Doğuma Hazırlık İlk Zamanlar için manduca kanguru mu ergobaby mi yoksa travel sistem baston puset mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aaulku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
114
0
96
Ankara
Aslında başlık da sorumu özetlemiş oldum ama ben yine de şöyle diyeyim.
Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim ve hala bebek arabasına karar veremedik baston olsun istiyoruz arabamız yok çünkü ama hemde travel sistem çift yönlü de olsun istedik tüm bu özellikleri içinde barındıran bir kaç marka var lakin fiyatları çok uçuk. Kraftın relax denen bir modeli var baston travel sistem ama çift yönlü değil yalnız yattığı yer diğer arabalara nazaran çok geniş. Aklımıza baby 2 go proton da var ama onun çift yön olduğu için manevrası çok iyi değil diye duydum. Daha sonra acaba ilk zamanlar için manduca kanguru (Türkiye'de pek satışı yok ama ) veya ergobaby gibi yenidoğana kullanılabilecek bir kanguruylla ilk zamanı geçirip sonra fazla maliyeti olmayan bir baston mu alsam diye aklımdan geçiyor. Bu dediğim kanguruların da maliyeti baya var o yüzden tercih etmek istiyorum birinden birini :) tecrübeli annelerin yardımları için şimdiden teşekkürler

ben bir öneride bulunmak istiyorum canım. bende hem travel hem hafif bir araba arayışındaydım tam istediğim gibi bir araba aldım bana 1000 tl mal oldu ama bu hafta indirimde puseti alana anakucağı %40 indirimde yani 140 tl indirimi var şu an henüz arabamı kullanmadım ama baston arabalar kadar hafif ve katlandığında hiç yer kaplamıyor istiyorsan onada bir göz at derim e bebekten aldım markası nuna ayrıca bebek arabası denil,nce maxi cosi akla gelir nuna da maxi aynı fabrika çıkışkıymış ayrıca krafttınkumaş kalitesi çok kötü bende bakmıştım ona

Ergo Baby diyorum başka birşey demiyorum. 6 aylik bebeğim var çok rahat kullanıyorum. Bebeğimde çok sevdi. Bel ağrisi yapmamasi ve organik iplikten üretilmesi en önemli özelliği bence. Almak istersen aldiğim yerin bilgilerini verebilirim.
195TL'ye aldim.

Merhabalar sayili gunler sonrasinda bir yillik anne olacak biri olarak bebek arabasinda begendigin icine sinen hangisiyse onu al.
Kanguru da ise Babybjorn... cok memnun kaldim . Active modelini kullandim. Bel desteğinin olusu cok rahat. Arkadasimda ergobaby var iki aylik oldu oglu hala kullanamadi. Ben bir ayliktan itibaren kullanabilmistim

Benimde uc aylik bebegim var ve kanguru arayisi icindeyim manduca ergobaby güzeller ama bir o kadarda pahali slingo hug almyi düşünüyorum oda cok kullanışlı görünüyor ve daha ucuz. Esimin kuzeni almanyada oturuyor manduca yi sordum 84-94 euro arasiymis burdan daha ucuz yani. Berna nerden aldığını ogrenebilir miyim iyi fiyata almissin

canım nerden aldın öğrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…