,atmamış...

adamın ne ifade verdiği beni hiç bir şekilde ilgilendirmiyor,adam başbakan sadece öpmek istedi beni dese bile herşey açıkça belli tokatlanmış hala neyin peşindeyse,bu durumlarda her zaman ilk verilen ifade doğrudur :)

boşver canım ne ikna edeceksin.olmayan kabataş görüntülerine bile ikna olmadılar.şimdi de olan görüntülere inanmıyorlar.başbakanın her dediğine inanırken şimdi ne hikmetse yuhalarsan tokatı yersin sözüne bile inanmıyorlar

Son düzenleme:

Ne can sıkıcı insanlarsınız siz ya benim istediğimin ne olduğunu nereden biliyorsunuz?
Ne kadar önyargılı kibirli her şeyi ben bilirim her şeyi ben görürüm havalarındasınız
Benim istediğimin şeyin ne olduğunu nereden biliyorsunuz?
Ben yalnızca bir videodan haberdarım
onun da orada neler olduğunu hiç görmedim anlmadım ve şimdi kalkmış çeşit çeşit ifade veriyor adam
Ben doğru olanı bilmek istiyorum ve emin olamıyorum
yeter ya insanları bu kadar bunaltmayın
kaldı ki bir şeyi istesem de istemesem de o değişecek mi?

Burada emin olmayan kişi benim Parkon da benim mesajımı alıntıladı yani dolaylı olarak bu mesaj beni de ilgilendirir
Benim kabataş olayındaki herhangi bir yorumumu gördün mü de
Boşver cnm yhaaa onlar ..... biliyon mu tavırlarındasın
Yettiniz ya bu ne kin bu ne hırs böyle nefes aldırmıyorsunuz insanlara
yorum bile yazamıyorum
siizin gibi mi düşünmek zorundayım ya da emin olmadım diye hemen başbakan yanlısı mı oluyorum?
Etiketin de bu kadarı
Kaldı ki ben bu olayın sadece bir video kısmından bir de bu paylaşımdan haberdarım

Sözcuye de mi yorum yapamayacağım eleştiremeyeceğim sözcü bana göre gazete değil diye illa sana zaman akit veya cumhuriyet ya da heneyse bunarı mı tavsiye etmek zorundayım
Herşeyi hükümete bağlamayı kesin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…