ilkokul ogretmenleri bakabilir misiniz

Öğretmen açmıyormuş telefonlarını nasıl illallah ettiyse artık.

yanlış hatırlamıyorsam öğretmenle sorun yaşamıştı zaten pamuk. baksana arıyormuş açmıyormuş öğretmen.

Yav ne banlanacağız hangi öğrenci ağladı diye müdürün yanına götürülür ki? Muhtemelen sınıfın düzenini bozuyordu, öğretmen de sakinleşsin diye böyle bir şey yaptı.
Anlamadım ki konuyu çok karışık yazmış önemli değil konuda Bi öğretmen Bi veli Bi çocuk varsa muhakkak tartışılacak bir şey bulunur.

Anlamadım ki konuyu çok karışık yazmış önemli değil konuda Bi öğretmen Bi veli Bi çocuk varsa muhakkak tartışılacak bir şey bulunur.
Ben artık böyle velilerin yazılarını okuya okuya alıştım galiba. Yarın değil yerine "deyil" yazarsam şaşırmayın.

Lütfen biraz öğretmenlerimize güvenerek çocuklarımızı teslim edelim Şundan eminim ki ders düzenini bozacak şekilde uçakla oynamıştır olaylar gelişmiştir.
Çok rastladığımız bir durum çünkü. Şahsen ben kendim alıp yırtıyorum.Ayrıca tek olaydan yola çıkarak müdüre götürmemiştir öncesinde birikmiş uyarıları mutlaka vardır. Hiçbir öğretmen sırf bu sebeple müdürü yada disiplini meşgul etmez zaten.
Diğer bir konu ise noktalama işaretleri, cümle öğeleri konularına biraz daha hassas olsanız yada kitap okusanız insanlar da sizin ne demek istediğinizi anlayabilse.

Öğretmen misniz

Öğretmen misniz
Farkeder mi sizin için?
Fikir almak için alanında uzman yada o meslekteki kişilere ihtiyaç duymadan da bu durumu çözebilirsiniz. Mesela uygun zamanda 'haftasonu öğretmeni rahatsız etmeden' okula gidip öğretmeninizle konuşmak sorununuzu çözebilir hem de çocuğunuzun durumu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yani ben şahsen yerinde olsam, bu olayı cuma günü öğrenince okulun müdürünü okulun telefonundan arayarak görüşmek isterdim sorun nedir ne yaşandı diye. Bu olay pazar akşamına bırakılmazki, bu olay herhalda cuma olmuştur, bugün olmuş pazar akşamı. En kötü o an iştesindir ya da cuma akşam öğrenirsin, müdür ve öğretmene ulaşılmaz, bir iki veli aranır, olay teyit edilmeye çalışılır.

Ben eve geç geliyorum.o saatte okul açık değil.ogrermeni aradım açmadı.annem Bosver dedi ama için içimi yedi

Ben eve geç geliyorum.o saatte okul açık değil.ogrermeni aradım açmadı.annem Bosver dedi ama için içimi yedi

Sınıftan bir veliyi arayabilirsin. Ben şahsen arardım, pazar akşamına kadar için içini yediyse mutlaka veli aranabilir. Öğretmen zaten sınıf öğretmeniniz değil mi? Eğer 4 yıllık öğretmeniyse, az çok tanıyorsunuzdur, böyle benzer olayı var mı vs bilirsin.

O değil de daha küçücük çocuğu kötü birşey yapmış gibi disipline götürmek nedir.oglum dışarı çık sakinleşince gel de.ogretmeni arıyorum acmiyor
Acil bi durum yok, pazar günü niye rahatsız ediyorsun insanları? Hafta içi o yoğunluk ve curcuna yetmezmiş gibi bir de hafta sonu telefonda veli mi dinleyecek?

Üzülüyordum ben size gerçekten o kadar hayatı kendinize zindan ediyorsunuz ki şimdi de oğlunuz bunu kullanıyor size yarım yamalak anlatıyor olayları gibi. Gidin öğretmenle konuşun büyük ihtimalle oğlunuz uçağı kıza atmış o yüzden kız da yırtmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…