• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

Slm canım kılo verme seruvenın nasıl gidiyr verebıldın mı:eek:
vermeye uğraşmadım diyelim...spor büyük sorundu benm için çok sıkılıyodum şimdi koşu bandında spor iyi gdiyo...diyetle beraber hiç spor yapmamıştım bu gne kadar ve kalıcı da olmamıştı ...şimdi sporuma dikkat ediyorum ...inşallah kalıcı gtcek bu sefer...
sen naptın hedefine ulaştın mı canım

su hariç dyetm dünde iyiydi..şimdi t.b ekmeğiyle tost yicem dikkate devam....

bugnlük te spor diyet iyiy gdiyo yne su hariç...
hadi kilo bildirimi yapayım...
63.1 den
62.2 ye düşmüşüm
sporla gttiği için artık gdenlere daha çok güveniyorum geri gelmeyecekler inşallah...

suuu gell bana yaa
spor yapamıyorum diyodum şimdide spor geldi su yok bunlar hep bi arda olamaz mı bende ya..
spor diyet su bekliyorum sizi bulun beni..::))

spor ne güzel bşy ya kaçamak yapsanda kilo almıyosun yediğini yakmak diye buna diyolar demek kii..
şu an çok sıkı diyetteyim diyemem ama dur bakalım belki artık haftalık hedefler koyarım kendime...

sabahtan bu yana iyi gdiyorum su da içtim sayılır...vee en güzeli spora henüz yeni başlamama rağmen sıkılaşma hissediyorum kendimde..
akşama kuru sebze haşlaması yapcam yoğurtla yerim..
kışın bayılıyorum bu yemeğe yaa..

kaçamak olarak akaşma bi parça çikolata yedim ...olssuunn ben çikolata olmadan yaşayamam heralde bağımlısıyım..ama artık bitter yemeğe çalışıyorum...
sabah 1 dilim tam buğday biraz da yufka yedim ekmek olarak...öğlende kuru sebze yne yoğurtlu tabi
akşama çorba mantı ölçülü yerim..
bu gnlerde aralara çok dikkat edemiyorum...sporu aralalıksız yaptım hafta başından bu yana..günde yarım saat tempolu yürüyüş...
benm de bacak ve basen incelir mi ki bi gün..
yazın güzel kıyafetlerin içinde olmak istiyorum artık
alışverişe çıkmayı hiç sevmiyorum kiloluyken ama zayıfken oh ne giysem oluyo süper bi duygu...
30 nisana kadar hedefime ulaşsam keşkee.....

şu an öğle yemeğimi yiyorum dışarda olduğum için geçiktm ama atlamak istemedim çünkü akşam çooook aç oturmak istemiyorum sofraya.
1 kase çorbam ve kuru sebzemin son tabağı var..
akşam çorba ve biber dolma yapcam çok severim ekmeksiz sallarım artık...

haftasonları yoğun oluyorum çocuklar eş ev gezme derken yazamıyorum..ama diyetm iyi gdiyo bu haftson..ben genelde haftasonları çok cozuturum ama şimdilik abartmıyorum bugnde iyi geçerse tartı yüzümü güldürür..
spora hafta sonları ara vercem...hafta içi tam gaz devam inşallah..birden yüklenip kendimi bunaltmak istemiyorum severek yapıyoken usandırmayım kendimi hiç..

dünkü kilom 71.9 aslında hafta içi 71.6 yı görmüştüm ama haftasonları bana tuzak işte .
sporuma da dikkat edemedim dün bu gn inşallah diyet ve spor yeniden devam etcek...

dün kilom 71.0 oh be..ilk yakın hedefimdi haftaya pazartesi 70 hedefim bakalım...sporu biraz azaltcam bu hafta

wee yeniden hedefime ulaştım daha bugnden ...70.0
dün 69.8 gösterdi tartı ama demek ki 200 gr fazla yemişim dün..

wuu bayadır yazmamışım...bugn çok güzel beslendim birazdan yürücem yarım saat tempolu

pazartesi lahana suyu içmeye başlıcam inşallah faydası olur bakalım...

ve lahan suyumu hazırladım soğumasını bekliyorum...5 gün sabah akşam içicem sonra 3 gün ara verip tekrar 5 gün içicem vermem gereken bi 10 kilo var bakalım neler olcak

lahana suyunun 2. gününde henüz bi değişiklik yok çok içilmicek gbi değilmiş tadı...yediklerime dikkat ediyorum ayılır ve her akşam 30 dk tempolu yürüyorum.
yaz gelirken daha azimli olmam şart artık bakalım...

eveet bugnde içtim lahana suyumu ...öğünlerime de dikkat ediyorum kısa zaman sonra ektiklerimi biçicdem inşallh...azmim devam eder umarım...

gidişat iyi yeniden gelen azmimle akşam pişirdiğim mantıdan 1 kaşık bile yemedim..işin en güzel yanı ise canım hiiiç çekmedi lahana suyunun etkisi galiba..bugn 4. günüm bakalım yarından sonra 3 gün ara vercem....suyu da içiyorum sayılır ödemler gidiyo çok güzel..
ayrıca yıllardır çözüm bulamadığım selültlermde gözle görülür azalma oluyo..tabi akşamları yarım saatt te tempolu yürüyürum...her gün yürümek istiyorum ama haftasonları olmuyo maalesef..

oh bee son günüm lahana suyu için....tadı gittikçe kötü gelmeye başlamıştı..bıktım artık kilo alıp vermekten her sabah kilolarımı düşünerek uyanmaktan...30 yaşıma kadar 59 gerçekten olmalıyım ..çünkü artık ekisi gbi diyet yapsamda kilolar tıkır tıkır gitmiyo maalesef...28 yaşındayım ve metobolzmamın yavaşladığını düşünüyorum..
ama şu an en büyük nimetm koşu bandım ...çünkü sporu hiç sevmiyorum en azından yürümek iyi geliyo...
vee selülitlerim gerçekten azalıyo.....
benm en büyük problemim bacaklrımın kalınlığı ve evlendiğimden beri peşimi bırakmayan selülitler...
belkide 10 yıldır ilk kez azaldıklarını hissediyorum..lahana suyu selülitlere de iyi geliyomuş..3 gün sonra yne başlıcam inşallah..
öğünlerime güzelce dikkat ediyorum ama canımın çektiklerinden de kendimi mahrum etmiyorum...
spor işi de tamam suyu da güzel içiyodum ama 2 gündür pek içemiyorum yne..

Back
X