- 11 Aralık 2018
- 42.624
- 264.876
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Öğretmen açmıyormuş telefonlarını nasıl illallah ettiyse artık.Kağıt uçak yapmasından ve kız ogrencinin bunu yırtmasından anla sınıfın düzenini bozduğunu.Ne yapacak öğretmen, tüm ders saati boyunca senin oğlunu mu pışpışlayacak? Garipler yaa. Öğretmene de sormuyor.
Kağıt uçak yapmasından ve kız ogrencinin bunu yırtmasından anla sınıfın düzenini bozduğunu.Ne yapacak öğretmen, tüm ders saati boyunca senin oğlunu mu pışpışlayacak? Garipler yaa. Öğretmene de sormuyor.
Ha şimdi baktım daha öncede öğretmen konusu açmış onu mu diyon.Sen dur şimdi, konu kimin dikkat ettin mi
Anlamadım ki konuyu çok karışık yazmış önemli değil konuda Bi öğretmen Bi veli Bi çocuk varsa muhakkak tartışılacak bir şey bulunur.Yav ne banlanacağız hangi öğrenci ağladı diye müdürün yanına götürülür ki? Muhtemelen sınıfın düzenini bozuyordu, öğretmen de sakinleşsin diye böyle bir şey yaptı.
Ben artık böyle velilerin yazılarını okuya okuya alıştım galiba.Anlamadım ki konuyu çok karışık yazmış önemli değil konuda Bi öğretmen Bi veli Bi çocuk varsa muhakkak tartışılacak bir şey bulunur.
Mesleki deformasyon afsgshsjdBen artık böyle velilerin yazılarını okuya okuya alıştım galiba.Yarın değil yerine "deyil" yazarsam şaşırmayın.
Ha şimdi baktım daha öncede öğretmen konusu açmış onu mu diyon.
Lütfen biraz öğretmenlerimize güvenerek çocuklarımızı teslim edelimOğlum ilkokul 4 e gidiyor.sinifta kağıt ucagini kız arkadaşı yırtınca öğretmene şikayet ediyor.ogretmen de aman ne var bunda diyor.ama anamam yaptı diyor.yine yapar diyor.siz uçağımı yırtan alayı savunuyorsunuz.ona hiçbişi demediniz diyor.sen buraya okumaya değil sorun çıkarmaya gelmişsin diyor.sonra oglan hıçkırarak ağlamaya başlıyor.aglamasini durduramiyorlar.gel disipline diyor hoca.merdivenden inerken de terbiyesiz diye kelime kullanıyor.mudure götürüyor.okul müdürü bir daha yapma diyor.bu sozlu uyarı sanırım.annemi aramış.konuyu anlatmış.ben çocuğun tarafındayım ya.
Kısacası öğrenciye disiplin sucu verilir mi.neden müdüre goturulur
4 e giden öğrenciye disiplin cezası verilir mi
Sesli güldüm gerçekten güzel bir tespitBen artık böyle velilerin yazılarını okuya okuya alıştım galiba.Yarın değil yerine "deyil" yazarsam şaşırmayın.
Öğretmen misnizLütfen biraz öğretmenlerimize güvenerek çocuklarımızı teslim edelimŞundan eminim ki ders düzenini bozacak şekilde uçakla oynamıştır olaylar gelişmiştir.
Çok rastladığımız bir durum çünkü. Şahsen ben kendim alıp yırtıyorum.Ayrıca tek olaydan yola çıkarak müdüre götürmemiştir öncesinde birikmiş uyarıları mutlaka vardır. Hiçbir öğretmen sırf bu sebeple müdürü yada disiplini meşgul etmez zaten.
Diğer bir konu ise noktalama işaretleri, cümle öğeleri konularına biraz daha hassas olsanız yada kitap okusanız insanlar da sizin ne demek istediğinizi anlayabilse.
Veli dili ve Edebiyatı.Sesli güldüm gerçekten güzel bir tespit
Farkeder mi sizin için?Öğretmen misniz
Oğlum ilkokul 4 e gidiyor.sinifta kağıt ucagini kız arkadaşı yırtınca öğretmene şikayet ediyor.ogretmen de aman ne var bunda diyor.ama anamam yaptı diyor.yine yapar diyor.siz uçağımı yırtan alayı savunuyorsunuz.ona hiçbişi demediniz diyor.sen buraya okumaya değil sorun çıkarmaya gelmişsin diyor.sonra oglan hıçkırarak ağlamaya başlıyor.aglamasini durduramiyorlar.gel disipline diyor hoca.merdivenden inerken de terbiyesiz diye kelime kullanıyor.mudure götürüyor.okul müdürü bir daha yapma diyor.bu sozlu uyarı sanırım.annemi aramış.konuyu anlatmış.ben çocuğun tarafındayım ya.
Kısacası öğrenciye disiplin sucu verilir mi.neden müdüre goturulur
4 e giden öğrenciye disiplin cezası verilir mi
Ben eve geç geliyorum.o saatte okul açık değil.ogrermeni aradım açmadı.annem Bosver dedi ama için içimi yediYani ben şahsen yerinde olsam, bu olayı cuma günü öğrenince okulun müdürünü okulun telefonundan arayarak görüşmek isterdim sorun nedir ne yaşandı diye. Bu olay pazar akşamına bırakılmazki, bu olay herhalda cuma olmuştur, bugün olmuş pazar akşamı. En kötü o an iştesindir ya da cuma akşam öğrenirsin, müdür ve öğretmene ulaşılmaz, bir iki veli aranır, olay teyit edilmeye çalışılır.
Ben eve geç geliyorum.o saatte okul açık değil.ogrermeni aradım açmadı.annem Bosver dedi ama için içimi yedi
Acil bi durum yok, pazar günü niye rahatsız ediyorsun insanları? Hafta içi o yoğunluk ve curcuna yetmezmiş gibi bir de hafta sonu telefonda veli mi dinleyecek?O değil de daha küçücük çocuğu kötü birşey yapmış gibi disipline götürmek nedir.oglum dışarı çık sakinleşince gel de.ogretmeni arıyorum acmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?