Ilk tup bebek

İnşallah cümlemiz karşılığını alırız
Karalüle konuyu başından beri okuyorum ve merakla sonucunu okumayı bekledim. ve inan kendim sonuç almış kadar sewindim. Rabbim tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende tedavi sürecindeyim bugün 5.iğnemi olucam. Senin deneyimini okuyunca ayrı bi ümitlendim :)

Teşekkür ederim canım inşaalllaaahhh iyi haberlerini alırız. Ümidini ve pozitif düşüncelerini hiç bırakma Allah yardımcımız olsun hepimizin

Teşekkür ederim canım inşaalllaaahhh iyi haberlerini alırız. Ümidini ve pozitif düşüncelerini hiç bırakma Allah yardımcımız olsun hepimizin
ayy inşallah siz hamişler dua ederseniz kabul olurmuş bir duanı alırım :) yok yok bırakır mıyım hiç hayırlısıysa bende güzel haber alacağım :)

Herkese merhaba. Ben de yarın başlıyorum inşallah tüp bebek macerasına :) Size sormak istediğim bir şey var. Doktor dondurulmuş embriyonun tutma ihtimali daha fazla dedi. Hamile arkadaşlar, sizin embriyolarınız dondurulmuş muydu?

Merhaba, ben de 44 yaşındayım. Bu ay ilk tüp bebek denememizi yapıyyoruz . 4 gün iğne ve ilaç kullandıktan sonra, bugün kontrole gittim ve sadece 1 yumurta görebildi doktorum. Allah'tan umut kesilmez, belki de o bir bizim bebeğimizdir. Ama siz de lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Bu sayıda bu kadar kaliteli yumurtaya sahipseniz ne mutlu size .. İnşallah en kısa zamanda Allah bağışlasın..

Sizin sonuç ne çıktı bende batuhan hocaya gidiyorum bu ay sonu transfer nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…