Illa ağabeyi ile ilişkisi mi olması gerek!

bende anlamadım..
yardımcı olup yol göstermek ısteyenler gıtmıs..
konu fake mı degıl mı olayına dönmüş..
fake olsa nolur,olmasa nooolur?
bunların ülkemizde yaşanmadığı anlamına mı gelir:S

bence konu sahıbını bırakıp,olaya ne yapılabılecegını tartışın..

konu sahte ya da değil bilmem ama

konuyu açan kişi evli olduğunu söyleyip profil bilgisinin bekar olduğunu yüzünlür

benimde profilimde bilgilerim kasti olarak farklı şeyler yazılı

bundan yola çıkarak konunun sahte olduğu pek anlaşılmaz

bimer denen bişey var oraya yazın illa adınızı bilgilerinizi belirtmek zorunda değilsiniz

yozlastırılmakla duygusuzlastırılmakla ne alakası var allah askına ya ben bukadar celıskının bı arada kullanıldıgı cumlelere ınanmıyorum anlattıkları ortusmuyor dıyorum.bunun ıcınmı duygusuzum anlamadım.bır konu vardı kkda gene bole acayıp bıseydı herkes agladı goz yası doktu uzuldu sonunda ne oldu konunun gercek olmadıgı ortaya cıktı.bır cok konu acılıyor ne uzucu seyler anlatılıyor.ama konunun gercek oldugu cokta bellı oluyor.solenenelr mantıga sıgıyor.ama bu konu gercek deıl.her anlatılana gozumuz kapalı ınandıgımız ıcın zaten ne gelırse gelıyo basımıza.turkıye burası her ne kadar bu ulkede bı cok yanlıs olsada bukadarınada goz yumacak kadar ahlakı degerlerını yıtırmıs bı ulke deıl.abısıyle ılıskıye gırmesını beklıcek kadar ahlaksız b ı devlet deılız.bırakın allah askına.
yazmayıverin ozaman
Dünde dediğim gibi bana da pek inandırıcı gelmedi.
Kızı kaç yaşında çok merak ettim açıkçası.
Tabi konunun gerçekliğini sorgulamak bana düşmez,gerçekte olabilir doğru da. Eğer doğruysa çok üzüldüm. Ama gerekenler nasıl yapılmamış anlam veremiyorum. Dava ve soruşturmada açılabilir. Kiminle konuştuğunu,hatta neler konuştuğunu biliyor konu sahibi. Ve kızın hayatı söz konusu. Bu ülkede hiç mi duyarlı bir insan yok? inanın burda ben polisi arayacağım ve ilgilenmeyecekler.. Bu söz konusu bile değil. Israrla söylüyorum ama adresi vermiyor konu sahibi.Avukatım. Yaşadıkları sehirde avukat arkadaşlarım olabilir ve yardım etmek istiyorum. Kızın karanlığa doğru gitmesine göz yumamayız değil mi? Fakat konu sahibi tenezzül etmiyor cevaplamaya yazdıklarımı,görmemezlikten geliyor. Yardım etmek istiyorum..
hiç olacak iş mi burdan size iletişim bilgisi verilsin
sizin kadın satıcısı olmadığınız ne malum (örnek olarak verdim sadece ,sizinle alakası hiç yok)burda kimin ne olduğu belli mi
Bu konuya artık yazmak istemiyordum aslında ama şahsıma yönelik cümleler kurulduğu için cevap verme zorunluluğu hissettim..

Bakın, ben uzunca bir süredir bu forumda yazıyorum..Beni bu süre içinde az da olsa tanımışsanız eğer üslubumun nasıl olduğunu da bilirsiniz..

Asla insan kalbi kırmak istemem ve insanları sert eleştirmem..
Bu konuya inanmama sebebim çelişkilerle dolu olmasıdır..

Üstelik konu sahibesi konuyu buraya taşıyana en basitinden kızın öğretmenine danışabilirdi..Oysa o, hala kıza temiz bir facebook açma derdinde..Burada pembemaviii defalarca yardım teklifinde bulunmuşken onu görmezden geliyor..Bakın, saatlerdir internette bu durumda neler yapılabilceğini araştırdım..155 kesinlikle ilgileniyor bu konuyla..İlgilenmemesi mümkün değil..

Demişsiniz ki "fake veya değil ne değişir"

Bakın, daha birkaç gün önce kanser olduğunu iddia eden bir arkadaşımız oldu..Hepimiz günlerce destek mesajı attık, üzüldük..Oysa sahte olduğu ortaya çıktı konunun..Konu sahibi banlandı, konu kapatıldı..
Şimdi şunu mu demeliydik biz

"konu fake bile olsa ne farkeder..Önemli olan kanserin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini tartışmak"

Bakın..Bu durumdaki yüzlerce belki binlerce çocuğumuz için neler yapabiliriz onu tartışalım..Ben kesinlike varım buna..
Ama fake bir konuyla insanların duygularını bu şekilde alet etmeyelim..
Ben bu olayı ilk okuduğum vakit ne kadar üzüldüm biliyor musunuz?
Benim de bir oğlum var..Erkek, kız ne farkeder..Benim olmasa da o kız da bir anne babanın evladı..İçimin yanmaması mümkün mü?
Beni duygusuz sanmayın lütfen..
Daha geçenlerde 15 yaşında bir kıza 100 kişinin tecavüz ettiğini duydum televizyonda..Hala aklıma geldikçe ellerim titriyor..Kolay mı duyarsız kalmak...

Çok uzattım, zamanınızı çaldım..Özür dilerim sizden..

"Umarım yanılıyorumdur ,konu gerçektir" diyemeyeceğim için de özür dilerim..

Selamlar hepinize..
kimse kandırmasın kendini burası türkiye
o mesajlarla polise gitse konu sahibi sen mi satıyorsun kızı diye içeri alınır
o abiye önlem almazlar da bunu yaparlar
kraldan çok kralcı vardır ülkemizde

o kanser konusunun da sahte olduğunu anlamak için konu sahibinin 2 eski konusuna bakmak yeterdi
hatta narmik buralardaysa özelden onunla bu konuyu konuşmuştuk onaylayabilir
her konuya fake fake diyenler (size özel değil) bununla ilgili sayfalarca tartışmalar yüzünden artık konular okunmaz oldu
inanıyorsanız okuyup geçin lütfen

dımı al elıne pc cıktılarını telefonuna gelen msjları kızıda tut kolunda karakola gotur.mudehale etmemelerı ımkansızzzz.kı onca sıkayetten sonra o abının ıfadesı alınırdı mutlaka.versın sana dresı kızın cep nolarını sende gerekenı yap eger dogru ıse ben burd konu sahıbınden ozur dılıcem.ınanmadıgım ıcın.hatta konu sahıbıde sana nosunu versın ortak bı calısmayla kurtarın kızı ne dyım
bu ülkede böle şeylere göz yumulmaz diyenlere ahahhahahaha diyor
ve ekliyorum tek bir akşam bi haber izleseniz
veya müge anlıyı
bu ülkede neler olduğunu görürsünüz
iyi tanıdığınız bir rehber öğretmen varsa bir sorun bakalım bu ülkede ailelerin ,okul yönetimlerinin ,görevli mercilerin göz yumduğu ne olaylar dönüyor
burda biraz olsun anlatmaya çalıştılar ama anlamadınız
Ben konumun arkasındayım. Ya Allah aşkına hangi fake konusunun arkasında durur bu kadar? Ya da hangi fake ne amaçla bir kız çocuğunu anlatır? Ya siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım her gün her gazetede inanın daha beter en az bir olay vardır. Vicdan sahibi bir insanım ben sadece... Sizin insanlara güven seviyeniz mesaj sayısıyla doğru orantılı bunu anladım. Siz de yeniydiniz foruma katıldığınızda ben de bir gün binlerce mesaj sahibi olduğumda her yeni insana fake muamelesi mi yapmalıyım.
Ben yetim ve zeka geriliği olan bir kız üzerinden yalan söyleyecek bir insan değilim. İster inanın ister inanmayın..

Avukat arkadaşım özel mesaj atamıyorum henüz bana siz ulaşırsanız görüşürüz telefonla...
bunun tek çözümü görülüyor ki bıkmadan usanmadan şikayet etmeniz
olmadı basına duyurmanız
rezillik çıkmadan önlem alınmaz çünkü
maalesef

Son düzenleme:
Ayrica Bimer diyorsunuz da arkadaslar Bimere yapilan sikayetler icin
makam atlanmamasi gerekiyor
ve bu suc sayiliyor

kaldi ki bimer kendisine gelen mailleri de ilgili birime yonlendiriyor

Konu sahibi bunu dikkate alin lutfen...

Son düzenleme:
Ortada pes denecek bir sey goremedim acikcasi

Mesaj sayisi dolmamis mesaj atamiyorum
siz bana ulasin demis

Sizce ne demeliydi?

Ben o onu görmemişim,sizin demenizle farkettim simdi. Zaten pes yani dediğim mesajı başka bir arkadaş için yazmıştım. Bende mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için..

yazmayıverin ozaman

sizin kadın satıcısı olmadığınız ne malum (örnek olarak verdim sadece ,sizinle alakası hiç yok)burda kimin ne olduğu belli mi

o kanser konusunun da sahte olduğunu anlamak için konu sahibinin 2 eski konusuna bakmak yeterdi
her konuya fake fake diyenler (size özel değil) bununla ilgili sayfalarca tartışmalar yüzünden artık konular okunmaz oldu

veya müge anlıyı
iyi tanıdığınız bir rehber öğretmen varsa bir sorun bakalım bu ülkede ailelerin ,okul yönetimlerinin ,görevli mercilerin göz yumduğu ne olaylar dönüyor

olmadı basına duyurmanız
maalesef

asıl ben sıze guluyorumm kahkahalarla.burası dallasmı teksasmı arkadasım.ulkede neler olup bıttıgını emın olun bı tek sız bılmıyorsunuz.sızın anlattıgınız kadar cıgrından cıkmıs bı ulke olsaydı evınızde refah ıcınde oturuyor olamazdınız.
ayrıca benım gorusum bana aıttır.yazıp yazmama konusunda kararıda ben verırım sız deıl.sız nasıl ınandıysanız ve buna hakkınız varsa ben ınanmadıgımı soledım ve buna hakkım var deılmı?dusuncelerımı solemeye hakkım olmalı.sızın gıbı dusunmeyenlere bıraz daha toleranslı olabılırsınız.
ayrıca o avukat arkadas yardımcı olmak ıstedı ıletısım bılgılerını ıstedı.eger kendı kendıne burda akıl fıkır bılmem ne sormakla o kıza faydası olmaz degılmı.yardım edebılırım dıyen ınsanlarla ıletısıme gecsın o halde.
''sizin kadın satıcısı olmadığınız ne malum (örnek olarak verdim sadece ,sizinle alakası hiç yok)burda kimin ne olduğu belli mi'' demıssınızya evet aynen katılıyorum kımın ne oldugu bellımı soledıklerı koca bı yalanda olabılır sonucta sızınde dedıgınız gıbı ne oldugu bellımı?

Ayrica Bimer diyorsunuz da arkadaslar Bimere yapilan sikayetler icin
makam atlanmamasi gerekiyor
ve bu suc sayiliyor

kaldi ki bimer kendisine gelen mailleri de ilgili birime yonlendiriyor

Konu sahibi bunu dikkate alin lutfen...
shçek personeliyim ben bimer için sinsileye gerek yok

Son düzenleme:
yazmayıverin ozaman

veya müge anlıyı

olmadı basına duyurmanız
maalesef

Tüm mesajları,özellikle son yazılanları okumadım ama adımın geçtiği yeri okudum..Evet seyyahalemi ile kanser konusunu konuşmuştuk biz...Bir zamanlar tiroid kanseri başlangı yüzünden tedaviler görmüştüm.............

Merhaba
Ben akil vermeyecegim ama pazartesi yapilacak olani sizinle paylasayim. Konuyu emniyet teskilati ile paylasip once size, oradan da aileye ulasilip devletin bu konuya son noktayi koymasini saglayacagim.
Bilginize.

Not : Hatta forumda emniyet mensubu bir cok uyemiz var kendilerinden bu konunun uzerine gitmesini rica ediyorum. Bu alenen suc duyurusudur.

yorum bile yapmak guc, lakin ben nedense fazla sasirmadim :50: Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi.

evet kazen bey bu cok iyi olacak.
konu elbette ınanıp ınanmayanlar degıl ama gerceklıgını ınsanların gormesı acısından da iyi olacak

tabi keske boyle seyler hic olmasa :26:

Sitede sahtemetre takdirmis o kadar cok arkadasiniz var ki ! Bu kisiler uzman artik, hemen konuya gelip bu konu sahte, bu konu fake diye konu disi yazip duruyorlar. Allah bunlara ozel bir yetenek vermis. (konu disi mesajlarindan da ceza yediklerinde site yonetimini sucluyorlar)

Elleri o kadar uzun ki hemen konuyu olcup bicip cok buyuk meziyetmis gibi bu sahte bakin gorun modundalar.

Acaba bu kisilere birileri soruyor mu ki "ya ayten(isim ornektir Ayten'ler alinmasin) kiz gel su konuyu oku bir yol goster bu konu gercek mi sahtemi ona gore yazacagim"

Bu konuda kotu iceriklere Mune geldiginde ozenle bakip gerekli islemleri yapacaktir.

Saygilar

Back
X