- 27 Haziran 2016
- 19
- 11
- 1
- Konu Sahibi Perimasali3737
Allah dıleyen ısteyen herkese versın .. Insallah herkesın olur.Hmm anladim canim Allah nasip ettikten sonra oluyor iste hersey nasip gerisi bahane..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah dıleyen ısteyen herkese versın .. Insallah herkesın olur.Hmm anladim canim Allah nasip ettikten sonra oluyor iste hersey nasip gerisi bahane..
5.gün olsun diye ısrar etme yada 3.gün oldu diye üzülme benimde 3.gün embriyosu 1.kalite tek embriyo ve tuttu çok şükür ilk denememde5. Gun transferi olmuyor nu canim
Merhaba benim de 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Belirtiniz varmıydi benim pek ümidim yok 6. Günündeyim ve adet ağrım var5.gün olsun diye ısrar etme yada 3.gün oldu diye üzülme benimde 3.gün embriyosu 1.kalite tek embriyo ve tuttu çok şükür ilk denememde
Aslında pek bişey hissetmedim sadece 9.gün yürürken sol kasığıma bıçak saplanmış gibi bi agrı saplandı kımıldayamadım bide o gün insanların parfümü ve kokuları beni çok tahatsız etmişti acaba tuttumu diye sadece o gün geçti aklımdan ertesi günde tahil yatırdım pozitifi gördüm onun dışında hiç bişey hissetmedim.ama belli olmuyor hcg hormonu yükselmeye başlayınca herkeste farklı etki yapıyorum belirtisi olmayanda çok.hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün sağlıklı bir gebelik geçirirsin sağlıkla vaktinde kucağına alırsın :)Merhaba benim de 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Belirtiniz varmıydi benim pek ümidim yok 6. Günündeyim ve adet ağrım var
İnşallah tutmuştur cnm hayırlı olsun, Benimde ilk belirtilerim adet sancısı gibiydi ve kısa kısa ve sık sık bıçak saplanır gibi ağrılar giriyorduMerhaba benim de 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Belirtiniz varmıydi benim pek ümidim yok 6. Günündeyim ve adet ağrım var
Can'ım neden bu kadar genç yaşta tüp bebek yaptırdınız? Ne kadarlık evlisiniz merak ettimBenimde ilk dun hamile oldugumu ogrendim 3.gun embryosu 2 taneydi daha keselero gormedik ama haftaya herhalde
1 hafta once 1 yil oldu. 1 yil olmadan yaptrdk. Esimin spermleri kotuydu kullandigimiz ilaclarin hic biri fayda etmedi dahada kotuluyodu git gide ameliyat olmak istemedi doktorda zaten ameliyata kesin gozuyle bakmadi bizde beklemek istemedik. Keske dahada erken yaptirsaymisim. O kadar ilaci bosuna kullandikCan'ım neden bu kadar genç yaşta tüp bebek yaptırdınız? Ne kadarlık evlisiniz merak ettim
Anladım Can'ım benim... Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah1 hafta once 1 yil oldu. 1 yil olmadan yaptrdk. Esimin spermleri kotuydu kullandigimiz ilaclarin hic biri fayda etmedi dahada kotuluyodu git gide ameliyat olmak istemedi doktorda zaten ameliyata kesin gozuyle bakmadi bizde beklemek istemedik. Keske dahada erken yaptirsaymisim. O kadar ilaci bosuna kullandik
Amin sizede nasip etsin insallahAnladım Can'ım benim... Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah![]()
Darısı bizim başımıza insallah bizim de 1 yıl oldu evleneli keşke bizde erken baslasaydik hem ben hem eşim o kadar ilaç kullandık boşuna.1 hafta once 1 yil oldu. 1 yil olmadan yaptrdk. Esimin spermleri kotuydu kullandigimiz ilaclarin hic biri fayda etmedi dahada kotuluyodu git gide ameliyat olmak istemedi doktorda zaten ameliyata kesin gozuyle bakmadi bizde beklemek istemedik. Keske dahada erken yaptirsaymisim. O kadar ilaci bosuna kullandik
İnşaallah Can'ımAmin sizede nasip etsin insallah
Transferin kacinci günüydü ki yaptirdiniz? 4.60 olan deger idrarda gorulmez ki..Ben bugun test yaptırdım 4.60 çıktı idrarda çok silik görünce yaptırdım.
3. Gün embriyo 9. Gün eşimle çizgiyi görünce gittik kan vermeye öyle çıktı bende anlamadım çarşamba tekrar vericemTransferin kacinci günüydü ki yaptirdiniz? 4.60 olan deger idrarda gorulmez ki..
Benim ilk denemem başarısız olduIlk tup bebek deneyiminde basari elde eden arkadaslar var mi