Ilk tup bebek

Merhaba hanımlar. 5 senelik evliyim 6 aylık evliyken K orundugum halde hamile kalmıştım haberim yoktu o sırada annem vefat ettiğinden bana sakinleştirici falan yaptıkları için bebek karnında ölmüştü. Daha sonra istemedik 2 sene sonra istemeye başladım ve olmadi doktora gittim adetlerim duzensizdi pci çıktı malesef genç ileri derecede 6 ay içinde 16 kilo almıştım doğru düzgün yemek yemediğim halde daha sonra 4 ay klomensiz sadece catlatma ignesiyle yumurta takımı yaptırdım doktorum en son rahim filmi istedi çektirdim çektirdim polip çıktı alınması gerekiyo dedi geçen sene aldırdım daha sonra hiç doktora gitmedim umursamadim kendi haline bıraktım yaşım 24 ama esim 32 yaşına geldi ve artık istediğini söyledi araştırdım brüksel tüp bebek merkezinde hüsamettin uslu beyefendiye gittim geçen ay hormon tahlillerim güzel çıktı pco çok hafiflemis dedi tekrar rahim filmi istedi dün çektirdim haftaya sonuç gostericem esim tüp bebek istiyor ama ben hala emin değilim toplam 5 ay doktora gittim hiç bi ilaç tedavisi olmadı klomen bile vermedi eski doktorum kendim yumurta üretiyorum diye açıkçası biraz korkuyorumda nasıl bi süreç bu tüp bebek ağrı acı oluyomu bide her ay beklediğim halde adet kanamasjni görmek böyle acı veriyoken bide tüp bebek tutmazsa nasıl bi hal alırım bilmiyorum:(

5.gün olsun diye ısrar etme yada 3.gün oldu diye üzülme benimde 3.gün embriyosu 1.kalite tek embriyo ve tuttu çok şükür ilk denememde
Merhaba benim de 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Belirtiniz varmıydi benim pek ümidim yok 6. Günündeyim ve adet ağrım var

Merhaba benim de 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Belirtiniz varmıydi benim pek ümidim yok 6. Günündeyim ve adet ağrım var
Aslında pek bişey hissetmedim sadece 9.gün yürürken sol kasığıma bıçak saplanmış gibi bi agrı saplandı kımıldayamadım bide o gün insanların parfümü ve kokuları beni çok tahatsız etmişti acaba tuttumu diye sadece o gün geçti aklımdan ertesi günde tahil yatırdım pozitifi gördüm onun dışında hiç bişey hissetmedim.ama belli olmuyor hcg hormonu yükselmeye başlayınca herkeste farklı etki yapıyorum belirtisi olmayanda çok.hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün sağlıklı bir gebelik geçirirsin sağlıkla vaktinde kucağına alırsın :)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim testi ne zaman yapmistiniz sonucunuz kaç çıkmıştı 8. Gün yaptırSam küçük bi rakam da olsa çıkar mı ki

Can'ım neden bu kadar genç yaşta tüp bebek yaptırdınız? Ne kadarlık evlisiniz merak ettim
1 hafta once 1 yil oldu. 1 yil olmadan yaptrdk. Esimin spermleri kotuydu kullandigimiz ilaclarin hic biri fayda etmedi dahada kotuluyodu git gide ameliyat olmak istemedi doktorda zaten ameliyata kesin gozuyle bakmadi bizde beklemek istemedik. Keske dahada erken yaptirsaymisim. O kadar ilaci bosuna kullandik

1 hafta once 1 yil oldu. 1 yil olmadan yaptrdk. Esimin spermleri kotuydu kullandigimiz ilaclarin hic biri fayda etmedi dahada kotuluyodu git gide ameliyat olmak istemedi doktorda zaten ameliyata kesin gozuyle bakmadi bizde beklemek istemedik. Keske dahada erken yaptirsaymisim. O kadar ilaci bosuna kullandik
Anladım Can'ım benim... Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah :-)

Darısı bizim başımıza insallah bizim de 1 yıl oldu evleneli keşke bizde erken baslasaydik hem ben hem eşim o kadar ilaç kullandık boşuna.

Benimde ilk tüp bebek denemem.3.gün embriyosu.şimdi sol kasığımda çok ağrı var.9 gün oldu.Çok heyecanlıyım.Nasıl geçecek geri kalan günler.yaşımda 38

Back
X