• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkokul aşkım :)

hemsirelik stajinda görsem bari :) kan falan mi versem acaba :)

"selam x tanidin mi beni :)"yazdim ama uyudu galiba bilmiyorum

Son düzenleme:
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun senin gibi güzel bir kızı kaçırmaz herhalde muhabbetleri yaz buraya da merak ettim :D
ay cok tesekkur ederim ama ben beni hatirladigindan bile şüpheliyim :( haber ederim tabi bisey olursa :)

Ablalarim :) Sizden biraz destek istiyorum.Benim ilkokuldayken bi erkek arkadasim vardi.Sevgilim falan degildi tabi zaten daha cok küçüktük o zaman :) Benim koruyup kollayanimdi.Hatta ben sinifta birinden duymustum seni seviyor diye.O kücucuk halimle onlarin evine gitmistim ders calismaya aileler zaten tanisiyodu sinif arkadasiydik.Ama o zaman kücüktuk ve acikcasi ben umursamamistim.Simdi ben bu arkadasimi facebookta gordum ve cok begendim :) Sizce ne yapmaliyim? İstek gonderdim ama baska napabilirim ki ? evime yakin bi hastanede hemsirelik stajina baslamis.Hasta olup gidesim geldi.Farkindayim ilkokul yillarimizdaki halimi anlatmama sacma oldu ama kusura bakmayin cok heyecanlandim :)

Benim sevgilim de ilkokul arkadaşım :16: Facebook sayesinde tekrar konuşmaya başladık, zaten ilkokuldaki kız arkadaşlarımla görüşüyorduk, buluşmalar görüşmeler derken başladık :1:

Sen de yavaştan muhabbet kurmaya başla, zaten eski arkadaş olduğunuz için konuşacak şeyleriniz olacaktır. İnşallah olur sizinki de. :16:

Benim sevgilim de ilkokul arkadaşım :16: Facebook sayesinde tekrar konuşmaya başladık, zaten ilkokuldaki kız arkadaşlarımla görüşüyorduk, buluşmalar görüşmeler derken başladık :1:

Sen de yavaştan muhabbet kurmaya başla, zaten eski arkadaş olduğunuz için konuşacak şeyleriniz olacaktır. İnşallah olur sizinki de. :16:
insallah biz de oluruz ya :) cok tesekkur ederim :) peki siz nelee konusmustunuz :)

ben sizin konularinizi takip ediyodum sinava calisicam falan derken kacirdim :( ne oldu :( insallah umarim olur :)

teocunun yaşam tarzına göre biri değilmiş benimde öyle kaldı ortada bir şey olmadı. dahada uğraşmam zaten yeter bu kadar :)

Back
X