Rüya Yorumları İLK UYUDUĞUN EVDE RÜYANDA GÖRDÜĞÜN ERKEK ?????????

Loresima01

O benimm Dünyam
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
74
20
28
Kızlarrrr valla kafayı yicem beni şu konuda bilgilendirin : )
Ramazan ayında bir rezidansın şantiyesinde staj yapıyordum. Patronum çok severdi beni. Benimde ozamanlar kansızlığım vardı düşüp bayılıyordum sürekli tansıyonum düşüyordu vs vs.. Bir gün gene öyle oldum patron da numune dairenin (bitirilmiş eşyası döşenmiş olan daire) anahtarını al çık orada dinlen biraz dedi. bende orada calısan sekreter arkadasıda alıp cıktım oraya bi güzel uyudum. Rüyamda erkek arkadasımla ve kardeşimle bi kaza yapıyoduk güya patronumun hiç tanımadgm görmediğim bi oğluda gelip bizi kurtarıyordu.. Uyandığımda bunu arkadasıma anlattım. Bizim patronun baska oğlu varmı diye cunku bızım bıldıgımız yani tanıyıp gordüğümz iki oğlu vardı. Herneyse oda yok baska oğlu dedi. Bende üstüne durmadım rüyadır falan diye salladım :D Anam ertesi günü ofise bir boylu poslu cocuk geldi bas köşeye oturdu sormayada cekınıyoruz. Arkadasa sordum tanımıyorum dedi ama cocugu bıryerden görmüşüm tanıyorm. Bide patron geldiğinde ona baba demesinmıı. Oha olduk kaldıkkk rüyamda gördüğüm çocuk oyduu. Çocuklada sonradan cok sıkı muhabbetimz oldu. Kime anlatsam diyokiii evleneceğin cocugu görmüşsün diye kafama cok takıldıı sizce öyle bırsey var mı hiç duydunuz mu. Ben duydum ama baska sekılde duydum kızlarrr olayın dogrusunu bılen varsda anlatsn :KK53::KK28:

Olabilir de olmayabilir de.
Rüya ile amel edilmez.
Çok da düşünmeye gerek yok bence.

Back