Ilk tüp bebeği tutanlar yazar mı?:)

Rainak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
203
105
33
33
Merhabalar. Haftaya ilk transferim gerçekleşecek ama biraz ümitsizim. İlk deneme de tutanlar varsa yazıp birazda olsa ümit olabilir mi:))

Merhabalar. Haftaya ilk transferim gerçekleşecek ama biraz ümitsizim. İlk deneme de tutanlar varsa yazıp birazda olsa ümit olabilir mi:))
Benim tuttu 9.haftada kaybettim ikinci de tuttu doğdu sağlıkla. Bir tanıdığım ilk denemede aldi kucagina baska bir tanesi 1 negatiften sonra ikincide aldi kucagina oglusunu. Yani demem o ki bu isler nasip kismet ilkinde tutanda yuzlerce kişi vardir ikincide ucuncude tutanda olumsuz hikayelere çok takılma herkes kendi hikayesini yaziyor umarim pozitif sonuc alirsin

Benim tutmuştu ama dış gebelikle sonuçlandı. Hayırlısı böyleymiş diyorum. Umutsuz olma hep pozitif ol inşallah hayırlı sağlıklı haberlerini alırız

Benim ikincide tuttu ama ilkinde olmamasının sebebi reglden hemen sonra başlamamıştık tedaviye. Döngünün ortasında 12 mm folikul varken başlamıştık. O yüzden kalitesiz çıktı tabii. İkinciyi ilk olarak düşünebiliriz aslında

Benim de ilk denemem dün keseyi gördük çok şükür Daha önce hiç pozitifi görmedim zaten imkansızmış görmem

Ben ilk denemede pozitifi gördüm. Tamamen nasip işi. Ama ben tedavinin başından beri hep pozitif olacak diye düşündüm. Transferden sonra hep hamile gibi hissettim. Eğer olmasaydı çok büyük hayal kırıklığı ve üzüntü olacaktı benim için ama risk aldım. Şimdi kızım 4 aylık. Hala mucize gibi.. bi anda oluyor ve sanki hiç çocuk için tedavi olmamış gibi unutuluyor o günler. İsteyen herkes için hala dua ediyorum her gün

İlk denemede pozitif haberi aldık ama maalesef dış gebelik geçiriyorum. Bunu buraya bilerek yazıyorum ki sizde tedbirli olun diye. Kanama lekelenme ağrı sızı olursa sakin ihmal etmeyin hemen acile gidin

İlk denemede pozitif haberi aldık ama maalesef dış gebelik geçiriyorum. Bunu buraya bilerek yazıyorum ki sizde tedbirli olun diye. Kanama lekelenme ağrı sızı olursa sakin ihmal etmeyin hemen acile gidin
dış gebelik neden oluyor? kaçıncı gun embry?

dış gebelik neden oluyor? kaçıncı gun embry?
Canım bı nedene gerek yok maleseff dış gebelik oldu mu oluyor embriyo rahime koyulduktan sonra hareket ediyor ve tüplere gidip oraya tutunuyor. Normal gebelikte de 100 gebelikten 5-10 tanesi dış gebelik oluyormuş. Düşük bı ihtimal ama nasip kısmet canım. 3. Gün embriyosuydu nasip değilmiş

İlk tüp bebek tedavisinde ikizlerimiz tuttu. Suan 27 aylıklar. Her zaman hayırlısı olsun.

Benım de ilk tedavi de tuttu sadece 2 yumurta vardı 3. Gün embriyosuydu

ilk denemede tuttu şükürler olsun. Dondurmuştuk zaten taze olmamıstı. 24. Haftama girdim insallah sağlıkla doğururuz

Ah orkide ben de o günleri görecek miyim acaba? 3 buçuk aylık oldu benimkiler o kadar zorlaniyorum ki kelimelerle tarif edemem

Benim de ilk denememde ikiz tuttu bu arada.
Hayırlı olsun. Sen her zaman iyi olmaya, iyi düşünmeye çalış. Gerisi Allah kerim her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…