İlk transfer negatif . İkinciye ara vermeden başlayan oldu mu ?

Bende zaten cevabı size değil ananasmango ya yazdım.

Evet normalde doktor dusutturup başlatır. İçiniz nasıl rahat edecekse o şekilde yaptırın bence. Sizin hazır hissetmenizde önemli çünkü. Benim embriyom da 5. Gün 4aa idi. Nasip kısmet inşallah size de nasip olur hemencecik

Yarın olsun da doktorla görüşeyim bakalım

Ben İlk transfer negatifti 14 mart 2022 ilk reglide opu yaptırdım 14 nisan 2022 hamile olduğumu öğrendim

Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Ocak: İlk denemem negatif oldu: Ocak'ta yumurta toplandı, tek 3. Gün embeiyosu, taze transfer oldum.

Şubatta dinlendim.

Mart: ayında tekrar yumurta toplama oldu çünkü ben düşük amhlıyım, embriyom yoktu. Embriyolarım donduruldu. Bir adet dönemi bekledik ki ben kısa döngülüyüm, 25 gün falan beklendi, çok değil.

Nisan: 5 Nisanda, çift 3. Gün embriyosu, transfer oldum. Çok şükür 9 haftalık gebeyim.

Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin

Benim ilk transfer düşükle sonuçlandı ilk adetle ikinci transferi yaptı doktorum. Şu an kucağımda bebişim 3 günlük
Ayyy içime su serpildi sorun yoksa beklemeyeyim o zaman çok teşekkür ederim

Aminnn inşallah çok teşekkür ederim

Yarın olsun da doktorla görüşeyim bakalım
İlk transferim taze transferdi tutmadı. İkinci transfer için doktor kararı bana bıraktı isterseniz 2 adet sonra gelin dedi.
İki adet geçti 3. geliyor. Rahim ne kadar dinlenirse o kadar iyi. Bu forumu hatim ettim resmen, çıkardığım sonuç bu. Çünkü bir sürü ilaç. kullanıyoruz, ne kadar zaman geçerse o kadar iyi. İkinci transferi Haziran gibi düşünüyordum ama Temmuz ayına ötelemek istiyorum. Yani ilk transferden sonra aradan 4 ay geçmiş olacak. Biraz da umut var belki kendiliğinden gelir bebeğim.

Ben İlk transfer negatifti 14 mart 2022 ilk reglide opu yaptırdım 14 nisan 2022 hamile olduğumu öğrendim
Yumurta toplamadan sonra kendiliğinden mi hamile kaldınız? Benim de yumurta toplamam oldu 10ar gün arayla. Acaba o arada hamile kalmış olabilir miyim diye merak ediyorum. Hala adet olmadım ve göğüslerim çok şiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…