• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkokul Arkadaşım

Leyenda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
257
44
118
Bilecik
Merhaba arkadaşlar,

İlkokuldan bir arkadaşım var,bu arada erkek.Facebook hesabımda ekliydi.3 Gün önce selam verdi ve konuşmaya başladık, evet iyi hoş eski arkadaşlarla muhabbet etmek güzeldir ama nerdeyse günde 9 saat konuşur duruma geldik... Çıkıyorum tavır yapıyor,sürekli saçma sapan ortak yönler bulmaya çalışıyor.. Tuttuğum futbol takımına kadar karışır oldu sıkıldım hayır ilkokul döneminde de yakın değildik zaten şimdi böyle konuşur olmak çok canımı sıktı.. Kalbini de kırmak istemiyorum ilkokuldan görüştüğüm çok az kişi kaldı zaten,Artık çıkıyorum deyip çevrim dışı takılır oldum.. Ben en yakın arkadaşlarımla bile bu kadar fazla konuşmam,geçen gün ''Şuan konuşmak için müsait değilim'' yazdım bu sefer de '' Tamam o zaman okey oynayalım madem konuşmak için müsait değilsin'' yazdı,Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim ki muhabbetimiz azalsın .. ?

Son düzenleme:
Arkadaşın seni sadece arkadaş olarak görmüyor anlaşılan o ki :1: Yazma canım bir iki sonra aa görmemişim yok içerideydim böyle diye diye anlar herhalde artık

Ben Olsam Engellerdim Herhalde...
Hayatım Boyunca Çok Konuşanlardan,Gereksiz Konuşanlardan Haz Etmem.
Huyunu Sevmediğim Biri Eski Arkadaşım Değil Akrabam Olsa Ne Yazar Görüşmem Olur Biter :ssz:

sana yazdığında hemen cevap verme.ama ne yazdı diye de bakma şimdiki face ayarında bakıldığı zaman görünüyor :) çok sonra cevap yaz neden yazmadın der o zamanda benim başka arkadaşlarımda var de.çok farklı olduğunuzdan bahset.sanırım sana ilgisi var hatta sanmıyorum eminim.takıntı yapmasına izin verme.paylaşımlarını beğenme fotolarına dahil hiç bir şeye yorum yapma.hatta uzatırsa konuyu foto albümlerini ve duvarını ona kapat.daha da uzatırsa onu sohbet ayarınından sil.

Arkadaşın seni sadece arkadaş olarak görmüyor anlaşılan o ki :1: Yazma canım bir iki sonra aa görmemişim yok içerideydim böyle diye diye anlar herhalde artık

Aynen öyle yazıyorum hatta bazen hiç yazmıyorum bu sefer korkunç bir tavır yapıyor ve kan beynime sıçrıyor açıkçası , bir kaç gün ona çevrimdışı olacağım anlasın artık..

Ben Olsam Engellerdim Herhalde...
Hayatım Boyunca Çok Konuşanlardan,Gereksiz Konuşanlardan Haz Etmem.
Huyunu Sevmediğim Biri Eski Arkadaşım Değil Akrabam Olsa Ne Yazar Görüşmem Olur Biter :ssz:

Gereksiz konuşmak da ne kelime Deren , siyasi görüşüme kadar daldı yani.. Ben hiç haz etmem bu tarz muhabbetlerden hiç birine de cevap vermedim zaten..

Aynen öyle yazıyorum hatta bazen hiç yazmıyorum bu sefer korkunç bir tavır yapıyor ve kan beynime sıçrıyor açıkçası , bir kaç gün ona çevrimdışı olacağım anlasın artık..

Allah Allah nasıl buluyor o kadar haddi canım ,ne kadar sinir bozucu. Bence de canım ona çevrimdışı ol birkaç gün değil hep ol gerekirse boşver

sana yazdığında hemen cevap verme.ama ne yazdı diye de bakma şimdiki face ayarında bakıldığı zaman görünüyor :) çok sonra cevap yaz neden yazmadın der o zamanda benim başka arkadaşlarımda var de.çok farklı olduğunuzdan bahset.sanırım sana ilgisi var hatta sanmıyorum eminim.takıntı yapmasına izin verme.paylaşımlarını beğenme fotolarına dahil hiç bir şeye yorum yapma.hatta uzatırsa konuyu foto albümlerini ve duvarını ona kapat.daha da uzatırsa onu sohbet ayarınından sil.

İnanın bana yapmadığım şeyler değil :) Sürekli farklı özellikler buluyorum bende süreklii,fotoğraflarına bakmadım ama sürekli fotoğraflarına etiketliyor beni kaldırıyorum etiketi bu sefer de ''ilkokuldayken böyle değildin'' diyor hayır zaten okulumuza son yıl gelmişti konuşmuşluğumuz çok azdır çok sinirlenirim böyle durumlarda.. zaten fotoğraf albümlerin ve duvarım sadece belirlil arkadaşlarıma açık en sonunda sileceğim artık yapacak bir şey yok

Allah Allah nasıl buluyor o kadar haddi canım ,ne kadar sinir bozucu. Bence de canım ona çevrimdışı ol birkaç gün değil hep ol gerekirse boşver

Haklısın canım artık canıma tak etti gerçekten ben sıkıntıya gireceğime o üzülsün yapabileceğim bir şey yok..

Benzer bir olay yaşadım. Facebook'a yeni üye olduğum zamanlardı.
Böyle garip bir şekilde ekliyor,ekleniyorum falan.
İlkokul arkadaşımmış hiç hatırlamadım baştan.
Ona bir bozulmuştu önce.
Sonra o chat kısmında az yazıyorum diye kızdı.
Ben zaten yeni boşanmıştım,hiç kimsenin afrasını tarfasını çekebilcek modda da değildim.
Bir gün yine görüşememekten dert yandı da ben de "ya haklısın çevremi çok ihmal ettim ama napiyim sevgilimi çok özlüyorum,her bulduğum fırsatta onunla beraberim ama seninle de bir kahve içeriz inşallah!" dedim de sustu. Uzaklaştı.
Geçen hafataiçi yeniden hortladı ama hiç yüz vermedim yine kendi lay lay lom havamı yansıttım..

Benzer bir olay yaşadım. Facebook'a yeni üye olduğum zamanlardı.
Böyle garip bir şekilde ekliyor,ekleniyorum falan.
İlkokul arkadaşımmış hiç hatırlamadım baştan.
Ona bir bozulmuştu önce.
Sonra o chat kısmında az yazıyorum diye kızdı.
Ben zaten yeni boşanmıştım,hiç kimsenin afrasını tarfasını çekebilcek modda da değildim.
Bir gün yine görüşememekten dert yandı da ben de "ya haklısın çevremi çok ihmal ettim ama napiyim sevgilimi çok özlüyorum,her bulduğum fırsatta onunla beraberim ama seninle de bir kahve içeriz inşallah!" dedim de sustu. Uzaklaştı.
Geçen hafataiçi yeniden hortladı ama hiç yüz vermedim yine kendi lay lay lom havamı yansıttım..

Bunu kesinlikle deneyeceğim :) Harika bir fikir , ama aslında ben şunu da düşünüyorum yani arkadaşım her kıza böyledir benden hoşlandığını pek düşünmüyorum sevgili olayı belki biraz onun muhabbetini azaltabilir ama ne kadar azaltabilir emin değilim.. Çevrimdışıyım şuanda,bunu yazarken bile bir fotoğrafına etiketledi beni .. :/

Canım,şimdi o konuya nasıl gelsem diye düşündüm benimde aklıma geldi açıkçası ama birden söylenmez o konuya yavaş yavaş gelirsem de yanlış anlar diye endişeleniyorum..

Canım deki " şimdi çıkmam lazım erkek arkadaşım geldi dışarı çıkacağız, hoşça kal" de ve çık. :27: Ve ya diğer bir arkadaşın verdiği sevgili örneğini de uygulayabilirsin.. :32:

Canım deki " şimdi çıkmam lazım erkek arkadaşım geldi dışarı çıkacağız, hoşça kal" de ve çık. :27: Ve ya diğer bir arkadaşın verdiği sevgili örneğini de uygulayabilirsin.. :32:

İki fikir de çok güzel ama bu daha aniden söyleyebileceğim bir şey :D Şimdi yazıyorum bunu :37:

ister ilkokul iister lise olsun farketmez,hoşlanmıyorsan cevap verme,görüşme hatta engelle..

Canım yazdıım sağol :D Soğuk bir cevap verdi ya da ben öyle ummak istiyorum.. ''hımmm peki tmm '' yazdı :D Ahahah kurtuldum mu dersiniz ? :D

İnşallah kurtulursun ya..hiç çekilmez böyleleri..en kötü engelle gitsin..Hiç hazetmem böyle tiplerden..ıyy...

Back
X