İlknury'un Diyet Günlüğü

Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[2] Sarımsak 1 DİŞ 4.5
[3] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[4] Makarna (kuru) 1 105 gr 390
[5] siyah zeytin 10 adet (3gr) 80
[6] Kivi (76gr) 1 adet 46
[7] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[8] yumurta 3 adet 240
Toplam : 1004.5 kal.

gecenin 3 unde icim rahat etmedi leslie ile ev yuruyusunu actim youtubeden yuruyorum evdee azimli gordum kendimi:)

ya kilo almayi nasil basardin ay her konuna yorum yaptim ama napim

demissindir gece gece delimidir nedir

diyete baslayali 1 ay oldu tartim bozuk kayin validemin tartisini getirmistim onda 61 ciktigimda kendi tartimda 59 cikiyordum 2 kilo eksik tartiyor su an o bozuk tartimda 55.5 gozukuyorum ama pek inanmiyorum kayin validemin tartisinda tartilinca kesin olarak inaicam insallah vermisimdir 58-57 felan olsam yeter bu haftaya tartilacam insllah ama inceldim diyete baslyali

gobek 4-5 cm

bel 4 cm

kalca 2 cm

bacak 4 cm inceldim

ust kisminda circir olan elbisem vardi ikah elbisem onun isine giriyordum ama kapatamiyordum circiri godusumden kapanmiyordu ama dun denedim zorlamadan cuuuk diye kpandi :)

diyete baslayali 1 ay oldu tartim bozuk kayin validemin tartisini getirmistim onda 61 ciktigimda kendi tartimda 59 cikiyordum 2 kilo eksik tartiyor su an o bozuk tartimda 55.5 gozukuyorum ama pek inanmiyorum kayin validemin tartisinda tartilinca kesin olarak inaicam insallah vermisimdir 58-57 felan olsam yeter bu haftaya tartilacam insllah ama inceldim diyete baslyali

gobek 4-5 cm

bel 4 cm

kalca 2 cm

bacak 4 cm inceldim

ust kisminda circir olan elbisem vardi ikah elbisem onun isine giriyordum ama kapatamiyordum circiri godusumden kapanmiyordu ama dun denedim zorlamadan cuuuk diye kpandi :) llahim devamini getiririm insallaaaaaaaah

2012-07-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ayçiçek Yağı 1 YEMEK KAŞIĞI 84
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[4] Pirinçli Ispanak 1 PORSİYON 94
[5] Şeftali 1 ADET 60
[6] Erik 4 ADET 32
[7] Şeftali 2 ADET 120
[8] Kayısı 3 ADET(10 GR.) 24
[9] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[10] yumurta 3 adet 240
Toplam : 1010 kal.

Ewed kizlar sonunda elektronik bi tarti bulup tartila bildim 56.8 kiloyum super birsey buuu diyete 63 ile basladim bu ayin 19 uda 1 ay olucak mutis kilo verdimmm boyum 158 tum kiyafetlerim uzerime tam oturuyordu simdi bol geliyorlar:) insallah hesefim eylulde 55 in altinda olmak

benim boyumda 1.58 ilk hedefim 48 sonra 45 düşünüyorum sence çokmu deri kemik olurum :S

umarım en kısa zamanda verirsin kilolarını yalnız şu yazıya bir göz at derim
Kalori Sayımı Değil! Düşük Glisemik İndeks Önemli... | Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı - Diyetisyen Taylan Kümeli
benimde günlüğüm var bakmak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/545720-melegin-diyet-gunlugu-2.html

tesekkurler canim bilgin icin glisemik indeksede dikkat ediyorum saol ama esimin dogum gunu oruc derken cok yedim ictim geri toparlamaya calisiyorum:)

canim 158 48 ay nekadar zayif yaa ben 53 ken bile zayif oluyordum 48 cok az 50 iyi bence

tesekkurler canim bilgin icin glisemik indeksede dikkat ediyorum saol ama esimin dogum gunu oruc derken cok yedim ictim geri toparlamaya calisiyorum:)

canim 158 48 ay nekadar zayif yaa ben 53 ken bile zayif oluyordum 48 cok az 50 iyi bence

o zaman illaki fazladan yağım oluyo :/

önemli olan kendini iyi hissettiğin kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…