• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

eliFeyza

30 OLMADAN 59 OLSUN
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.084
68
113
öncelikle konuma şöyle bi göz atmak için bile geldiyseniz hoşgeldiniz diyorum..

sizlere kısaca kendimden ve kilo serüvenmden bahsedeyim..

ben 28 yaşında 10 yıllık evli 2 çocuk annesiyim..

boyum 1.60 şu anki kilom utanarak söylüyorum ki 73.1

ben bekarkende hiç öle cılız bişey olmadım kabul ama bu kadar da değildim yani....

54 ile gelinlik giymiştim yani 10 senede yaklaşık 20 kilo aldım

tabi bi diyet yap bi bırak derken en son geçen ramazandan önce 65.6 ya düşmüştüm

fakat ramazanda inanılmaz iştahım açılmış ve kendime dur diyemedğim için de yne 70 leri
bulmuştum...

cuma günüde yeniden 6 lı rakamları görmek içiğn bi hevesle diyete başladım..

biçok günlüğe katıldım ve kilo da verdim ama bi süre sonra kimsecikler kalmayınca bende ilk kez kendi konumu açmaya karar verdim...

şimdi beraber kilo verceğim bazen dertleşeceğim bazen günlük hayttan sohbet edeceğim diyet dostlarını bekliyorum .....

bu güne küçük oğlumun ağzıma minik bi parça çikolta uzatmasıyla başladım ama olsun pişmanlık yok....ilk şartımız bu olsun...pişman olamayalım ama telafi etmeye bakalım dmiii...

kahvaltıda
şekersiz çayla birlikte azz sucuk reçel helva 5 zeytn 2 dilim tam buğday ekmeği yedim..şimdi biraz bisiklete bincem...

2 buçukta ara olarak 1 dilim karpuz ycem su bol bol içmeye çalışcam hadi bakalım

ara öğünde istemedi canım sıcaktan sadece su içtim şimdilik

saat 4 gibi 1 galeta yedim şimdide 1 kaseye yakın beyaz çorba 1 kaşık makarna...
henüz tam konsantre olamadım mı ne saatler şaşkın biraz...tabi haftasonun da etkisi var hafta içi saatli ve düzenli beslenmeyi çok seviyorum..
akşama çiğ köfte yapacak eşim yerim işte miktarını boşver şimdilik :KK53:lavaşsız kıvırcıkla yerim.....

akşam öğünüm çiğ köfte kıvırcık ayran domates az turşu idi köfteyi abartmış olabilirim:110:

akşam yatmadan önce yarım saat bisiklete bndm güzel oldu..:KK49:

kahvaltımı 11 gbi yaptım..akşamki çiğ köfteyi yağda kızarttım çok güzel oluyo
ama ben 2 tanecik yedm yanında 1 yumurta 4 zeytn az peynir ve helva ile

saat 1 buçukta ara olarak elma yedim..

öğlene çorba düşünürken komşu aşağıda biber salçası kaynatıyodu bana da gönderince 2dilim t.b. ekmeğinde salça yedim..
akşama ciğer var ayranla yerim..:KK45:

Hayırlı olsun günlüğünuz iyi gidiyorsunuz maşallah:nazar:. En kısa zamanda hedefinize ulaşın inşallah

bende yeni günlük oluşturdum ve günlük yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sizin gibi inşallah hedeflerimize ulaşırız:)

Tabii ki siz daha iyi bilirsiniz ama kızartmayı kesinlikle yemeyin ben de bazen yanlış yapıyorum ama dikkat ediyorum artık umarım sağlıklı bir şekilde ideal kilonuza ulaşırsınız:)

teşekkürler person şimdilik iyiyim gibi saat ve suya çok dikkat edemesemde...
scrpn senn günlüğünde hayırlı olsun o halde...inşallh kısa zamanda başarı öyküsü içinde bi konu açarız..
nadas çok haklısın kızartma mümkün oldukça yemek istemiyorum ama bi şeyleri kati yasak edince kendime...zayıfladığımda direk saldırıyorum bu yüzden en zararlı şeyde olsa göz hakkımı alıyım diyorum sık olamamk şartıyla tabi

bu arada hepinize teşekkür ederim desteğiniz için..

eveet salçalı ekmekten sonra ara olarak 2 kara erik yedim...akşam yemeğinde ciğer çorba salata az karpuz az üzüm yedim...akşam yemeğim 7 de idi...akşam ara yapmazdım ama komşuya gdnce 1 kuru pasta yedim...şimdi yarım saat bisiklete bindim su içip yatcam...:KK59:

teşekkürler person şimdilik iyiyim gibi saat ve suya çok dikkat edemesemde...
scrpn senn günlüğünde hayırlı olsun o halde...inşallh kısa zamanda başarı öyküsü içinde bi konu açarız..
nadas çok haklısın kızartma mümkün oldukça yemek istemiyorum ama bi şeyleri kati yasak edince kendime...zayıfladığımda direk saldırıyorum bu yüzden en zararlı şeyde olsa göz hakkımı alıyım diyorum sık olamamk şartıyla tabi

bu arada hepinize teşekkür ederim desteğiniz için..
Ne demek canım benim umarım herkes hedefine ulaşır (:

EVEET ŞİMDİKİ KİLOM 72.1

cuma 73.1 dim ama midem elim hiç boş durmuyodu resmen sürekli yiyodum

bi kaç gün düzenli beslenince şişlerim gtti sanırım kilo verdim demiyorum yani

sabah sekiz buçukta bir tane küçük peynirli börek şekersiz çay ve domates yedim..10 buçukta aran olarak yne domates salatalık yedim şimdi yarım saat bisiklet bindim..birazdan öğle yemeği yicem canım bişy istemiyo bkalım ne yersem artık ...

dün öğlende ev halkına patates kızrttım..bende 1 dilim t.b ekmeğine acı salça sürdüm bi kaç ta kızartma yedim zeytn ve helva ile..şekersiz çayda vardı tabii

ama bundan sonrası biraz kötü çünkü anneme gttm evdeyken çok düzenli oluyorum ama bi yere gdince düzen kaçıyo bende..

dün öğle yemeğinden sonra 1 eti puf 1 karam çikolata( bayılıyorum ya adamlar ne çikolata yapmış)biraz çekirdek yedim..eve gelince akşama patlıcan salata çorba 1 dilim t.b ekmeği yedim..saat 1o gbi kına gecesi vardı 1 kuru pasta yedim

bu arada kına gecesi demişken benim 3 ay önce kayınpederim vefat etti..
bende akşam elime heveslenip kına sürdüm ama eşim dedi ki ''bizim oralarda pek hoş karşılanmaz ...cenazemiz daha yeni sayılır dedi.....''
bu konuda bi fikri olan var mı ki...

sabah 1 bardak su ile güne başladım belki sıkılmazsam az bisiklete binerim...
tartıyı kaldırdım haftya pazartesiye kadar tartılmcam dayanabilirsem...
ve haftya hedefim 69 metabolizmam hızlı veririm gbi geliyo bana

Haftada 3 kilo vermen biraz zor olabilir çünkü normal olan 1 ayda kilomuzun % 10 u kadar kilo vermekmis bu durumda sen 7 kilo vermelisin bu da haftada 1.5 2 kilo diye düşünebiliriz geç olsun ama sağlıklı olsun :-)

Haftada 3 kilo vermen biraz zor olabilir çünkü normal olan 1 ayda kilomuzun % 10 u kadar kilo vermekmis bu durumda sen 7 kilo vermelisin bu da haftada 1.5 2 kilo diye düşünebiliriz geç olsun ama sağlıklı olsun :-)
bu hesabı hiç duymamıştım valla..bende haftda 4 kilo ideal zannediyodum bu daha iyiymiş..
ben metabolizmama çok güveniyorum ya işi sıkı tutsam ve spor yapsam.haftda kesn 2 kilo gider
ama şimdilik kendimi kasmadan yapıyorum diyetimi..
ve ben diyetmin ilk günlerinde mutlaka çok iniyorum...
ödem çok oluyo çünkü normalde ve su içmediğim içinde atamıyorum ama diyette olunca bol su içiyorum ve bu ilk gnlerde gdenler mutlaka ödemdir diyorum kendimce..
dolayısıyla tartı hızla eksik gösteriyo beni.:KK48:

kahvaltımı 9 buçukta şekersiz çay az helva salatalık ve iki dilim t.b dan peynirli tost ile yaptım...
ara olarak elma yedim..
öğle yemeğim az çorba yoğurt yeşil salata yarım galeta ve 1 dilim t.b ekmeği idi....
ara canım istemiyo şimdilik belki karpuz yerim
akşamada yoğrtlu kabak ve çorba düşünüyorum bakalım.

Back
X