- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.110
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Öğretmen konusu, yerimi alayım, gelsin banlar.![]()
Pamugun konusunda herkes hemfikir oluyor genelde. Linc cikmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmen konusu, yerimi alayım, gelsin banlar.![]()
Kırk yılda Bi tespit yapayım dedim kadın mimli çıktı.Pamugun konusunda herkes hemfikir oluyor genelde. Linc cikmaz![]()
ilkokul 4'e giden çoçuk mu yazdı bunu ne bu böyle.Oğlum ilkokul 4 e gidiyor.sinifta kağıt ucagini kız arkadaşı yırtınca öğretmene şikayet ediyor.ogretmen de aman ne var bunda diyor.ama anamam yaptı diyor.yine yapar diyor.siz uçağımı yırtan alayı savunuyorsunuz.ona hiçbişi demediniz diyor.sen buraya okumaya değil sorun çıkarmaya gelmişsin diyor.sonra oglan hıçkırarak ağlamaya başlıyor.aglamasini durduramiyorlar.gel disipline diyor hoca.merdivenden inerken de terbiyesiz diye kelime kullanıyor.mudure götürüyor.okul müdürü bir daha yapma diyor.bu sozlu uyarı sanırım.annemi aramış.konuyu anlatmış.ben çocuğun tarafındayım ya.
Kısacası öğrenciye disiplin sucu verilir mi.neden müdüre goturulur
4 e giden öğrenciye disiplin cezası verilir mi
Gidip sordunuz inşallah cocuğum ne sebeple disipline getirildi,öğretmenine ne dedi de terbiyesiz dendi diye.(tabi ki pazar günü aramayın haftaiçi uygun bir saatte görüşün mümkünse yüzyüze)Oğlum ilkokul 4 e gidiyor.sinifta kağıt ucagini kız arkadaşı yırtınca öğretmene şikayet ediyor.ogretmen de aman ne var bunda diyor.ama anamam yaptı diyor.yine yapar diyor.siz uçağımı yırtan alayı savunuyorsunuz.ona hiçbişi demediniz diyor.sen buraya okumaya değil sorun çıkarmaya gelmişsin diyor.sonra oglan hıçkırarak ağlamaya başlıyor.aglamasini durduramiyorlar.gel disipline diyor hoca.merdivenden inerken de terbiyesiz diye kelime kullanıyor.mudure götürüyor.okul müdürü bir daha yapma diyor.bu sozlu uyarı sanırım.annemi aramış.konuyu anlatmış.ben çocuğun tarafındayım ya.
Kısacası öğrenciye disiplin sucu verilir mi.neden müdüre goturulur
4 e giden öğrenciye disiplin cezası verilir mi