BAKICAM BENDE:)Kızlar ilk 5-6 haftalıkken ultrasonda arı gibi kanat çarpıyor gibi pır pır bi görüntü varsa erkek olurmuş. Kan pıhtısı gibi hareketsiz benek gibi duruyorsa kızmış öyle diyorlar. 6 Yaşında oğlum var ilk ultrasona annem de bizimle gelmişti ve o gün söylemişti arı gibiydi erkek diye :)) şimdi bklm kız mı erkek mi bilemiyorum henüz gitmedim çünkü Dr a
Ya Dr erkek gibi dedi ama net demedi bir ay sonra gel dediYa sizinki yine kücük ben 22 hafta oldu hala oğrenemedim cinsiyetini arkadaslar sabır şart :)
ONLAR BILIO OYLE DEDIYSE ERKEKTIR HAYIRLI OLSUN:)Ya Dr erkek gibi dedi ama net demedi bir ay sonra gel dedi
İki oğlum olcak acaba kızım olurmu dedim hayırlısı olsun bakalım...Eekek gbi dediyse degisme olasiligi az oluyo erkektir buyuk ihtimal
Eltim aynı Dr geçen sene erkek dedi bir ay sonra kız dedi olabiliyor böle seylerEekek gbi dediyse degisme olasiligi az oluyo erkektir buyuk ihtimal
hayırlısı olsun arkadasım sağlıklı olsunlarda farketmıyor ben sadece bısıler almak ıstıorum alamıyorum ondan meraklıyım benımde kızım var yıne kızım olursa cok ıyı olur:)Eltim aynı Dr geçen sene erkek dedi bir ay sonra kız dedi olabiliyor böle seyler
İnşallah Rabbim kalbimize göre versin...hayırlısı olsun arkadasım sağlıklı olsunlarda farketmıyor ben sadece bısıler almak ıstıorum alamıyorum ondan meraklıyım benımde kızım var yıne kızım olursa cok ıyı olur:)
Hayırlı olsun canım ya darısı bana ....Hanımlar ben bugün gıttım kıza benzıyor dedı degısmezse
:)) duymak istediğim.. bir oğlum var inş şimdi de bir kızım olur tabi hayırla ve sağlıklaHanımlar ben bugün gıttım kıza benzıyor dedı degısmezse
ıns canım hayırlısı olsun:)) duymak istediğim.. bir oğlum var inş şimdi de bir kızım olur tabi hayırla ve sağlıkla
ınsallah canım kız mı ıstıorsunHayırlı olsun canım ya darısı bana ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?