ahhh o kız öğrenciler sosyal ağlarda ne resimler paylaşıyor,bacak kadar boylarına bakmadan.ben bakmaya utandım,onlar paylaşmaya utanmıyor.bu devirde erkek öğrenciler daha düzgün,daha saf.ayy bizim okuldada bu krizden var biz kız erkek ayrı oturacak diye imamhatipe gönderdik diyorlar
ama teneffüslerde görseniz o kızlar erkek sınıflarının önünden ayrılmıyorlar birkeresinde bir kız öğrenciyi bir erkek öğrenciye küfür ederken yakaladım birkeresinde başka bir kız öğrenciyi erkek öğrenciye tekma atarken yakaladım
biz de karma okuduk ne bileyim Allaha şükür bozulmadık yani
baskılandıkça o kız özgürlüğünü elde ettiği anda daha fenasını yaparahhh o kız öğrenciler sosyal ağlarda ne resimler paylaşıyor,bacak kadar boylarına bakmadan.ben bakmaya utandım,onlar paylaşmaya utanmıyor.bu devirde erkek öğrenciler daha düzgün,daha saf.
baskılandıkça o kız özgürlüğünü elde ettiği anda daha fenasını yapar
ya hanımabla geçen de bir veli diyor ki biz çocuğumuzu hafız olsun diye imamhatipe gönerdik çocuklarımıza namaz sevgisini aşılayın gerekirse kolundan tutun namaza götürün diyorSonrada kafasını duvarlara vurup,ahh ben ne yaptım der...
İşte bunlar aşırı baskının sonuçlarıdır..
Çok iyi anlaşan arkadaşları Yanyana oturtursan, kız olsun erkek olsun, sohbet edebilirler, öğretmenin ilgisini dağıtabilitler.Burda sıkıntı öğretmenin dayatması...benim kızım da yıllardır erkekle oturuyor...öğretmen ısrarla kız erkek oturtuyor...ve kızım bundan nefret ediyor...atıyorum ali, sürekli eşyalarımla oynuyor,kalemimi araba yapıyor,silgimi uçak yapıp atıyor diyor...ve ders sürekli yapma etme demekle geçiyor...erkek çocukları çok hareketli...kızım yanında bilgi alışverişi yapacağı,mutlu olacağı arkadaşını seçemiyor....
Evet katılıyorum, ilkokuldayken benim Yanımda çok sakin bir arkadaşım oturuyordu, yaramazlar baştan arka sıralardaydı ama dersi mahvediyorlardı, bunun üzerine öğretmenimiz yaramazları uslu ve çalışkanların arasına serpiştirdi, bana sınıfın en azılısı düştü, öyle defter kalem kırsa iyi, resmen yumruk atıyordu, kum torbası muamelesi gördüm resmenÇok iyi anlaşan arkadaşları Yanyana oturtursan, kız olsun erkek olsun, sohbet edebilirler, öğretmenin ilgisini dağıtabilitler.
Bilerek hiperaktif erkek öğrencileri daha sakin kız öğrencilerin yanına oturtuyor öğretmenler.
Birlik içinde olacağı bir insan yanında olmadığı için yapacağı gürültü senin dediğinin yanında solda 0 kalıyor.
benim öğretmenim de genelde başarılı ile başarısızı yan yana oturturdu.bilen bilmeyenle ilgilensin diye.1.sınıfta bir erkek arkadaşımızın okumayı sökmesinde katkım çok olmuştur.başka arkadaşlarımda diğerlerine yardımcı oldu.sınıfta beraber ilerledik.Çok iyi anlaşan arkadaşları Yanyana oturtursan, kız olsun erkek olsun, sohbet edebilirler, öğretmenin ilgisini dağıtabilitler.
Bilerek hiperaktif erkek öğrencileri daha sakin kız öğrencilerin yanına oturtuyor öğretmenler.
Birlik içinde olacağı bir insan yanında olmadığı için yapacağı gürültü senin dediğinin yanında solda 0 kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?