Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk transferden sonra normal yolla hamile nasıl kaldınız?
Bugün transfer sonucumu öğrendim o da negatif. İçimde değişik bir huzur var, ikinciyi yaptırmadan hamile kalanlar kafadan bu düşünceyi attınız mı yoksa yine düşündünüz mü ?
Kafadan atılmıyor tabi öyle kolay kolay yine bir yerde oluyor. O sıra bi tatile gittim termal otele kış günüydü zaten. 2-3 adet sonra sıradaki transfer için gelebileceğimi söylemişti doktorum ama ben hazır hissedemeyeceğime emindim.
Kafadan atılmıyor tabi öyle kolay kolay yine bir yerde oluyor. O sıra bi tatile gittim termal otele kış günüydü zaten. 2-3 adet sonra sıradaki transfer için gelebileceğimi söylemişti doktorum ama ben hazır hissedemeyeceğime emindim.
Etkisi oldu mu bilmiyorum dr.mfk ürünü innozpro kullandım vücudumda bi iltihap bir şey varsa diye. Daha önce başka ürünlerini de kullanmıştım ancak gebelik elde etmemiştim.
Etkisi oldu mu bilmiyorum dr.mfk ürünü innozpro kullandım vücudumda bi iltihap bir şey varsa diye. Daha önce başka ürünlerini de kullanmıştım ancak gebelik elde etmemiştim.