Herkese merhaba, biraz endişeliyim o yüzden deneyimlerinizi duymaya ihtiyacım var.
Son regl tarihim 15 Ağustos, döngüm normalde 28 gün. Uygulamaya göre yumurtlama günüm 28 Ağustos'tu. 11 Eylül'de regl olmam gerekiyordu. 9 eylül'de ufak bir kahverengi lekelenme yaşadım. Sonra regl olmadım. Son 4-5 gündür regl öncesi ağrısına çok benzer alt karın ve yumurtalık ağrım vardı, normal regl ağrıma göre daha hafif düzeyde.
- 15 Eylül'de evde ilk testi yaptım çook silik bir ikinci çizgi çıktı.
- 17 Eylül'de kaset test yaptım, negatif çıktı.
- 18 Eylül'de çubuk test silik ama bir öncekine göre daha belirgin çıktı.
- 19 Eylül yani bu sabah yine dünkü gibi yine silik ama daha belirgin bir ikinci çizgi çıktı.
- Öğlen kan verdim HCG 190 çıktı. Ultrasonda hiçbir şey görüntülenemedi.
Doktorum üzerine basa basa henüz bir şey demek için çok erken, ultrasonda keseyi görmeden, kalp atışı duymadan hamilelik diyemeyiz, şu an regl de olabilirsiniz, sonra çok üzülünüyor, kimseyle paylaşmayın dedi ama içim içimi yiyor. İki gün sonra tekrar HCG verip iki katına çıktı mı onu gözlemleyeceğiz. Kese de en erken ay sonu gibi görünür dedi.190 bu verdiğim tarihlere göre bana düşük geldi ama geç döllenme de olabilir tabi bilmiyorum.
Deneyimlerinize göre bu değerler normal mi ve siz bu bekleme süresini nasıl geçirdiniz?