Ilk ve son defa temmuz ayinin bitisinde cinsel birlikteligim oldu. 2 defa (eylul ve ekimde) arda arda duzenli bi sekilde adet oldum. Bu ay gelmedl.

Bazıları için çok kolay.burada bir üye nornalde prezervatifle korunuyorduk ama ayda 1 kere geri çekilme yaptık onda da bekliyordum zaten hamile kalmışım demişti.sen buradaki kadınların doğruganlığını fazla hafife alıyorsun.neler okudum neler neler.hz.meryem daha zor hamile kalmıştır.ceket atsam hamile kalıuor lafı bizim sitedeki arkadaşları anlatmak için çıkmış zaten.haa benim 1.5 seneden önce yaprak kımıldamaz o da en asgari süre.o yüzden itiraf ediyorum ki gıcık oluyorum bu tiplere.çocuğun olmaz dedikleri kadınların daha kolay oluyor sorunsuz denilen benden.vücudumdaki bütün sistemler aşırı iyi çalışırken üreme sistemim neden çalışmıyor bilmiyorum.
Benim de 2 ay üst üste 2.gebeliğim birini kaybettim. Ne hikmetse korunmayı bıraktığım ay haamile kaldım yani korunulmazsa tabii hamile kalmak bazı insanlara cok kolay😄 Ama içine boşalınca bile bazen hamilelik olusmuyor da sürtünmeyle zevk suyundan falan cok düsük ihtimal.

konu bilgisizlik,cehalet vs değil asla,konu aile baskısı,toplum baskısı,ya hamileysem ailem napar etraf neder korkusu insanı paranoyak hale getiriyor,bide bilip bilmeden konuşan şehir efsanesi haline gelmiş bir takım ablalar var yok efendim hamileymiş 7 ay adet görmeye devam etmiş,yok efendim doktora gitmiş 5 aylık hamile çıkmış,bunların karnıda şişmiyor bebekleride hareket etmiyor yalnız, internetten bir bakın bu doktor sitelerine fln hep bunlarla dolu,hamileyken kanaması olmuş ve bunu adet sanmış insanlarla dolu ve bunu ciddi ciddi millete anlatıp kafa karıştırıyorlar,hamileyken adet olunmaz,eğer kanama oluyorsa gebelikle alakalı bir sıkıntı vardır ciddiye alınmalı fln ama siz düzenli adet olmuşsunuz bir hafta sürmüş bitmiş muhtemelen,zaten döllenen bir yumurta nasıl tekrar çatlasın dimi mantıksız yani,hamileyken bariz belirtileri vardır ve bunu zeki bir kadın daha adeti gecikmeden bile anlar,tat ve koku duyusunda değişimler olur,midesi bulanır hafiften,şişlik olur ilerleyen zamanlarda,duygu dalgalanmaları olur,kıyafetleriniz birden dar gelmeye başlar,en enteresanı hiç bir belirti yokken bile insan bi şekilde anlıyor sanki hissediyorsun yani,bi sürü belirtisi var,ikna olmuşsunuzdur umarım hamile değilsiniz😀
merhabalar, gercekten beni anlayan biri. cok tesekkur ederim. ben hala aile evinde yasiyorum ve gercekten katilar. bizim toplumumuzda hep tabularla yasiyorua, zaten anksiyetem icin terapiye kadar gitmeyi dusunuyorum, bide ustune baska korkular eklenince korkunc bi hale geliyor. tesekkur ederim tekrardan <3

Hamileyleyken adet olunabilecek durumlar var. Çok nadir ama bazı insanlar çift rahimlı oluyor bir rahimde bek varken diğeri yumurtlamaya devam ediyor. Bu çok nadir bir durum ve diğer tüm söylediklerinize katılıyorum.

Konu sahibi pcos olabilirsin mutlaka ultrason muayenesi olmalısın böyle uzun zaman adet olmamak uzun süre ostrojen etkisi altında kalmak demek ve bu tehlikeli bir durum.

En kısa zamanda da gitmelisin.
merhabalar, pcosluyum ve bunu cok genc bi yasta ogrendim buna yonelik haplari vitaminleri vs vs kullaniyorum. yinede tesekkur ederim yonlendirmeniz icin :)

Back
X