İlk transferi başarısız olanlar. Birlikte önümüzdeki süreci değerlendirilerim

Benim 17 mayısta ilk transferim yapıldı ..5.gün embriyosuydu. Test günüm 9.gündü gittim negatif olduğunu duyduğumda çok üzüldüm çünkü doktorum eşim ile yaşımızın avantajlı olduğunu Embriyo ların kaliteli olduğunu rahim in musait olduğunu söyledigi için kendimi olumsuza hazirlamamiştim.. Demekki nasip değilmiş artık ikinci deneme için kendimi toplamam ve hazır olmam gerekiyor. Haziranda başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

Rahim filmi cektirmediysen cektir canim mutlaka. Bazen vajinal ultrasonda gozukmeyen polipler falan filmde cikiyor. Adet bitimi bakiyorlar. Bi sonraki adettede transfer yapilir ayrica kanda pihtilasma testinede baktir cok önemli eger pihtilasma varsa bebek tutunsada plesantada kan akisi pihtidan dolayi zayif oldugundan bebek düşüyor. İgnesi ve hapı var zaten. Bu defa olur inşallah. Dondurulmusun varmiydi.

Rahim filmimi tedaviye başlamadan cektirdim temiz çıkmısti. Kan pıhtılaşma olayı için de bilmiyorum ama kan sulandırıci kullandım. Dondurulmuş embriyolarim var çok şükür fazlalar çok şükür bu yüzden umudum hep iyi yönde inşallah tekrarı başarılı olur

Kan pıhtılaşma testini hiç duymadım ama rahim hazırlanırken kan vermiştim onda bakilmis olabilir. Zaten her halukarda kan sulandırıci igne veriyor doktorlar ..

Kitakita Kitakita merhaba..
Güzel olacak hersey illaki.. :) Nerede yaptırdınız ilk denemenizi ve sonrakini nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Karyotip testi yaptırmış mıydınız?
Biz de 2.denememizi yapacağız. Doktor 5 vitamin ilacı ve bir sürü test verdi. Haziran temmuz gibi sanırım biz de başlayacağız.

Karyotip testi duymadım hiç nedir ? Ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım orada dondurulmuş embriyolarim olduğu için tekrar orada yaptricam ama bana herhangi bir ilaç vermedi sadece kendini hazır hissettiginde adet olunca tekrar başlicaz dedi. Yani ilaç vermedi zaten hormon olarak sürekli ilaç kullandım ilaçları bırak adet olmayı beklicez dedi

Kitakita Kitakita merhaba..
Güzel olacak hersey illaki.. :) Nerede yaptırdınız ilk denemenizi ve sonrakini nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Karyotip testi yaptırmış mıydınız?
Biz de 2.denememizi yapacağız. Doktor 5 vitamin ilacı ve bir sürü test verdi. Haziran temmuz gibi sanırım biz de başlayacağız.
Ayrıca vitamin ilacın zaten vardı apikopal ve folik asit . Adetim de düzeli olduğu için adet söktürücü fln vermedi. Yasmin verdi anlamadım onu neden verdiğini kullanmicam zaten

Rahim filmimi tedaviye başlamadan cektirdim temiz çıkmısti. Kan pıhtılaşma olayı için de bilmiyorum ama kan sulandırıci kullandım. Dondurulmuş embriyolarim var çok şükür fazlalar çok şükür bu yüzden umudum hep iyi yönde inşallah tekrarı başarılı olur
Maddi imkanin varsa embriyolar genetik test yaptiriyolarmis. Ama cok pahali embriyi başi 400-500 dolar arasi degisiyo. Devletin bu işe bi el atmasi lazim. Hem 3 cocuk diyolar hemde cocugu olmayana sadece devlette 2 hak veriyolar. Zaten devletede fazla kimse gitmiyo basarisi dusuk oluyo diye. Neyse bol şans canim

Kitakita Kitakita
Ben de 2. için Bahceci Umut ile görüştüm. Karyotipte eşlerin kromozom analizini yapiyorlar.

Maddi imkanin varsa embriyolar genetik test yaptiriyolarmis. Ama cok pahali embriyi başi 400-500 dolar arasi degisiyo. Devletin bu işe bi el atmasi lazim. Hem 3 cocuk diyolar hemde cocugu olmayana sadece devlette 2 hak veriyolar. Zaten devletede fazla kimse gitmiyo basarisi dusuk oluyo diye. Neyse bol şans canim
Genetik testini 2 veya 3 başarısızlıkta onerdi doktor. Hem benimde

Kitakita Kitakita
Ben de 2. için Bahceci Umut ile görüştüm. Karyotipte eşlerin kromozom analizini yapiyorlar.
Analizi siz mi istediniz bizim de ikinci ama nie kromozom analizi fln bişey demedi sadece hazır olduğunda gel ikinci deme için hazirliklara baslayalim dedi haziranda gitmek istiyorum bakalım insalah.

Genetik testini 2 veya 3 başarısızlıkta onerdi doktor. Hem benimde
sen bilirsin bak benimki tuttu düstu sonra. Sende ayni aciyi yasama git bi hastabeye esinle senin genetik kromozom testlerine baksinlar. Eger genetiginizde bi sorun cikarssa bebegi ilgilendiren embriyolarada genetik tarama yaparsiniz. Eger bisey cikmazsa normal koydurursunuz. Naçizane fikrim bu. Ayrica kanda pihtilasma, enfeksiyon, bagisiklik, troid diyabet gibi testlerine ayrica yaptirt bi üniversits hastanesinde. En başindan onlemini al canim lütfen bir iki ay gec olsun güzel olsun. Hadi bol şans

sen bilirsin bak benimki tuttu düstu sonra. Sende ayni aciyi yasama git bi hastabeye esinle senin genetik kromozom testlerine baksinlar. Eger genetiginizde bi sorun cikarssa bebegi ilgilendiren embriyolarada

genetik tarama yaparsiniz. Eger bisey cikmazsa normal koydurursunuz. Naçizane fikrim bu. Ayrica kanda pihtilasma, enfeksiyon, bagisiklik, troid diyabet gibi testlerine ayrica yaptirt bi üniversits hastanesinde. En başindan onlemini al canim lütfen bir iki ay gec olsun güzel olsun. Hadi bol şans

Teşekkür ederim tavsiyen için benim tüp bebek merkezim zaten bunları yolun en başında istedi bahçeci sağlık merkezi çok titiz calsiyo yaptım o testleri ama orda yapmadım üniversite hastanesinde arastirmada yaptım temiz cikti şükür eğer ikinci de olmazsa genetik testi ve hiteroskopi öneriçekmiş inşallah bunlara gerek kalmaz. Herkezin hakkında hayrlisi olsun

Rahim filmi cektirmediysen cektir canim mutlaka. Bazen vajinal ultrasonda gozukmeyen polipler falan filmde cikiyor. Adet bitimi bakiyorlar. Bi sonraki adettede transfer yapilir ayrica kanda pihtilasma testinede baktir cok önemli eger pihtilasma varsa bebek tutunsada plesantada kan akisi pihtidan dolayi zayif oldugundan bebek düşüyor. İgnesi ve hapı var zaten. Bu defa olur inşallah. Dondurulmusun varmiydi.
Yanlis ifade etmisim kendi hatami duzelteyim. Rahim filmi degil histeroskopi işlemi olcakmiş. Histeroskopi ile polipler temizleniyor varsa

Back
X