Daha çok yeni hamileyim ama sağ kasığımda ara sıra giren şiddetli bir ağrı var böyle kazınıyor gibi sanki bide vajinama doğru iğne batar gibi ağrı da oldu bu sıkıntılı bir durum değildir inşallah dr daha gitmedim pazartesi gidecem inşallah ama korktum ilk olunca ve zor olunca tabi
kasık ağrısı ve batma olayları aslında gebelikte normal diye biliyorum. Şiddetli olması seni endişelendirmiş olabilir. Sen moralini yüksek tut inşallah hiç birşey olmaz. Ayaklarını dik dinlen, elinide koy karnına güç ver bebişine :)
Daha çok yeni hamileyim ama sağ kasığımda ara sıra giren şiddetli bir ağrı var böyle kazınıyor gibi sanki bide vajinama doğru iğne batar gibi ağrı da oldu bu sıkıntılı bir durum değildir inşallah dr daha gitmedim pazartesi gidecem inşallah ama korktum ilk olunca ve zor olunca tabi
Benimde kasiklarimda ağrı vardı şiddetli değil temizlik falan yapınca oluyodu önemsemiyordum. 7 haftalikken doktorum düşük riskimin olduğunu söyledi sok oldum. İlk gebeligimde öyle bi problem yoktu . şimdi akşama kadar yatıyorum ayakta bile durmuyorum. İnşallah sende öyle değildir. Ama doktor kontrolüne kadar dkkat et yinede.
Ben de 6. Haftadayım kasık ağrısı ile birlikte sürekli akıntım var. Pozitif olmaya çalışıyorum ama tecrübesizliğik deneyimsizlik insan tedirgin oluyor. Pazartesi doktora gideceğim bakalım