Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca vitamin ilacın zaten vardı apikopal ve folik asit . Adetim de düzeli olduğu için adet söktürücü fln vermedi. Yasmin verdi anlamadım onu neden verdiğini kullanmicam zatenKitakita merhaba..
Güzel olacak hersey illaki.. :) Nerede yaptırdınız ilk denemenizi ve sonrakini nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Karyotip testi yaptırmış mıydınız?
Biz de 2.denememizi yapacağız. Doktor 5 vitamin ilacı ve bir sürü test verdi. Haziran temmuz gibi sanırım biz de başlayacağız.
Maddi imkanin varsa embriyolar genetik test yaptiriyolarmis. Ama cok pahali embriyi başi 400-500 dolar arasi degisiyo. Devletin bu işe bi el atmasi lazim. Hem 3 cocuk diyolar hemde cocugu olmayana sadece devlette 2 hak veriyolar. Zaten devletede fazla kimse gitmiyo basarisi dusuk oluyo diye. Neyse bol şans canimRahim filmimi tedaviye başlamadan cektirdim temiz çıkmısti. Kan pıhtılaşma olayı için de bilmiyorum ama kan sulandırıci kullandım. Dondurulmuş embriyolarim var çok şükür fazlalar çok şükür bu yüzden umudum hep iyi yönde inşallah tekrarı başarılı olur
Genetik testini 2 veya 3 başarısızlıkta onerdi doktor. Hem benimdeMaddi imkanin varsa embriyolar genetik test yaptiriyolarmis. Ama cok pahali embriyi başi 400-500 dolar arasi degisiyo. Devletin bu işe bi el atmasi lazim. Hem 3 cocuk diyolar hemde cocugu olmayana sadece devlette 2 hak veriyolar. Zaten devletede fazla kimse gitmiyo basarisi dusuk oluyo diye. Neyse bol şans canim
Benimde için rahat etmedi genetik testi için embriyodan parça alıp bakıyo lar mis sonra parçayı birlestiriyolarmis buda zarar verebilir dedi bizde istemedikGenetik testini 2 veya 3 başarısızlıkta onerdi doktor. Hem benimde
Bahçeci başarılı bi merkez inşallah güzel sonuçlar alırsın.Kitakita
Ben de 2. için Bahceci Umut ile görüştüm. Karyotipte eşlerin kromozom analizini yapiyorlar.
Analizi siz mi istediniz bizim de ikinci ama nie kromozom analizi fln bişey demedi sadece hazır olduğunda gel ikinci deme için hazirliklara baslayalim dedi haziranda gitmek istiyorum bakalım insalah.Kitakita
Ben de 2. için Bahceci Umut ile görüştüm. Karyotipte eşlerin kromozom analizini yapiyorlar.
sen bilirsin bak benimki tuttu düstu sonra. Sende ayni aciyi yasama git bi hastabeye esinle senin genetik kromozom testlerine baksinlar. Eger genetiginizde bi sorun cikarssa bebegi ilgilendiren embriyolarada genetik tarama yaparsiniz. Eger bisey cikmazsa normal koydurursunuz. Naçizane fikrim bu. Ayrica kanda pihtilasma, enfeksiyon, bagisiklik, troid diyabet gibi testlerine ayrica yaptirt bi üniversits hastanesinde. En başindan onlemini al canim lütfen bir iki ay gec olsun güzel olsun. Hadi bol şansGenetik testini 2 veya 3 başarısızlıkta onerdi doktor. Hem benimde
sen bilirsin bak benimki tuttu düstu sonra. Sende ayni aciyi yasama git bi hastabeye esinle senin genetik kromozom testlerine baksinlar. Eger genetiginizde bi sorun cikarssa bebegi ilgilendiren embriyolarada
genetik tarama yaparsiniz. Eger bisey cikmazsa normal koydurursunuz. Naçizane fikrim bu. Ayrica kanda pihtilasma, enfeksiyon, bagisiklik, troid diyabet gibi testlerine ayrica yaptirt bi üniversits hastanesinde. En başindan onlemini al canim lütfen bir iki ay gec olsun güzel olsun. Hadi bol şans
Yanlis ifade etmisim kendi hatami duzelteyim. Rahim filmi degil histeroskopi işlemi olcakmiş. Histeroskopi ile polipler temizleniyor varsaRahim filmi cektirmediysen cektir canim mutlaka. Bazen vajinal ultrasonda gozukmeyen polipler falan filmde cikiyor. Adet bitimi bakiyorlar. Bi sonraki adettede transfer yapilir ayrica kanda pihtilasma testinede baktir cok önemli eger pihtilasma varsa bebek tutunsada plesantada kan akisi pihtidan dolayi zayif oldugundan bebek düşüyor. İgnesi ve hapı var zaten. Bu defa olur inşallah. Dondurulmusun varmiydi.