Ilk tup bebek

Olmaz mi canim..
Eger 2 embriyo konursa yuzde 50 sansin var demektir.. bu da az degil.. tutacaksa tek ile bile tutuyor merak etme.. sakin ol, stres yapma sakın..
Ben ilk denemede hamile kaldim.. simdi 2.si icin tedavi oluyorum..bakalim nasip

Perimasali nerde ve ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun bendr ilk yaptircam ve bende senin gibi korkuyorum senin sorun neydi cnm ben pko hastasiyim...

Tup bebek yaptiranlar nerde yaptirdiniz acaba kime hangi dr ben ankarada novaart varmis ahmet mehmet erdem kardesler cok ovduler ona gitmeyi dusunuyorum duydunuz mu hic?

Bende temmuzda başlıyorum ilk deneme Sperm hareketin de biraz düşükluk var. Ankarada Muammer doğan bey de yaptırcam HRS de yapıyor işlemleri.

Tup bebek yaptiranlar nerde yaptirdiniz acaba kime hangi dr ben ankarada novaart varmis ahmet mehmet erdem kardesler cok ovduler ona gitmeyi dusunuyorum duydunuz mu hic?
Ben ankaradaozel turgut özal hastanesınde zehra candan hocaya gıttım. Ilk denememızde bebegımız tuttu.

Canim k.bakma cok soru soruyorum iki tane koydurmak istemedin mi bide kacin gun transferin oldu

Canim k.bakma cok soru soruyorum iki tane koydurmak istemedin mi bide kacin gun transferin oldu
Canım esım ın sprem hareketlıgı azdı. Sadece saglıklı bır tane dollenmıs yumurta vardı. Sans yoktu tutmaz gözüyle baktı.. Dollenen yumurta hep öldü. Transfer yapıldı kardesı ı yok dedıler uzuldu.. Ama doktorumuz dua edin bolca cok destek oldu zehra candan hocamız.

Canım esım ın sprem hareketlıgı azdı. Sadece saglıklı bır tane dollenmıs yumurta vardı. Sans yoktu tutmaz gözüyle baktı.. Dollenen yumurta hep öldü. Transfer yapıldı kardesı ı yok dedıler uzuldu.. Ama doktorumuz dua edin bolca cok destek oldu zehra candan hocamız.
Bırgun sonra transfer edıldı. 7 tane yumurtadan 1 tanesı saglıklı cıktı.

Back
X