İlk tüp bebek

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Merhaba arkadaşlarım.. ben tüp bebek tedavisine başladım :) rabbim bizi boş çevirmesin insallahh.. herkes gibi benimde kaygılarım var. Ya yumurtalarim boş sa falan ya döllenmezse.. daha once 3 kez negatif asilamam oldu ama 2 kez de kendi kendine kimyasal gebeligim oldu. Ama hiç kese göremedim malesef.. simdi nasil olur nasil biter hic bir bilgim yok. Bilgisi olanlar beni aydinlatabilirmi. Suanda ilac kullaniyorum. Gonal f merional ve cetrodite. Yarin kan tahlili vermem soylendi tekrar gidicem.. sizdende kan almislarmiydi neden kan bakiyolar ki ?

Kanda muhtemelen östrojen bakacaklar, ne kadar çok yumurta varsa östrojen o oranda yüksek çıkıyor.

Daha once gittigim doktora basladim zaten ben hormon degerlerimi olcmuslerdi ama tup bebek oncesi 2-3 ay aram var sonra direkt igneye basladik ama kan olcmediler ben bj soriyim onu😂
Benim yumurta takipi aşamasında her kontrole gittiğimde aldılar kanımı biçok kişinin de öyle oldu ama her doktor farklı tabi😀

Benimde 7.gunum. Cumartesi gunu yumurta toplama olacak sanirim yada cuma. Yarin kontrole gidicem belli olcak. Ayni gibiyiz. Umarim pozitifi aliriz ikimizdep
Insallah. Bana daha toplama gununu soylemediler. Belki yarin soylerler kandan sonra diye umut ediyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba benimde ayın 6 sında 2 yumurta transferim oldu. Hala iğne ve ilaçlara devam ediyorum. Rabbim emeklerimizi beklentimizi boşa çıkartmasın inşallah. 1 hafta sonra kan testi iel sonuç alacağız. İnşallah negatif çıkmaz. Beklemek çok zor.

Merhaba benimde ayın 6 sında 2 yumurta transferim oldu. Hala iğne ve ilaçlara devam ediyorum. Rabbim emeklerimizi beklentimizi boşa çıkartmasın inşallah. 1 hafta sonra kan testi iel sonuç alacağız. İnşallah negatif çıkmaz. Beklemek çok zor.
Benimde bugun yumurta toplandi hakkimizda hayirlisi insallah

Merhaba herkese ☺️Bende yeni başlayanlardanım bugün 3. İğnemi vurucam. İğnelerden tahmini kaç gün sonra yumurta topluyorlar acaba. Ben 300 lük vuruyorum gonalf başka da yok şimdilik.

Back
X