- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
Merhaba arkadaşlar
Bu konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım ama fikirleriniz önemli benim için
Yarın 4 yaşını dolduracak bir oğlum var
Geçen sene kreşe başlatmayı denemiştim fakat uyku saati o kadar çok ağladı ki gelin alın isterseniz soğumasın okuldan seneye 5.yaşına gireceği için uyumayan sınıfa gidecek dediler.
Kreşin müdürüyle konuştum ekimde gelip başlat dedi
Bende nasılsa başlayacak kreş hazır diye rahat davrandım geçen gün bi aradım okul müdürünü geçen sene ki öğrencilerin hiç biri kaydını aldırmadığı için kontenjan olmadığını hatta kontenjan üstü olduğunu kreşe alamayacaklarını söyledi ...
O kadar şaşırdım üzüldüm çaresiz kaldım ki anlatamam
O günde mevlit var mevlitte otururken komşumuz geldi adam ilk okul öğretmeni konuyu açtım ona
Bana kreşe vermemem gerektiğini okul öncesi bir sene ana sınıfının yeterli olduğunu kreşe uzun süre giden çocukların ilkokul ciddiyetini anlamadığını hep oyun hep şarkı olarak gördüğünü okulda en zorlandığı grup bu öğrencilerin olduğunu söyledi karmakarışık olan kafam iyice karıştı
Küçük bir ilçede olduğumuz için de başka kreş şansımız yok
İlkokul öğretmeni varsa bana yardımcı olur mu
Yada kızlar sizin fikriniz nedir?
Şimdiden teşekkür ederim
Bu konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım ama fikirleriniz önemli benim için
Yarın 4 yaşını dolduracak bir oğlum var
Geçen sene kreşe başlatmayı denemiştim fakat uyku saati o kadar çok ağladı ki gelin alın isterseniz soğumasın okuldan seneye 5.yaşına gireceği için uyumayan sınıfa gidecek dediler.
Kreşin müdürüyle konuştum ekimde gelip başlat dedi
Bende nasılsa başlayacak kreş hazır diye rahat davrandım geçen gün bi aradım okul müdürünü geçen sene ki öğrencilerin hiç biri kaydını aldırmadığı için kontenjan olmadığını hatta kontenjan üstü olduğunu kreşe alamayacaklarını söyledi ...
O kadar şaşırdım üzüldüm çaresiz kaldım ki anlatamam
O günde mevlit var mevlitte otururken komşumuz geldi adam ilk okul öğretmeni konuyu açtım ona
Bana kreşe vermemem gerektiğini okul öncesi bir sene ana sınıfının yeterli olduğunu kreşe uzun süre giden çocukların ilkokul ciddiyetini anlamadığını hep oyun hep şarkı olarak gördüğünü okulda en zorlandığı grup bu öğrencilerin olduğunu söyledi karmakarışık olan kafam iyice karıştı
Küçük bir ilçede olduğumuz için de başka kreş şansımız yok
İlkokul öğretmeni varsa bana yardımcı olur mu
Yada kızlar sizin fikriniz nedir?
Şimdiden teşekkür ederim