Sag sol da mi belirliyor nasil yaniCanım bu bayaa bi ilk ultrason fotoğrafı sanırım çünkü anladığım kadarıyla burda henüz kese var Bebek gözükmüyor bile. Bebeğin gözüktüğü bi foto var mı en azından kesenin sağında mı solunda mı tutunmuş ona bakıp yorum yapılabilir.
Ben de tam tersi biliyorum canım. Nitekim benim bebiş karnımın sağında ve cinsiyeti de kesin kız.Bebek anne karninda sagdaysa erkek,soldaysa kiz.benim sagimda ve 10hafta 4gunluk hamileyim bir azdan ult gidicem bakalim dr soyleyecekmi cinsiyyetini
İlk gorundugunde mi sagindaydi sonradan miBen de tam tersi biliyorum canım. Nitekim benim bebiş karnımın sağında ve cinsiyeti de kesin kız.
Bilemiyorum canimİlk gorundugunde mi sagindaydi sonradan mi
Kesede ilk gördüğümüzde sağdaydı canım. Şimdi de mesela göbek deliğimin hemen sağ tarafında toplanıyor bazen ufacık bi tepe oluşturuyor :)İlk gorundugunde mi sagindaydi sonradan mi
Yani erkek....Kesede ilk gördüğümüzde sağdaydı canım. Şimdi de mesela göbek deliğimin hemen sağ tarafında toplanıyor bazen ufacık bi tepe oluşturuyor :)
Sağda canım bence erkek mi oluyor anlamadımKızlar benimki sağdami soldami 8 haftalik foto bu yorumlarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?