İlk Tüp bebek deneyimi 😊 Anestezi işleminden korkuyorum 🥺

Hllkrkmz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
389
252
53
31
Herkese iyi akşamlar. 2 yıldır evliyiz. 3 kere aşılama oldum olmadı malesef. Tüp bebek tedavisine başladık. Yarın yumurta toplama işlemi var anestezi ile oluyormuş. Ben korkuyorum açıkçası. Bu durumu yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir miDeneyimlerinize ihtiyacım var.

Hiç zor bisey değil, zaten bayıltiyorlar, birşey anlamıyor insan. Sonrasında çok fazla ağrı acı da olmuyor. Hiç korkmayın.

Odaya alıyorlar ve uyuyorsun kalktığındada adet ağrısı gibi geçici bir ağrı oluyor işlem bittiğinde metrobüsle eve dönmüştüm yani hayatını etkilemiyor korkma

Hiç korkmayın, nasıl uyudugunuzu ve neler yapıldığını hissetmiyorsunuz. Uyandığınızda herşey bitmiş oluyor. Benim sonrasında bi süre midem bulanmıştı belki birkaç gün. Ama öyle korkacak stres yapacak hiç bişey yok

Canm merhaba bende 1 hafta önce oldum hemde 2 kere İnan bana hiç biişi anlamıyorsun çok kısa bi işlem zaten

Korkma gerek yok bol bol dua et. Zaten uyuyacaksin herşey gönlünüzce olsun

İyi akşamlar. Sabah yumurta toplama işlemim vardı ve neyle karşılaşacağımı bilmediğim için korkudan titriyordum
Korkulacak hiç bişey yokmuş ama. Narkozu alınca sersemliyorsun ne oluyor demeden uyumuşum. Uyandığımda odadaydım. Şuanda hafif regl sancısı gibi sancım var.

Kaç dakika uyuyorsun canım. Birde ameliyat ortamında mı oluyor.

Odadan inmem ve odaya çıkmam 20 dk sürmüş. 10-15 dk arası uyuyorsun. Evet ameliyathane ama Çok da ameliyat ortamı gibi değil.
Ameliyat ortamında sana elbise giydiriyorlar değil mi o halde odaya nasıl çıkartıyorlar kafamda deli sorular beni korkutan da geri uyananamak sanırım

Ameliyat ortamında sana elbise giydiriyorlar değil mi o halde odaya nasıl çıkartıyorlar kafamda deli sorular beni korkutan da geri uyananamak sanırım
Korkma canım odanda giyiniyorsun zaten ameliyatthaneden geliyorlar seni götürüyorlar üstün için mavi bir pike gibi birşey var yanı üstün felan görünmez korkma

Canım ben anestezili rahim filmi çektirdim aşılamaya başlıycam ben tüp bebek aşılama tutmazsa başlıcam
Anladım normal gittiğim doktor banada aşılama tavsiye etmişti,sonra prof. Gittim zaman kaynetme aşılma olmaz direk tüp bebek dedi bazen bür kere denesemiydim diyorum ama o an direk başlamayı istedim ve tüp bebeğe başladım neyse inş sizin ki tutar tüp bebeğe gerek kalmaz ,benim de ilkinde tutar inş.yarın randevum var bakalım ne dicek

Sorununuz neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…