- 4 Mart 2012
- 15.907
- 36.974
- 798
- Konu Sahibi baloncuk13
Çok abartmadınız mı ? O kadar da değil ya ..Pedagog a göstermedikleri cocuk kalmadı zaten.Cogu cocuga gerizekali deyip anlayamiyor demek kolay kendini yoran işini seven öğretmen az cok az.Egitim öldü ama kimse dile getirmiyor bunu.Matematik ortalamasi berbat.Okuma oranı düşük. 40 dakikanin 20 dakikasi verimli gecse her bir cocugun kalbine bir kez dokunulsa olay bitecek.
Öğretmenim ve çocuklarımı kolejden baska yere vermem.Kolej ögretmeni işi için kalıcı olmak için de üretmek gelişmek zorunda .Tüm devlet öğretmenleri sozlesmelerle calissa egitimde düzelme olacaktır. Her sene calisma durumlarina bakılmalı. Anaokulunda gözkapağı estetiği olmuş hanimefendinin biri 20 gün rapor almış bir örnek .Devlette ya veli hesap soramaz tabi ,devlet zaten sormuyor.Git estetigini bi zahmet 2aylik tatilinde yap 17 kisilik sınıfını niye birakirsin hangi vicdanla.
Gerçekten orası neresi ?
Oğlum ilkokulu devlet okulunda okudu basarili bir sekilde bitirdi .7.ve 8. sınıfı orta karar bir kolejde okudu kendisi devlete devam etmek istemedi.Ben de çalıştığım için okulun tam gün olması işime geldi açıkçası .O iki yıl oğluma aman aman bir şey katmadı.
Lgs sınavından dolayı benim üzerinde durmam , özel ders desteği aldırmamla iyi bir Anadolu lisesine yerleşti .Fakat gittiği kolejde çok çok az öğrenci nitelikli okullara yerleşti ve onlarda nerdeyse çifter çifter özel dersler kurslar sayesinde oldu ama o gitmek istemediği Devlet okulunda en az 50 öğrenci En iyi Fen liselerine, Anadolu liselerine yerleştiler.