İlk tüp bebek tedavim deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Nrnslmylmz07

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
242
246
23
Merhaba hanımlar. Ben 2 yıllık evliyim ve daha önce hiç gebelik yaşamadım. Ben 26 eşim 32 yaşında. 9 ay önce varikosel ameliyatı oldu çift taraflı ama durum pek iyiye gitmedi ne yaptıysak aklınıza gelen herşey diyebilirim. Benim de pco var ama regl düzenli sadece görüntüden ibaret. Bi aralar ovulasyon testleri denemiştim yumurtlamayı mı kaçırıyorum diye ama öyle de olmadı. Her yumurtlama oldu fakat gebelik gerçekleşmedi . Şimdi ise tüp bebeğe başladık. Allah'ın izniyle bugün itibarıyla ve şimdilik çok güzel herşey neredeyse 30 yumurta göründü ultrasonda çok şükür. Doktorum gonalf900 verdi. Günde 300 olarak başladım. Benim durumum böyle neler yapmalıyım uzun oldu ama hakkınızı helal edin

Öncelikle hayırlı olsun Allah emeklerinizin karşılığını versin.. Çok yumurta olması hepsinin kaliteli olması anlamına gelmiyor maalesef.. Ama sizin yaşınız genç olduğu için mutlaka epey sağlıklı yumurtanız olacaktır.. Bu süreçte çok boğmayın kendinizi, sıkmayın , stresten uzak durun, kitap okuyun , resim yapın vs. Sürekli bu duruma odaklanmak da iyi değil çünkü. Yediklerinize , içtiklerinize dikkat edin ki bununla ilgili doktorunuz sizi yönlendirecektir. Ağır kaldırmayın ani hareketlerde bulunmayın. Gerisi içinde Allaha dua edin :) İnşallah herkesin kucağı dolar...

Amin cümlemize inşallah herşey iyi olur. Doktorumuz da söyledi çok olması bi avantaj birinden birini mutlaka değerlendirebiliriz diye. Bugünlerde temizlik yapıyorum ama ağır falan kaldırmıyorum. Beslenmede meyve sebze ağırlıklı ekmek daha az tuketiyorum. Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…