• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek denemem beta hcg düşüklüğü

Mrsyn

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
34
7
286
İstanbul
Merhaba ben 22 ocakta transfer oldum 9. Gün kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 10.01 çıktı doktorum sınırdasın dedi yarın tekrar kan vereceğim sizce yükselme ihtimali var mı değerin😔 bilgisi olanlar cevap verebilr mi?

Merhaba ben 22 ocakta transfer oldum 9. Gün kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 10.01 çıktı doktorum sınırdasın dedi yarın tekrar kan vereceğim sizce yükselme ihtimali var mı değerin😔 bilgisi olanlar cevap verebilr mi?
Yüksekehilir korkma moralini bozma

Kan verdiniz mi ?

Selam bende ilk denemde 11 cı gun 22 cıksı sora ındı çıkma ihtimalı malesef yok(((

Ben de 6 ve 10 sonuçlarla bu durumu yaşadım maalesef… doktor kimyasal genelik dedi.

Back
X