- 23 Ağustos 2022
- 4.397
- 4.683
- 63
düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim, evet gerçekten çok stesrli bir dönem o kadar çok ilaç içiyoruz ki bende çatlatma iğneleri aşılamalar bir sürü yöntem denedik 3 senede fakat olmadı bir türlü... şimdide tüp bebeğe karar verdik. zaten psikolojim iyi değildi hepten kötü oldu :))) ben çabaladıkça görümcem doğuruyoryaaaa neyse. sizin şuan süreç nasıl ilerliyor umarım gebesinizdir.. yaş kaç bu arada

Yani gozunj korkutmak istemem ama 3 asilama tedavisini aynı ayda olduğunu düşün gibi bi sey. Biraz fazla ilac olduğu için bide tuo bebekte aşılamaya oranla daha fazla yumurta isteniliyor haliyle daha fazla hormon demek.

Bizde hep tüp bebeği ertelerdir bide pandemi arası vs olmuştu şehir dışına çıkmamız gerektiği için hep bi 3 5 ay geçsin vs dedik. Zamanı gelince hiç bahane olmuyomus açıkçası koca yollar bir bir açılıyor.
Evet şuan gebeyim. Mayısta başladık taze transfer yapıldı hic umudum yoktu hatta süreçte rahatsızlık gecirmistim ve transfer olmak da istemedim esim son bi işlem kaldı dayan dedi. Doktor da transfer için ertelemeyi kabuk etmedi. Başlarda zorlandım sonra düzene girdi şimdilerde bebis iyi fakat hareket kisitliligi var ne yazık ki düşük riski için hep yatmam gerekiyor. Elhamdülillah hamdolsun bu günlere geldik 22. Haftadayiz yolu yariladik şükürler olsun..
Mevlam hem size hem bu yolda olan herkese yardım etsin yolunuzu yolumuzu kolaylastirsin. Umarım pozitif haberler alırsınız sizde. Mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın