Ìlk tüp bebek denemesi tutanlar yazsın lütfen

yazkizim88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
191
63
18
36
Ben pazartesi gunu ilk tup bebek denemesi aşamasında transferimi yaptırdım ya olmazsa ya tutmazsa diye moralim ara ara bozuluyo bende 2.5 cm lik cikolata kisti dışında bi sorun yok doktor onu sorundan da saymıyor zaten eşiminde bi sorunu yok infertilite bizimkisi inşallah Allahın izniyle tutar, desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkùrler

Ben varımmm işk deneme de cok sukır oglum kucagımda. Benim de kistim vardı 3 cm ama beş yıl önce ameliyat oldum.. Aslında özellikle yazma sebebim benim 3 cmlik kistim 7. Hafta patladı cokzor bi surecti cok nadır rastlanan bi durum ama bilgin olsun hayırlksk olsun inş

Ben varımmm işk deneme de cok sukır oglum kucagımda. Benim de kistim vardı 3 cm ama beş yıl önce ameliyat oldum.. Aslında özellikle yazma sebebim benim 3 cmlik kistim 7. Hafta patladı cokzor bi surecti cok nadır rastlanan bi durum ama bilgin olsun hayırlksk olsun inş
Oyle mi once tutmasını dùsùnùyorum kistin patlaması pek umrumda degil şimdilik Allahım herseyin hayırlısını versin dua edermisin benim için benimkide tutsun inşallah belirtin oldu mu hic

Belirti olarak sadece adet olacakmişim gibi hissettim harıcınde bi şey olmadı... Canım kıst patlaması cok tehlikeli bi durum. Az kalsın hemen ameliyat edip bebegı alacaklardı o an bi guc geldı bana ve amelıyat olmıcam dedim 10 gun yogunbakımda kaldım cok sukur 6 aylık bebegım. Belırtı arama bence kışıden kışıye fark edio.

Belirti olarak sadece adet olacakmişim gibi hissettim harıcınde bi şey olmadı... Canım kıst patlaması cok tehlikeli bi durum. Az kalsın hemen ameliyat edip bebegı alacaklardı o an bi guc geldı bana ve amelıyat olmıcam dedim 10 gun yogunbakımda kaldım cok sukur 6 aylık bebegım. Belırtı arama bence kışıden kışıye fark edio.
Cok gecmis olsun bebegini kucagina almissin cok sukur darisi bana insallah

Hadı hayırlısı inş. Guzel haberler veririsin sımsıkı tutunsun bebişşşş annesine.

Back
X