- 7 Mayıs 2022
- 14
- -54
- 1
- 27
- Konu Sahibi anababbanan
İlk yerleşim kanaması mı bu renk?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem bulandı böyle bir iğrençlik olamazGerçekten bunu buraya atacak kadar ne yaşattı bu hayat size ?Gibi duruyor
Evet hoş değil ama mecbur kaldım .Arkadaşlar lütfen kanınızı, akıntınızı, sümüğünüzü, salyanızı paylaşmayın artık.Mune
valla atanlardan görüp attım ve atanların altına bu kadar linç gelmemişti insanlar gayet güzel açıklama yapıyordu defolup giderseniz sevinirim sorumdanMidem bulandı böyle bir iğrençlik olamaz
İnsan atmaya utanır
Ne bilsin insanlık bunun ne kanaması olduğunu
Şüphen varsa git test yap
Ya böyle bir şey mi var. Onlar atladı diye sen de mi atlarsın. Toplum içinde olmanın bazı kuralları vardır, biri ya da birileri bu kuralı çiğnedi diye siz de çiğneyemezsiniz. Lütfen kaldırın.Valla burayı yeni açtım atanları görünce attım yoksa atmazdım.
Evet hoş değil ama mecbur kaldım .
valla atanlardan görüp attım ve atanların altına bu kadar linç gelmemişti insanlar gayet güzel açıklama yapıyordu defolup giderseniz sevinirim sorumdan
Ya böyle bir şey mi var. Onlar atladı diye sen de mi atlarsın. Toplum içinde olmanın bazı kuralları vardır, biri ya da birileri bu kuralı çiğnedi diye siz de çiğneyemezsiniz. Lütfen kaldırın.
Söyle silcem yeni açtım soruyu o..pu çocukları söyleyin nerden siliniyor amk
Yoo utanmıyorum amk istersem bokumu atarım buraya sana giren ne amk çocupuMidem bulandı böyle bir iğrençlik olamaz
İnsan atmaya utanır
Ne bilsin insanlık bunun ne kanaması olduğunu
Şüphen varsa git test yap
Çok şey yaşattı amk Sanane ya istersem sıçtığım boku suratına atarım mesela doktorlar da Her boku görüyor anladın öyle düşünebilirsinGerçekten bunu buraya atacak kadar ne yaşattı bu hayat size ?Gibi duruyor
Kus hadi orospuOf kusucam
Yoo utanmıyorum amk istersem bokumu atarım buraya sana giren ne amk çocupu
Çok şey yaşattı amk Sanane ya istersem sıçtığım boku suratına atarım mesela doktorlar da Her boku görüyor anladın öyle düşünebilirsin
Bence eşin 9 gün boyunca içine tuvaletini yapmış o geri gelmiş.Kus hadi orospu
Hadi bekliyorumOf kusucam