- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Perimasali3737
Ilk tup bebek deneyiminde basari elde eden arkadaslar var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım ılk tup bebek denememızdı tuttu. Allah a sukurler olsun 10haftalık hamıleyı..Ilk tup bebek deneyiminde basari elde eden arkadaslar var mi
Benım ılk tup bebek denememızdı tuttu. Allah a sukurler olsun 10haftalık hamıleyı..Ilk tup bebek deneyiminde basari elde eden arkadaslar var mi
Ben ankaradaozel turgut özal hastanesınde zehra candan hocaya gıttım. Ilk denememızde bebegımız tuttu.Tup bebek yaptiranlar nerde yaptirdiniz acaba kime hangi dr ben ankarada novaart varmis ahmet mehmet erdem kardesler cok ovduler ona gitmeyi dusunuyorum duydunuz mu hic?
Kac yumurtan toplanmisti canim kaci dollenmstiBenım ılk tup bebek denememızdı tuttu. Allah a sukurler olsun 10haftalık hamıleyı..
Ben ankaradaozel turgut özal hastanesınde zehra candan hocaya gıttım. Ilk denememızde bebegımız tuttu.
7 tane yumurta toplandı 6 sı dollendı 6 tan 4 e dustu 3.2 ye dustu 1 tane yumurta koydular ve tuttu.Kac yumurtan toplanmisti canim kaci dollenmsti
7 tane yumurta toplandı 6 sı dollendı 6 tan 4 e dustu 3.2 ye dustu 1 tane yumurta koydular ve tuttu.
Canım esım ın sprem hareketlıgı azdı. Sadece saglıklı bır tane dollenmıs yumurta vardı. Sans yoktu tutmaz gözüyle baktı.. Dollenen yumurta hep öldü. Transfer yapıldı kardesı ı yok dedıler uzuldu.. Ama doktorumuz dua edin bolca cok destek oldu zehra candan hocamız.Canim k.bakma cok soru soruyorum iki tane koydurmak istemedin mi bide kacin gun transferin oldu
Bırgun sonra transfer edıldı. 7 tane yumurtadan 1 tanesı saglıklı cıktı.Canım esım ın sprem hareketlıgı azdı. Sadece saglıklı bır tane dollenmıs yumurta vardı. Sans yoktu tutmaz gözüyle baktı.. Dollenen yumurta hep öldü. Transfer yapıldı kardesı ı yok dedıler uzuldu.. Ama doktorumuz dua edin bolca cok destek oldu zehra candan hocamız.
5. Gun transferi olmuyor nu canimBırgun sonra transfer edıldı. 7 tane yumurtadan 1 tanesı saglıklı cıktı.
Bızde oyle beklıyorduk canım ama olmadı bır gun dınledım sabah transfer yapıldı. Dollenmıs yumurtalar azalmaya basladı belkı ondan erken transfer yaptılar5. Gun transferi olmuyor nu canim
Hmm anladim canim Allah nasip ettikten sonra oluyor iste hersey nasip gerisi bahane..Bızde oyle beklıyorduk canım ama olmadı bır gun dınledım sabah transfer yapıldı. Dollenmıs yumurtalar azalmaya basladı belkı ondan erken transfer yaptılar