- 28 Mart 2021
- 203
- 156
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pdere pdere
-
Vazgeçmiyorum ama defalarca denememe rağmen böyle bir kazaya karışmak canımı sıktıHep böyle çabuk pes edip hemen vazgeçer misiniz?
Teşekkür ederim. Aslında kendime güvenmiştim, sabah okula gittim . Çok denedim ya aşırı derecede bu kaçınci sürüşüm. Olmuyor olmuyorAllah beterinden korusun. Tek sürmeye henüz hazır değilmişsiniz demek ki. Ehliyeti yeni mi aldınız? Araba kullanabiliyorsunuz ki ehliyet aldınız ama şoför olmak zaman ister. Yanınızda biriyle gündüz önce boş arazide sonra yavaş yavaş evinizin yakınlarında trafiğin olmadığı yerlerde sürmeye başlayın. Zamanla alanı genişletirsiniz. Aynalara çok dikkat edin, motorcular bir anda çıkabiliyorlar ayna takibini bırakmamanız lazım o yüzden.
Olur öyle şeyler ilk başlarda. Ben neredeyse 15 senedir aktif araç kullanıyorum, ben bile motorlulardan korkuyorum bu ara. Çok arttılar çünkü nerden çıkacakları belli olmuyor. Geçen kırmızıda dururken biri kaputa düştüVazgeçmiyorum ama defalarca denememe rağmen böyle bir kazaya karışmak canımı sıktı
Teşekkür ederim. Aslında kendime güvenmiştim, sabah okula gittim . Çok denedim ya aşırı derecede bu kaçınci sürüşüm. Olmuyor olmuyor
Hayır vazgeçmeyin kaza olacak tabiki Rabbım beterinden korusunKızlar merhaba.kendime otomatik vites bir araba aldım. İlk kez babam yanımda olmadan trafiğe çıktım ve kaza yaptım. Beceremiyorum sanırım. Aldığım gibi satmayı düşünüyorum. Motorlu biriyle çar piştik. Dikkat etmeme rağmen olmadıarabayı satmayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
10 yıldır İstanbul’da aktif araba kullanıyorum. Başınıza gelen kaza herkesin başına gelebilir. Ayrıca motorcular çok tehlikeli. Hiçbir kurala uymuyorlar. Belki de hata sizde değildir ama sizde olsa bile vazgeçip pes etmeyin. Ne goriller araba kullanıyor, siz mi kullanamayacaksınız!
Ben de ilk arabayı yalnız kullanmaya başladığımda 2 kez kaza yaptım. Çok şükür sadece arabamda sıkıntı vardı. Ama vazgeçmedim. Çünkü araba kullanmak artık.bir hobi ya da luks değil bir ihtiyac olarak düşünüyorum. Lütfen pes etmeyin.Kızlar merhaba.kendime otomatik vites bir araba aldım. İlk kez babam yanımda olmadan trafiğe çıktım ve kaza yaptım. Beceremiyorum sanırım. Aldığım gibi satmayı düşünüyorum. Motorlu biriyle çar piştik. Dikkat etmeme rağmen olmadıarabayı satmayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?