Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha 2 ayda 5 kilo aldım beennn tansiyonum da var yüksekmi düşükmü bilmiyorum nefes alamıyorum ayrıca kanamam da var hastaneye yattım dün şu an hastanedeyim((
sana yazmıştım ama karıştıgelmiş geçmiş olsun ilk bebeğin mi?
gelmiş geçmiş olsun seni anlıyorum allah hayırlısını versin herşeyde hayır aramak lazım. sağ salim kucağına almak nasip etsin:1hug::1hug:yok canım bu benim 6. hamileliğim.kızım var 7 yaşında sadece .bu da olursa inşallah 2. olucak .yani 5 tane kaybım var .çok çektim ben anlatmayım boşver ağlarım sonraaa
bir sorun varsa dr. yardımcı olacaktır neden bir tane daha çocuğun olmasın ilki dünyaya gelmiş belki bir zaman meselesidir. umarım hayırlı molur.:ecrin_bebek:teşekkürler canım hayırlısı tabii .başkası olsa hamile kalmaz benim yerimde . arkadaşlarım akrabalarım kızdı hep ama napiim kızım çok istedi sonradan vicdan azabı duyarım pişman olurum diye şansımı denemek istedim olmazsa zaten tekrar denemiycem Allah verirse olur fazla da zorlamamak gerek dedim ya hayırlı ise olsun herkes için geçerli herkesin Allah yardımcısı olsun