İlk tüp denemesinde hamile kalanlar, nerede ve ne kadara yaptırdığınızı paylaşır mısı

krizalit

beklemede...
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
1.533
1
116
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, 14 aydır deniyoruz bir problem olmamasına rağmen, gebelik oluşmuyor, eşim de askere gitti, 5 ay sonra geldiğinde hemen tüp yapalım diyorum, ama kafam öyle karışık ki...kime, nereye gideceğimi şaşırmış durumdayım, ilk denemede hamile kalmak bana önemli bir kriter olarak görünüyor...nerede yaptırdığınızı ve ne kadara mal olduğunu yazarsanız sevinirimm.

canım o yüce Allahın takdiri ilahisi bi kerede tutucak diye bi şey yok dilerim rabbim gönlüne göre verirde ilk aydan kalırsın ama önce Allahtan iste canım benim ben bursada yaptırdım soranus tüp bebek merkezinde doktorum çok tecrübeli ve bu zamana kadar çok güzel ilgilendiler bir hafta oldu yaptıralı artık geriside yaradanın taktirine kaldı herkes için hayırlısı normal fiyat genelde çoğu yerde 5.500 ytl olduğunu duydum benim farklıydı yumurtlama tedavisi gördüğüm için bazı ilaçlarım vardı ve ameliyatta oldum ilaç varsa indirim yapıyolar Allahım hakkında hayırlısını versin

arkadaşlar lucrin ilaca başlamam lazım 20 gün sonra adet oldum bugün ve en uygun nereden bulabilirim lütfen yardım edermisiniz bahçeciye gidiyorum ve çok pahalı olucak tam bu kriz döneminde ve en azından ilaçlardan arttırıp oraya veririz die düşünüyoruz lütfen yardım edermisiniz

İstanbul altunizdede nuri bey var ferdicenter capıtolun hemen arkasına orayı tavsiye ederim.cok iyi biri ve oldukca ilgili 5000-6000 ytl arası mal oluyor

istanbulda b.evlerde medıcalparkda yaptırdım 5000 ytl mal oldu
doktorum latif küpeli oğlu

Slm umuttüp bebek istanbul koşuyolunda ilaçlar dahil 3500 ytl doktor enver kurt süper bi doktor süper bi merkez...ilk görüşme ve muayne ücretsiz...

bencede bu tamamen sans işi bende ilk denememde hamile kaldım şimdi 6 aylık hamileyim.allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah bebeklerine kavuşmayı.bende bahçelievler medicana ya süha sönmeze gittim.sanırım şuanda orda kampanya var.ilk görüşme ve muayenelerde ücretsiz.sgk sızlara 2000 ytl sanırım ilaçsız

bu soyledıghınız rakamlar ssk sızmı arkadaslar
mesela devlet yada unıverste hastanelerındede fıyatlar boylemı

Evet ssk sız fiyatları bu bu raporu almanın bir çok prosedürü var açıkçası zaman kaybı durumunuz varsa rapora gerek yok bilmiyorumda bana prosedürleri ağır geliyor. Mesele devlet hastanesinde 3 tane aşılama yapmış olmak eğer eş spermleri az sa zaten aşılamanın mantığı yok buyüzden kendimi biraz sıkıp özel yapmıştım bu fiyata

merhaba
ben de izmirde oturuyorum
izmir smyrna tüp bebek merkezi dr um funda koçyiğit
bana tüp bebek + pgt yapıldığı için yaklaşık 10.000 ytl civarındaydı çok şükür allah ım emeklerimizi boşa çıkarmadı.
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

canım bende medıcana gitmeyi düşünüyorum ist.süha beye aşılama yaptırdım ama olmadı bakalım 3 aşılamdan sonra rapor almayı hakettim onu sonuçlanması bekliyorum ocak şubak gibi tüp bebek düşünüyoruz raporsuz 2.000 ytl dediler ama ilaçlı değilmi tam araştırmadım bakalım rapor 1.250 ytl kolaylık yapıyor.

Canım bende beylikdüzü medicanada aysun güneydi doktorum ilaçlarla yaklaşık 5500 ytl ilk denemede tuttu fakat 8+4 kalbi durduğu için kaybettim allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bebeklerle güldürsün

mrb bizde ocak ayında ilk tüp bebek denememizi yaşıycaz beylikdüzündeki medicanada bizimde doktorumuz aysun hanım sizin sorununuz neysi benim bir problemim çıkmadı testlerde eşimde sperm sayısı azlığı var yaşadığın aşamaları benimlede paylaşırsan sevinirim:ecrin_bebek:

bende tedaviye yeni başladım dr um prof faruk buyru önümüzdeki hafta tahliller yapılacak çapa da denicez.ilaçlarımı ssk karşılıcakmış ama ne kadara mal olur bende bilmiyorum.bu hafta öğrenicem ne kadar tutacağını seni haberdar edrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…