Benim tuttu 9.haftada kaybettim ikinci de tuttu doğdu sağlıkla. Bir tanıdığım ilk denemede aldi kucagina baska bir tanesi 1 negatiften sonra ikincide aldi kucagina oglusunu. Yani demem o ki bu isler nasip kismet ilkinde tutanda yuzlerce kişi vardir ikincide ucuncude tutandaMerhabalar. Haftaya ilk transferim gerçekleşecek ama biraz ümitsizim. İlk deneme de tutanlar varsa yazıp birazda olsa ümit olabilir mi:))
Benim tutmuştu ama dış gebelikle sonuçlandı. Hayırlısı böyleymiş diyorum. Umutsuz olma hep pozitif ol inşallah hayırlı sağlıklı haberlerini alırızMerhabalar. Haftaya ilk transferim gerçekleşecek ama biraz ümitsizim. İlk deneme de tutanlar varsa yazıp birazda olsa ümit olabilir mi:))
Allah bağışlasın. Yaşınız kaç acaba?Benim tutmuştu çok şükür bi kızım var
Hayirli olsun. Neden imkansizmis?Benim de ilk denemem dün keseyi gördük çok şükürDaha önce hiç pozitifi görmedim zaten imkansızmış görmem
İki tüpümde de hidrosalpenks varmış tüp bebek tedavisine başlamadan önce ameliyat oldum tüplerim alındıHayirli olsun. Neden imkansizmis?
Çok şükür benim ilk denemede tuttu . Ümidini kaybetmeMerhabalar. Haftaya ilk transferim gerçekleşecek ama biraz ümitsizim. İlk deneme de tutanlar varsa yazıp birazda olsa ümit olabilir mi:))
dış gebelik neden oluyor? kaçıncı gun embry?İlk denemede pozitif haberi aldık ama maalesef dış gebelik geçiriyorum. Bunu buraya bilerek yazıyorum ki sizde tedbirli olun diye. Kanama lekelenme ağrı sızı olursa sakin ihmal etmeyin hemen acile gidin
Canım bı nedene gerek yok maleseff dış gebelik oldu mu oluyordış gebelik neden oluyor? kaçıncı gun embry?
Tek embriyo mu oldu transferİlk tüp bebek tedavisinde ikizlerimiz tuttu. Suan 27 aylıklar. Her zaman hayırlısı olsun.
Benım de ilk tedavi de tuttu sadece 2 yumurta vardı 3. Gün embriyosuyduMerhabalar. Haftaya ilk transferim gerçekleşecek ama biraz ümitsizim. İlk deneme de tutanlar varsa yazıp birazda olsa ümit olabilir mi:))
Ah orkide ben de o günleri görecek miyim acaba? 3 buçuk aylık oldu benimkiler o kadar zorlaniyorum ki kelimelerle tarif edememİlk tüp bebek tedavisinde ikizlerimiz tuttu. Suan 27 aylıklar. Her zaman hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun. Sen her zaman iyi olmaya, iyi düşünmeye çalış. Gerisi Allah kerim her zamanAh orkide ben de o günleri görecek miyim acaba? 3 buçuk aylık oldu benimkiler o kadar zorlaniyorum ki kelimelerle tarif edemem
Benim de ilk denememde ikiz tuttu bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?