Ilk tup bebek

Oldu hepsi oldu.Transfer sonrasi da devam ediyor.Agrilara dayanabiliyorum da halsizlikten nefret ediyorum.Hep uzanma istegim var.Otursam bile yorgunluk hissediyorum.

Selam kızlar inşaalllaaahhh hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi. Benim bugün 3. Günüm transferde. İlk günden beri batma şeklinde kasığımda ağrı var. Hemşirem yumurtalıklar aşırı uyarıldı normal diyo. Henüz işe başlamadım 6. Günümde başlıcam umarım o zamana kadar geçer işyerindekilerin haberi yok çünkü. İnşaalllaaahhh tutunmuştur bebişlerim. Çift embriyo transferi ve ilk denemem.

İnşallah ikiside tutar sağlıkla kucağına alırsın.

Merhaba benimde ilk denemem 3 tane 5. Gün embriyom var 2 tanesi 1. Kalite. Dondurulmuş embriyolarim transfer için beni bekliyo. İnşallah benimde ilkinde tutar.
benimde ilk tup bebek denemem hayirlisi bakalim 3 tane dondurulmus embriyomuz vardi dun transfer gerceklesti.2 embriyo transfer edildi diger 1 tanesinin gelismimi devam etmedigi icin onu tekrar dondurmadilar.transfer esnasinda rahat olmaya calis zaten 10 dk bile sürmüyor

benim ilk denemem di tutmadı merkez iyi olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum embriyologlar çoookkk önemli onu anladım.ikinci için araştırıyorum istanbulda yada ankarada düşünüyorum.
bende istanbulda tup bebek tedavisi gördüm dun transfer gerceklesti.hersey cok guzeldi her asamadan memnun kaldik tavsiye ederim.fulyada Münip berberoglugil inanilmaz iyi bir doktor.bende tavsiye üzerine gitmiştim

Hayırlısı olsun inşallah ikisinide kucağına alırsın. Bende iki tane koydurmak istiyorum korkuyorum ya çünkü diğeri orta kalite seninki gibi bi problem olursa onuda dondurmazlar. Koyduklarimizda tutmazsa sıfırdan başlıcaz. Cok karamsarım galiba

2 embriyo transferinde başarı şansı biraz daha artiyormus.biri tutmazsa biri tutar mantığıyla 2 tane transfer ettirdik:)) bakarsin ikisi de tutar bir taşla iki kuş olur

Hayırlısı olsun inşallah ikiside tutar

Benim ilk denemem başarısız oldu ama kime sorsam ilkinde tutmasının çok zor olduğu cevabını alıyorum..
ben dün 2. denemeye başladım
Canım merhbaa benimde ilk denemem basarısızdı doktorum bıle cok sasırdı benımle birlikte 4 kişi tarnsfer olmustu ve onları hıc beklemezken benı kesın gozuyle bakıyormus doktorum bıle coo uzuldu ıkıncıye ne zman basladın canım

Merhaba
Maalesef 2. denemem de başarısız oldu 7 yumurtadan 3 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite embriyo oluştu. üçünü de transfer etti doktorum. üçüz olursa birine müdahale ederiz bile dedi ama tahlil sonucum 0,27
Anlamıyorum eşimde de bende de sorun yok ama ikidir tutunamıyor bebişler.. İçimdeki annelik isteği bitmedi ama pek umudum kalmadı ..
umarım senin ikinci denemen başarılı olur da anneliği yaşarsın

Hayırlısı olsun kısmet bu işler ama umudunuzu kaybetmeyin lütfen tekrar deneyin Allah zamanında vercecektir

Canım hıcbır sebep belırtmıyo mu doktorlar kliniğini degıstır baska bır doktora gec canım hıcbırseyiniz yoksa bu kadar embrıyodan tutmaması cok tuhaf... Bence doktorunu degıstır... İnşallah Rabbım tez zamanda bebegini elıne almanı nasıp eder...

Merhaba Sweetyytu
Doktorumun tek söylediği yaşımın ilerlemiş olması ..
Hatta 2. denemem başarısız olunca donör yöntemini tavsiye etti ama o konuda kararım kesin. benden genetik olarak hiçbir şey almayacak bir bebeği taşımak bana ters geliyor. onun yerine evlatlık alıp en azından bir bebeği kurtarabilirim diye düşünüyorum.
ama ondan önce kendimi biraz toparlayınca son bir kez daha farklı bir doktor ile denemeyi düşünüyorum.

Canım inşallah ona gerek kalmadan Rabbim hayırlısyla bebgıne kucagına almayı nasıp eder... Bence bir kez daha dene ne kadar sans varsa kullan canım ınsallah cabalarımız boşa cıkmaz...

Merhabalar benim de ilk denemem olacak bu ay adetimde başlıyoruz inş hakkımızda hayırlısı

Selam, Tesadufen yazdiklarini okudum, doktorunu degstirmeyi dusundun mu? Belki gittigin merkez ya da doktordan kaynaklidir sorun? Yasinin sorn oldugunu yazmissin kac yasinda oldugunu bilmiyorum ama etrafimda epey yasi geckin insan var tup bebek yapan. Doktoruna guveniyorsan da umudunu yitirme ve denemeye devam et daha sadece 2. kez denemissin. Arastirmalar 2.ve 3. tup bebek denemelerinde basarinin daha fazla oldugunu soyluyorlar. Neden tutmadigina dair arastirma yapildi mi? Gen testi gibi arastirmalar da yapiliyor 1-2 seferde tutmadigi zaman

Benimde yaşım ileri ve sebepsiz 3. Defa negatif aldım ama doktorum hiç olumsuz konuşmadı..hatta bekle kendinden olur bile dedi...dediğide doğru yani dış gebelik oldu ama sonuçta kendi kendime hamile kalabiliyorum...bence doktorunu değiştir tatlım..herşey 1 yumurta ile oluyor Allahın izniyle...

Merhaba
2 tüp bebek denemesini de çok güvendiğim ve kendimi iyi hissettiğim için aynı doktora yaptırdım, söylediği şey; hiç bir sorunumun olmadığı ve çocuk sahibi olabileceğim ama dediğin gibi neden olmadığı konusunda hiçbir test yada tahlil istemedi. Yaşım 44 ve 1 yıl önce kalp damarımda tıkanıklık olduğu için stent takıldı. Ama bunun çocuk sahibi olmam için bir engel olmadığını söyledi doktorum.. Benim çevremde de 45 hatta 47 yaşında bebek sahibi olan insanlar var hepsinin de 3 ya da 4. tüp bebek denemeleri. Onları düşününce tekrar denemeyi düşünüyorum ama sonra iğneler, ilaçlar, stres aklıma geliyor ve bir an duraklıyorum.. Yani kısacası kararsızım ve sanırım korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…