- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Ocak ta Dondurulmuş transfer bekliyen hanımlar nerelerdesiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayiz canim geldi mi adetin?Ocak ta Dondurulmuş transfer bekliyen hanımlar nerelerdesiniz?
Geldi canım evetburdayiz canim geldi mi adetin?
doktora gittin mi peki basladi mi tedavin?Geldi canım evet
Ocak adetiyle başlıcam ben canımdoktora gittin mi peki basladi mi tedavin?
himmm anladim hayirlisi olsun bakalim :)Ocak adetiyle başlıcam ben canım
Şans arttirmak derken dondurulmuş sansi daha yüksek o yüzden mi. Benim ilk denemem olacak taze transfer yapacaklar ama ben dondurulmuş istiyorum aslında. Taze ile şansım düşük mu ?Merhaba kızlar size bir sorum olacak ben bu ay iğnelere başladım. Şans artırmak için dondurup ocak adetimde transfer yaptırmayı düşünüyorum. Sizce bu ay dondurup hemen bir sonra ki adetle transfer yapıyor mu? Yoksa aradan bir adet geçirip şubat adetini mi bekletiyor?
Canım senin gibi soru işaretleri ile çıktım bu yola ama ya Allah dedim tevekkül ettim yarın transferim var tazeŞans arttirmak derken dondurulmuş sansi daha yüksek o yüzden mi. Benim ilk denemem olacak taze transfer yapacaklar ama ben dondurulmuş istiyorum aslında. Taze ile şansım düşük mu ?
Ayyy canım benim inşallah inşallah inşallah tutar dualarım seninleCanım senin gibi soru işaretleri ile çıktım bu yola ama ya Allah dedim tevekkül ettim yarın transferim var taze
Canim bazı doktorlar sadece dondurulmuş emriyo transfer uygulaması yapıyor kiŞans arttirmak derken dondurulmuş sansi daha yüksek o yüzden mi. Benim ilk denemem olacak taze transfer yapacaklar ama ben dondurulmuş istiyorum aslında. Taze ile şansım düşük mu ?
İşte ben de bunu bildiğim için taze istemiyordum ama bizim merkez gerekmedikce hep taze yapıyor adanada. Haftasonu transferim var şu an iyice moralim bozuldu :)Canim bazı doktorlar sadece dondurulmuş emriyo transfer uygulaması yapıyor ki
Pozitif tüp bebek oranları artsın diye
Araştırmalara gore taze transferden %15 daha yüksekmis tutma oranı
Benimde ilk tedavim taze emriyo transferi Muş tu tutmadı ama
bu taze emriyoların hiç tutmadigi anlamına gelmez
2.tedavimde dondurulmuş iki emriyo transferi olucak inşallah
Hayirlisi olsun hakkımızda
Hiç öyle düşünmeyin lütfen iyi düşünün iyi olsunİşte ben de bunu bildiğim için taze istemiyordum ama bizim merkez gerekmedikce hep taze yapıyor adanada. Haftasonu transferim var şu an iyice moralim bozuldu :)
Haber ederim inşallah seni de cesaretlendirmiş olurum belkiAyyy canım benim inşallah inşallah inşallah tutar dualarım seninle
Başlamak için regl olmayı mi bekliyorsunuz?Beklemedeyiz![]()
İlk tedavinizdemi kucağıniza aldınız kızınızimerhabaalr benim de 27 aylık dondurulmuş embriyo transferinden doğan bir kızım var.şimdi ona kardeş deneyeceğiz 4 tane embriyomu var adet olmayı bekliyorum ,herkese bol şans.