24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Bilmiyorum ki, arveles içtim bir yarım saat bekleyeyim, geçmezse gidicem. Adet ağrısı gibi değil. Yumurtalıklarımda bir şeyler batıyor bana ve nefes bile aldırmıyor.
Evet belirtilerden biri, nefes almada zorluk, karında şişlik, idrara çıkarken zorluk var mı?

Kızlar bugün aradılar 3 tane embriyodan 2 tanesi 3. Güne ulaşmış. Onları da dondurmuşlar. 2 regl sonrası inşallah transfer olabileceğim. Biran sürecin başına geri döneceğim sanmıştım. 5. Güne ulaşması daha iyidi ama ben bu haberlede çok mutlu oldum. Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin evlatlarımızı

barbiebabe barbiebabe günaydın canım bugün nasılsın ?
Canım iyiyim, şükür. Orta seviyede ohss olmuşum. Doktor 1 hafta daha ağrıların ve ödemin sürebileceğini ama gün geçtikçe hafifleyeceğini söyledi. Bir hafta on gün içinde de adet olurmuşum. Ultrasonda yumurtalıklar dolgundu zamanla söneceklermiş. Çok normalmiş bu ağrılar, fazla yumurta toplandığı için ağrı normalmiş. Bakalım bugün daha iyiyim.

Kızlar hepinize selamlar bende bugun tüp bebek doktoruna görüşmeye gittim benden rahim filmi istedi eminim aranızda çektiren vardır süreç nasıl ilerliyor ağrılımı sonuçlar hemen çıkıyor mu

Kızlar bugün aradılar 3 tane embriyodan 2 tanesi 3. Güne ulaşmış. Onları da dondurmuşlar. 2 regl sonrası inşallah transfer olabileceğim. Biran sürecin başına geri döneceğim sanmıştım. 5. Güne ulaşması daha iyidi ama ben bu haberlede çok mutlu oldum. Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin evlatlarımızı
Güzel haber yavrum, 2 regl sonra gelsin Bebitolar inşallah 🙏🏻

Nefes almada çok zorluk yaşarsan acile başvursan iyi olur hemen. Takip et bakalım
Canım bugün doktorum muayene etti, orta düzeyde ohss olmuşum. Bir hafta daha sürer hafif ağrı ve ödem dedi. Yavaş yavaş inecek dedi. Bol su içmememi önerdi. Gün geçtikçe ağrılarımın hafifiyeceğini söyledi.

Canım bugün doktorum muayene etti, orta düzeyde ohss olmuşum. Bir hafta daha sürer hafif ağrı ve ödem dedi. Yavaş yavaş inecek dedi. Bol su içmememi önerdi. Gün geçtikçe ağrılarımın hafifiyeceğini söyledi.
Cok gecmis olsun canim, 3-4 lt su ic mutlaka oyle aticaksin insallah
En azindan cok siddetli degil 🙏🏻

Canım iyiyim, şükür. Orta seviyede ohss olmuşum. Doktor 1 hafta daha ağrıların ve ödemin sürebileceğini ama gün geçtikçe hafifleyeceğini söyledi. Bir hafta on gün içinde de adet olurmuşum. Ultrasonda yumurtalıklar dolgundu zamanla söneceklermiş. Çok normalmiş bu ağrılar, fazla yumurta toplandığı için ağrı normalmiş. Bakalım bugün daha iyiyim.

İyi bari orta seviyedeymiş sanırım benimde öyle bazen dayanılacak gibi olmuyor sonra hafifliyor özellikle oturup kalkarken

Back
X