- Konu Sahibi iyidebananeee
-
biri yardimci olsun lutfen(( kendi kendime kuruntu mu yapiyorum ya (
canım sıkıntı yapma bence benimde öyle şuan sağ taraf soldan baya şiş hafif yamuk duruyo şişller indikçe düzelecek inşallah
ne kadar olmustu canim sen ameliyat olali?
canım bugun 19. gün sağ sola göre fazla şiş benim çünki sağ tarafa kıkırdak eklendi gun gun düzeliyor skma canını
anladim tatlim cok sagol ya :)) doktoruma guveniyorum ama yine de insan takiyo kafaya :d
sen kime ameliyat oldun tatlım
geçmiş olsun benim dr farklı ama senin sıkıntıları bende yaşadım
daha çok yeni ameliyatın ama çabuk geçiyor sıkıntı yapma tek değilsin
Kizlar deneyim etmis olanlara bi sorum okucak aneliyat olali alti gun oldu dun,alcim ve tamponlarim alindi dun ve bi bant yapistirildi. seklini de cok belli olmasa da sevdim ama hafif sola dogru yamuk gibi ucu.ustu zaten bantli belli olmuyor.BU SISLIKLERDEN KAYNAKLANAN BI DURUM MU SIZCE?
bi de soyle bi durum var: benim sag tarafim morardi sol tarafta hicbir sikinti olmadi.yine sag tarafta sisliklerim solda bisey yok. acaba diyorum sag taraftaki sislikler sola dogru basinc yaptigindan dolayi yamuk duruyo olabilir mi?? korktum biraz ama kendimi rahatlatmaya calisiyorum doktoruma da cok guveniyorum acikcasi
Lutfen bilen birileri yardimci oksun
İçin rahat olsun canım, kesinlikle şişlikten kaynaklanıyor o yamukluk, bende 3 ay önce ameliyat oldum ve ilk zamanlar gerçekten yamuk görünüyordu fakat şişlikler indikçe düzeldi, tabi masajında etkisinin olduğunu düşünüyorum düzelmesinde...
doktorum bana masaj vermedi ama daha sonra mi vericek acaba daha bi haftalik cunku burnum
canım geçmiş olsun benim dikşim alındığında doktorum masaj verdi sana gerek görmedi mi acaba.
doktorum bana masaj vermedi ama daha sonra mi vericek acaba daha bi haftalik cunku burnum
benim daha dikislerim alinmadi.ctesi alincak ozaman sorcam su yamuklugu bakalim
canım dikiş alınmadan masaj yapamazsınki zaten yamukluk şişlikten emin ol sıkma canını
:)) album yapip bi foto koydum biraz hortlak gibi gorunuyo ama olsunbakip bi yorum yapar misin canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?